Hideaway hotel
 Romantische setting
 Direct aan het strand
 Hideaway hotel
 Romantische setting
 Direct aan het strand

v.a. € 2.548, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Courtyard Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 05-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Bijzonderheden   |   Kamers & Suites

4*Deluxe Harbour Village Beach Club, Bonaire

Hier vormen sprankelend wit zand, wuivende palmbomen en weelderige tuinen een subliem decor voor de luxe jachthaven, PADI 5*duikschool en unieke verzameling kamers, suites aan het strand en villa’s met uitzicht op de jachthaven. Hoofdstad Kralendijk ligt op ca. 2 km afstand en de luchthaven op ca. 20 autominuten. Bonaire wordt wereldwijd erkend als een van de topbestemmingen voor duurzaam toerisme. Het resort draagt al jaren bij aan het oceaanbehoud. Ter bescherming van het bedreigde koraal is er direct voor de kust een kraamkamer met koraalbomen te vinden, die voor nieuwe aanplant en herstel moet zorgen. Gasten kunnen zelf een kijkje onder water nemen en zelfs een PADI gecertificeerde koraalbeschermer worden.


Faciliteiten

Harbour Village Beach Club ligt in een tropische tuin en biedt veel privacy. Het zwembad wordt omgeven door zonneterrassen met ligbedden en parasols. Op het privéstrand bevinden zich ligstoelen, hangmatten en parasols. Er is een uitstekend uitgeruste PADI-duikschool en verhuur van privéboten. Dagelijks snorkel- en duikexcursies naar het beschermde eiland Klein Bonaire of andere duiklocaties. De 5*duikschool is inclusief een duikconciërge, deze service is uniek voor Bonaire. Het biedt de duiker de gelegenheid om zich volledig op het duiken te concentreren. Het voorbereiden, in- en uitladen van de duikuitrusting, alsook het schoonmaken en opbergen wordt volledig uit handen genomen. Er worden dagelijkse bootduiken aangeboden, maar ook snorkeltrips. Verder is het mogelijk om een bootcharter te huren waarbij er gebruik gemaakt kan worden van de cateringservice van het restaurant. Kajaks en paddleboards zijn inclusief.


Wellness

Een Spa op de 1e verdieping met plungepool, fitnessruimte en aanbod van o.a. massages en schoonheidsbehandelingen.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
La Balandra Beach Bar & Restaurant: open restaurant, ontworpen als een oud Spaans schip en deels in zee gelegen. Voor à la carte ontbijt (keuzeselectie), kleine gerechten gedurende de dag, lunch en diner.
Diner bij kaarslicht op het strand is eveneens mogelijk.
Roomservice beschikbaar.


Bijzonderheden

Het resort is een perfect adres voor zowel een huwelijksreis als een rustige strand- of duikvakantie. Het is een paradijs voor watersporten als (kite)surfen, snorkelen en duiken. De indrukwekkende koraalriffen behoren tot de mooiste ter wereld. 


Kamers & Suites

De 40 comfortabele kamers en suites in koloniale plantagestijl bevinden zich op de begane grond of op de 1e verdieping nabij het strand. Voorzien van flatscreen-tv, telefoon, airconditioning, kluisje, Nespresso-apparaat, plafondventilator, strijkfaciliteiten en koelkastje (in de suites is de eerste inhoud met ijsthee en water inclusief). Alle suites zijn voorzien van een kitchenette.

Courtyard Kamer

ca. 38 m², max. 2 personen
Comfortabel ingerichte kamer waarvan één gelegen op de 1e verdieping (met frans balkon) en één kamer op de begane grond met directe toegang tot de tuinen met patio met zitje. Kamer met 2 queensizebedden.

Marinazicht Kamer

ca. 43 m², max. 2 personen
Gelegen op de 1e verdieping en op een steenworp afstand van het zandstrand. Kamer met 2 queensizebedden. De ruime patio met zitje biedt panoramisch uitzicht over de jachthaven.

1-slaapkamer Beachfront Suite 1e verdieping

ca. 80 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen  Sfeervol ingericht in koloniale stijl. Woonkamer met sofabank en aparte slaapkamer. Fraaie badkamer met een douche van Italiaans marmer en een apart bad. Gemeubileerd balkon met zithoek en uitzicht over zee.

1-slaapkamer Premier Beachfront Suite Begane Grond

ca. 90 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen  Sfeervol en ruim in koloniale stijl ingericht. Woonkamer met sofabank en aparte slaapkamer. Fraaie badkamer met bad en in sommige suites met separate douche. Gemeubileerd terras en uitzicht over zee.

2-slaapkamer Premier Beachfront Suite Begane Grond

ca. 120 m², maximaal 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen 
Sfeervol en ruim in koloniale stijl ingericht. Woonkamer met sofabank en 2 aparte slaapkamers. Fraaie badkamer met bad en in sommige suites met separate douche. Gemeubileerd terras en uitzicht over zee.

Harbour Villa - 1 slaapkamer

ca. 78 m², maximaal 2 personen
Ruime suite met aparte woon- en slaapkamer. Slaapkamer met kingsizebed en en suite badkamer. Separaat toilet. Aan de woonkamerkant een overdekt gemeubileerd terras met prachtig uitzicht op de jachthaven. Aan slaapkamerzijde een patio. Gelegen op de begane grond.

Harbour Villa - 2 slaapkamers

ca. 83 m², maximaal 4 personen
Suite voorzien van 2 slaapkamers, beide voorzien van kingsizebed en en suite badkamer. Woonkamer met zithoek en kitchenette. Gelegen op de bovenverdieping met 2 overdekte balkons, 1 aansluitend aan de woonkamer en 1 aan één van de slaapkamers.

2-slaapkamer Beachfront Suite 1e verdieping

ca. 120 m², maximaal 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen 
Sfeervol en ruim in koloniale stijl ingericht. Woonkamer met sofabank en 2 aparte slaapkamers. Fraaie badkamer met bad en in sommige suites met separate douche. Gemeubileerd balkon en schitterend uitzicht over strand en zee.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van de Harbour Village Beach Club op Bonaire staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Beschikt Harbour Village Beach Club over een duikschool?

    Er is een uitstekend uitgeruste PADI-duikschool aanwezig bij Harbour Village Beach Club. De 5* duikschool is inclusief de duikconciërge, deze service is uniek voor Bonaire. Het biedt de duiker de gelegenheid om zich volledig op het duiken te concentreren. Het voorbereiden, in- en uitladen van de duikuitrusting, als ook het schoonmaken en opbergen worden volledig uit handen genomen.

  • Hoe ver ligt Harbour Village Beach Club van de hoofdstad Kralendijk?

    De pittoreske hoofdstad Kralendijk met bars en restaurants ligt op ca. 2 km afstand van Harbour Village Beach Club.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here