Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
 • Active
 • Family
 • Wellness

Key Biscayne - Miami - Florida - Verenigde Staten

The Ritz-Carlton Key Biscayne

Dit hotel is momenteel helaas niet te boeken.

Kijk hier voor de andere hotels op deze bestemming

Kamertypen

Bestemmingsinformatie Miami (Florida)

Aan de zuidelijke ligging bij het Caribische gebied en de Golf van Mexico dankt Florida, de ‘Sunshine State’ zijn geweldige klimaat met het hele jaar door aangename temperaturen. Het aanbod om u te vermaken is ongekend veelzijdig: brede witte zandstranden, relaxte latino-invloeden, entertainment van topkwaliteit en uitgebreide mogelijkheden om te (water)sporten.

Vooral de zuidelijke streek rondom Miami is een ware culturele melting pot met sterke invloeden van de mensen uit de Caribbean en Latijns-Amerika die hier zijn neergestreken. Overal hoort u Spaans, salsa- en merengue-muziek is nooit ver weg. Trendy resorts en kleinschalige hotels in art-decostijl, hippe bars en nachtclubs en uitstekende mogelijkheden
om te shoppen hebben ertoe bijgedragen dat Miami Florida’s belangrijkste trekpleister is geworden.

Aan het trendy South Beach bieden wij u een ruime keuze aan vijfsterrenhotels aan. Het in het hart van Miami South Beach gelegen The Setai is een van onze favorieten vanwege het hoge serviceniveau. Pal aan het brede strand van South Beach in de art-decowijk ligt het chique The Ritz-Carlton South Beach, op een steenworp afstand van Lincoln Road met vele winkels en restaurants. W South Beach, gelegen aan het strand van Miami South Beach, is populair bij de modieuze jetset. De mooie studio’s en suites hebben een moderne inrichting. Aan het brede zandstrand, midden tussen North en South Beach ligt de Miami Beach EDITION, een nieuw hotel-concept dat zich kenmerkt door het harmonisch samenbrengen van design, innovatie, gastronomie en entertainment. De populaire BASEMENT nachtclub met bowlingbanen en ijsbaan die tot diep in de nacht open zijn heeft er voor gezorgd dat sinds de opening in 2014 de
Miami Beach EDITION een van de hotspots van deze trendy badplaats is geworden.

Op vijf minuten rijden van het centrum van South Beach ligt het Nobu Hotel & Eden Roc Miami Beach. Eden Roc was in het verleden een favoriete ontmoetingsplek voor filmsterren als Audrey Hepburn en Humphrey Bogart. Tegenwoordig is het een comfortabel resort hotel met veel faciliteiten zoals vier zwembaden, een Elle Spa en een speeltuin voor de kinderen. Sinds 2016 is het Nobu Hotel van de befaamde chef-kok Nobu Matsuhisa en de Amerikaanse acteur Robert de Niro, onderdeel van het resort. De ligging tussen het strand van Miami Beach en de ‘Intercoastal Waterway’ garandeert fraaie uitzichten vanuit alle kamers en suites.

Hotelvoorzieningen

In de Verenigde staten dient u in de regel voor alle volgende al dan niet aangeboden faciliteiten ter plaatse te betalen: gebruik van de kidsclub, watersporten (zowel gemotoriseerd als niet-gemotoriseerd), landsporten en babysitting, alsmede het gebruik van de wellnessfaciliteiten. Uitzonderingen op het bovenstaande vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Speciaal aanbevolen

In Miami heeft vooral The Setai ons hart gestolen. The Setai is onze persoonlijk favoriet omdat het een zeer hoog serviceniveau heeft. De combinatie in de vormgeving van art-deco-elementen en Aziatische details maken het tot een zeer exclusief hotel.

Tips

Autohuur
De arrangementen in Miami bieden wij inclusief privétransfers aan. Wilt u Miami en omgeving op eigen houtje verkennen dan kunnen wij desgewenst in plaats hiervan of in aanvulling hierop ook een huurauto voor u reserveren.

Miami & New York City
Kerstinkopen doen in New York in combinatie met een verblijf in South Beach Miami behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Combi Miami & Bahama’s
Zo dicht bij elkaar gelegen en toch zo verschillend. Na een bezoek aan bruisend Miami, is het onthaasten op de Bahama's. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.

Praktische reisinformatie Verenigde Staten

Taal Engels
Valuta US Dollars
Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen. Het paspoort moet minstens 6 maanden na terugkeer nog geldig zijn.Noodpaspoort wordt niet geaccepteerd.Visum is niet nodig, u dient zich wel uiterlijk 3 dagen voor vertrek te registreren via de website https://esta.cbp.dhs.gov/.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 120V, adapter aanbevolen.
Tijdsverschil In Florida is het 6 uur vroeger.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting.
Service ter plaatse In Miami beschikt Silverjet Vakanties niet over eigen vertegenwoordiging.
Meet & Greet In Miami beschikt Silverjet Vakanties niet over eigen vertegenwoordiging.

Klimaat

Miami (Florida)

 • Maand
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
  21 
  23 
 • Feb 
  21 
  22 
 • Mrt 
  23 
  23 
 • Apr 
  24 
  24 
  10 
 • Mei 
  27 
  26 
 • Jun 
  28 
  27 
  10 
  10 
 • Jul 
  29 
  28 
  10 
  12 
 • Aug 
  29 
  28 
  10 
  12 
 • Sep 
  28 
  28 
  15 
 • Okt 
  26 
  27 
  12 
 • Nov 
  23 
  24 
 • Dec 
  22 
  23 

Transferinformatie

Van de luchthaven van Naar Afstand Tijd

International Air Transport Association

Silverjet Vakanties is aangesloten bij de IATA, de International Air Transport Association. Alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zijn hiervan lid. Het doel is onder meer om te zorgen voor veilige, betrouwbare luchtvaartdiensten. Bovendien bepaalt de IATA in alle landen wie vliegtickets van de deelnemende maatschappijen mag uitgeven. Hiertoe worden door de IATA strenge kwaliteitseisen gesteld, vertaald in opleidingen en examens. Alleen organisaties met personeelsleden die dit examen hebben gehaald, zoals Silverjet Vakanties, krijgen dit recht op ticketuitgave.

Zeker op reis

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR)
Silverjet Vakanties (KvK 8075155) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) en overige ANVR-informatie.

Wij vragen uw aandacht voor enkele afwijkende bepalingen welke op het aanbod van Silverjet Vakanties van toepassing zijn, te weten aanbetalingen voor .com-maatschappijen en afwijkende annuleringskosten. Hierover heeft geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Consumentenvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld om de positie van de consument verder te versterken.

Ook de ANVR Internetgedragscode is op onze onderneming van toepassing. Deze code zorgt ervoor dat de kwaliteits- en zekerheidsgarantie van de ANVR ook voor boekingen via het internet worden gewaarborgd.

Aansprakelijkheid
Conform de ANVR voorwaarden is Silverjet Vakanties aansprakelijk voor de diensten die zij via haar brochures en/of website aanbiedt en bij de boeking zijn vastgelegd. Silverjet Vakanties is nadrukkelijk niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of vervolgschades welke ontstaan bij door u op vakantiebestemming en niet bij Silverjet geboekte diensten door derden als auto-, scooterhuur, excursies etc. Ook NIET indien onze lokale vertegenwoordiger uit serviceoogpunt hierbij bemiddelt.

ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige informatie uit de ANVR-Informatiebrochure

Algemene Informatie en Voorwaarden Silverjet Luxe Cruise Vakanties 2018-2020


Algemene Informatie en Voorwaarden Silverjet Vakanties Zomer 2018


ANVR-Internetgedragscode

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Silverjet Vakanties is aangesloten bij de SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van de SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGR Garantieregeling

Calamiteitenfonds

Silverjet Vakanties is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis
•    (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren
•    De noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Calamiteitenfonds Garantieregeling

Sessie verlopen

Uw sessie is verlopen omdat er minstens een uur geen activiteit is geweest.

Herlaad de pagina om verder te gaan.

Opnieuw laden