Karakteristiek hotel
 Direct aan het strand
 Afwisselende dine-around
 Karakteristiek hotel
 Direct aan het strand
 Afwisselende dine-around

v.a. € 2.836, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 03-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* One&Only Royal Mirage - Arabian Court, Dubai

Het exclusieve One&Only Royal Mirage is volledig in Moorse stijl gebouwd en straalt de sfeer uit van het rijke oriëntaalse verleden. Het is een topresort met een aangename ambiance en schitterende decoraties. Het resort bestaat uit 3 hotels met elk een eigen uitstraling en faciliteiten. The Arabian Court lijkt op het eerste gezicht een oase, een fata morgana uit een ver verleden. Opgetrokken en ingericht in sfeervolle oriëntaalse stijl met binnenplaatsen, fonteinen en een indrukwekkende galerij in kleurrijke mozaïeken. Volledig in de geest van de Oriënt met symmetrische gebouwen en weelderige tuinen biedt het resort een warme uitstraling. Gelegen aan het 1 km lange parelwitte zandstrand van Jumeirah Beach. De luchthaven van Dubai ligt op 40 autominuten en 10 min. van de golfbanen. Het resort ligt tegenover Palm Island. Naast het hotel worden residences gebouwd.

Faciliteiten

Fraaie lobby lounge, luxe winkelgalerij en bazaar. One & Only Royal Mirage geniet van de luxe van een kilometerslang privéstrand op Jumeirah Beach, perfect voor gasten van het Arabian Court om te relaxen. Voor de meer actieve gasten zijn er ook een aantal watersporten in het resort, zoals zeilen, kajakken, catamaranzeilen, windsurfen en waterskiën. De gasten van Arabian Court kunnen van alle faciliteiten van het resort gebruik maken m.u.v. die in de Residence & Spa. In de grote palmentuin van 65 ha bevinden zich 2 zwembaden met Esplanade poolbar, 3 (verlichte) tennisbanen en 7 putting greens. De speciale KidsOnly Club bij One & Only Royal Mirage zijn gratis en toegankelijk voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Hier kunnen de kleintjes zich aansluiten bij een team van gekwalificeerd personeel om te genieten van een verscheidenheid aan educatieve en leuke activiteiten die de Arabische cultuur omarmen - waaronder henna-schilderen en zandsculpturen. Het Boathouse aan het strand biedt diverse watersportmogelijkheden.

Wellness

De exclusieve Spa ligt bij The Residence & Spa. Het is een luxueus complex van 2.000 m² op 2 niveaus met een oosterse hamam, fitnessruimte (Technogym®, Kinesis, Power Plate), kapsalon, pedicure/manicure (studio Bastien Gonzalez) en in partnership met ESPA, de ‘One&Only Spa’ met 12 behandelingskamers.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Afhankelijk van de duur van uw verblijf ontvangt u een gratis upgrade naar halfpension.
The Rotisserie: beschikt over een intieme binnenplaats met terras en showkeuken waar chef-koks de maaltijden bereiden op basis van traditionele mediterrane recepten. Geopend voor ontbijt, lunch en diner.
EauZone: een elegant en verfijnd restaurant aan het strand omgeven door palmbomen. De sfeer is casual overdag en stijlvol na zonsondergang. Er worden moderne gerechten met een Aziatisch tintje geserveerd.
The Rooftop Terrace: 'drinks with a view'.
Nina: fusion tussen Indiaas en Europees voor lunch en diner.
DRIFT: een strandclubrestaurant voor volwassenen en serveert verse mediterrane gerechten van chef de cuisine Maxime Le Van.


Kamers & Suites

De 167 ruime kamers en suites zijn ingericht in een Arabisch-oriëntaalse architectuur en voorzien van airconditioning, telefoon, flatscreen-tv, schrijftafel, minibar, Nespresso-apparaat en kluisje. Volledig ingerichte luxe badkamer met bad en separate douche. Balkon met tuin/zeezicht.

Deluxe Kamer

ca. 50 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Zeer sfeervol ingerichte kamer met kingsizebed of aparte bedden.

Executive Suite 1-slaapkamer

ca. 125 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
In warme kleuren ingericht met woonkamer met eettafel voor 4 personen, bureau, gastentoilet, slaapkamer met kingsizebed en luxe badkamer met separate douche. Tuinzicht.

Prince Suite

ca. 145 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Ontworpen in Arabische stijl met de fijnste details. Zeer ruim ingericht met groot terras en ligbedden. Aparte woon- en slaapkamer en zeer fraaie badkamer met separate douche. Kan gecombineerd worden met een Deluxe Kamer.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here