Hideaway hotel
 Kleinschalig boutique hotel
 Adults only
 Hideaway hotel
 Kleinschalig boutique hotel
 Adults only

v.a. € 3.655, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Prestige Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 03-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

6* One&Only - The Residence & Spa, Dubai

Het exclusieve One&Only Royal Mirage is volledig in Moorse stijl gebouwd en straalt de sfeer uit van het rijke oriëntaalse verleden. Het is een topresort met een aangename ambiance en schitterende decoraties. In deze oase van luxe en comfort zal zelfs de meest veeleisende gast zich thuis voelen. Het resort bestaat uit 3 hotels met elk hun eigen uitstraling en faciliteiten: te weten ‘The Palace’, ‘Arabian Court’ en ‘Residence & Spa’. The Residence & Spa is een intiem adults only (vanaf 12 jaar) toevluchtsoord voor mensen die in alle privacy willen genieten van de geboden luxe en comfort. Gelegen in het hart van het resort met afgezonderde tuinen, strand, privézwembad, restaurant en de One&Only Spa. Een topaccommodatie met karakter, allure en een excellente service. Gelegen aan het 1 km lange parelwitte zandstrand van Jumeirah Beach. Het resort ligt tegenover Palm Island. De luchthaven van Dubai ligt op 30 autominuten.


Faciliteiten

Lobby lounge, luxe winkelgalerij en bazaar. De gasten van het exclusieve Residence & Spa kunnen van alle faciliteiten van het resort gebruik maken. In de grote palmentuin van 26 hectare bevindt zich een zwembad. Bij de Arabian Court zijn 2 (verlichte) tennisbanen, een paddle-baan en een putting green. Het ‘Boathouse’ aan het strand biedt diverse watersportmogelijkheden zoals kajakken, windsurfen, zeilen en waterskiën. Inclusief toegang tot het waterpark Aquaventure bij Atlantis The Palm.

Wellness

Het exclusieve Spacenter is een luxueus complex van 2.000 m² op 2 niveaus met een oosterse hamam, fitnessruimte (Technogym®, Kinesis, Power Plate), kapsalon, pedicure/manicure (studio Bastien Gonzalez) en in partnership met ESPA, de ‘One&Only Spa’ met 12 behandelingskamers


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Afhankelijk van de duur van uw verblijf ontvangt u een gratis upgrade naar halfpension.
The Dining Room: dit exclusieve restaurant serveert verse en seizoensgebonden gerechten. Geopend voor ontbijt, lunch en diner voor zowel binnen als buiten op het terras.
The Library Bar: intieme bar voor afternoon tea en cocktails.

Kamers & Suites

Het hotel biedt 49 elegante en exclusieve kamers en suites, welke in villa’s zijn gesitueerd met een ultieme luxe en privacy. Voorzien van airconditioning, telefoon, flatscreen-tv, zithoek, schrijftafel, minibar en kluisje. Volledig ingerichte luxe badkamer met bad en separate douche. Balkon met tuin/zeezicht. Elke dag vers fruit op de kamer.

Prestige Kamer

ca. 60 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Voorzien van alle luxe en comfort.

Junior Suite

ca. 85 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Luxueus en ruim ingericht met woon- en slaapkamer. Kan gecombineerd worden met een Prestige King Kamer.

Executive Suite

ca. 118 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
In exclusieve Arabische stijl ingericht met woon- en slaapkamer, fraaie badkamer, gastentoilet en groot balkon of terras.

Beach Garden Villa

ca. 300 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen 
Zeer luxueus en smaakvol ingericht met kostbare Arabische decoraties. Ruime woonkamer, 2 slaapkamers, gastentoilet en terras met privézwembad. Butlerservice.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here