Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness

v.a. € 2.199, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Banyan Pool Villa o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 21-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Banyan Tree Phuket, Phuket

Het stijlvolle Banyan Tree Resort & Spa Phuket ligt direct aan een rustige zoutwaterlagune aan de westkust van Phuket. Het resort is geïntegreerd in het ongerepte groene landschap en fascineert met zijn moderne architectuur en Thaise uitstraling. De luxe villa's van Banyan Tree Phuket bevinden zich in het bekende Laguna-complex, dat een golfbaan, met palmen omzoomde lagunes, een tuinlandschap, ongerepte stranden en restaurants en bars omvat. De diverse faciliteiten en het strand zijn gemakkelijk te bereiken per fiets, buggy of te voet. De Banyan Tree Phuket maakt deel uit van het Banyan Tree Spa Sanctuary en de DoublePool Villas by Banyan Tree. De luchthaven van Phuket ligt op ca. 20 km.

Faciliteiten

Elegante open lobby met vijvers fonteinen, boetieks en loungebar. In de tropische tuinen bevindt zich een lagunezwembad met zonneterras, ligbedden, parasols en een poolbar. De Turtle Club organiseert diverse activiteiten voor de jonge gasten. Een fitnessruimte met de nieuwste cardio- en fitnessapparatuur en verschillende cursussen, waaronder yoga, tai chi, pilates, aerobics, thaiboksen en aquarobics zorgen voor een gevarieerd aanbod aan recreatieve activiteiten. Voorts 3 tennisbanen, mountainbikeverhuur en traditionele Thaise kookcursussen. Het nabijgelegen strand biedt watersporten zoals windsurfen, zeilen, snorkelen, kajakken en waterfietsen. Naast het resort te midden van exotische flora en fauna ligt de indrukwekkende 18-holes golfbaan van het Laguna Phuket met drivingrange en golf-academy.

Wellness

De fameuze Banyan Tree Spa is de ultieme plaats om te relaxen. De Banyan Tree Spa wordt als een van de beste ter wereld beschouwd. Hier kunt u uzelf laten verwennen tijdens de Spabehandelingen, terwijl u tot rust komt en ontspant.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Half- en volpension mogelijk. Het resort beschikt over 8 restaurants en diverse bars. In-villa dining of dineren op een plekje in de lagune of op een traditionele longtailboot is tevens mogelijk.
Saffraan: uitstekende Thaise gerechten zowel binnen als buiten op het terras.
Taihei: Japanse keuken
Watercourt: brunch, mediterrane en visgerechten met uitzicht op de lagune
Banyan Café: internationale snacks
Tre: moderne topkeuken ontmoet traditie
Lobbybar: afternoon tea, cocktails en wijnen
Sands: grillrestaurant vlakbij het strand met adembenemend uitzicht op zee
Pool Bar: snacks en drankjes bij het zwembad
Sanya Rak Dinner Cruise: privédiner op een traditionele boot



Kamers & Suites

De 178 vrijstaande villa’s bieden veel privacy en zijn gesitueerd in de riante tropische tuin van het resort. Alle zijn voorzien van groot terras, privézwembad, tuin en ligbedden. Elegant ingericht in Thaise stijl met teakhouten vloeren en handgeschilderde muren, kingsizebed, airconditioning, flatscreen-tv, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten, schrijftafel en kluisje. Badkamer met signature bad en separate douche.

Banyan Pool Villa

ca. 175 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Deze ruime villa heeft een elegante inrichting in Thaise stijl, een grote slaapkamer met kingsizebed en een lounge. Badkamer met inloopkast. Openslaande deuren naar de privétuin met een zonneterras, ligbedden en een privézwembad.

Banyan Lagoon Pool Villa

ca. 175 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Deze ruime villa heeft een elegante inrichting in Thaise stijl, een grote slaapkamer met kingsizebed en een lounge. Badkamer met inloopkast. Openslaande deuren naar de privétuin met een zonneterras, ligbedden en een privézwembad. Uitzicht op de lagune.

Serenity Pool Villa

ca. 140 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Deze schitterende villa is ingericht in een modern design. In open plan met een slaapkamer met kingsizebed, een zithoek en fraaie badkamer met signature bad en regendouche. Tuin met terras en privézwembad.

Signature Pool Villa

ca. 270 m², maximaal 3 personen   
Deze spectaculaire villa met 1 slaapkamer is ruim ingericht en biedt veel privacy. Voorzien van kingsizebed, zithoek en ruime badkamer met inloopkast. Ommuurde tuin met geurige planten en palmbomen, privézwembad, ligbedden, een openluchtpaviljoen, buitendouche en een Thaise sala om te genieten van een massage of spabehandeling in de privacy van de villa.

Grand Lagoon Pool Villa

ca. 270 m², maximaal 3 personen   
Deze aantrekkelijke villa met 1 slaapkamer is ruim ingericht en voorzien van kingsizebed, zithoek en ruime badkamer met inloopkast. Tuin met privézwembad, ligbedden, een openluchtpaviljoen, buitendouche en een Thaise sala om te genieten van een massage of spabehandeling in de privacy van de villa. Schitterend uitzicht op de lagune.

Signature Pool Villa -2 slaapkamers

ca. 350 m², maximaal 5 personen   
Deze spectaculaire villa beschikt over 2 slaapkamers waarvan 1 met een kingsizebed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. Twee ruime badkamers en inloopkast. Ruim ingericht met veel privacy. Voorzien van een tuin lotusvijver, zonneterrassen, privézwembad (3,5x9m), ligbedden, een openluchtpaviljoen, een buitendouche en een Thaise sala om te genieten van een massage of spabehandeling in de privacy van de villa.

Grand Pool Villa - 2 slaapkamers

ca. 380 m², maximaal 5 personen   
Deze schitterende ruime villa is voorzien van een grote binnentuin vol tropische planten en bomen, privézwembad met jacuzzi, buitendouche, patio, ligbedden en een Thaise sala. Een slaapkamer met kingsizebed, badkamer en kleedruimte. Een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer. Een ruime open woon- en eetkamer met stijlvol meubilair en een volledig uitgeruste keuken en een studeer- /speelkamer (die indien nodig kan worden omgezet in een derde slaapkamer).

Serenity Pool Residence - 3 slaapkamers

ca. 435 m², maximaal 7 personen  
Fraaie nieuwe villa in modern design ingericht. De drie slaapkamers beschikken over een eigen badkamer. Ruime woonkamer. Tuin met een groot zwembad, zonneterras en een Thais paviljoen.

Spa Pool Villa

ca. 550 m², maximaal 2 personen   
De villa is omgeven door water en heeft een slaapkamer met glazen wanden. Exclusieve faciliteiten zijn onder meer een privézwembad, jacuzzi en stoomdouche. Inclusief een massage van 60 minuten per persoon per dag. Deze villa is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Double Pool Villa - 1 slaapkamer

ca. 1300 m², maximaal 2 volwassenen  Slaapkamer omringd door ondiep zwembad. Woonkamer, outdoor living, terras, tuin en infinitypool van ca. 60 m² en uitzicht op de lagune. Ontbijt wordt dagelijks in de villa geserveerd. Minibar is inclusief alcoholische dranken, frisdranken en snacks en wordt dagelijks bijgevuld. Ook boekbaar met 2 en 3 slaapkamers.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here