Top design hotel
 Romantische setting
 Sublieme wellness
 Top design hotel
 Romantische setting
 Sublieme wellness

v.a. € 2.602, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Serai Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 22-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* The Chedi Muscat, Muscat

The Chedi Muscat is een zeer stijlvol en charmant resort. Ideaal voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning in een elegante en besloten sfeer. Het hotel combineert een minimalistische stijl met witte en rechte lijnen met Arabische accenten zoals koepels, watertuinen en poorten en ligt in een enorme palmentuin, aan een 370 m lang privéstrand. Twee van de drie zwembaden liggen direct aan het strand. Hier kunt u ontspannen en genieten van de poolbar met een schitterende uitzicht op de Golf van Oman. Het hotel hecht veel waarde aan persoonlijke service en een privésfeer. 's Avonds verandert het resort door talloze fakkels in een Arabische sprookjeswereld. De luchthaven Muscat ligt op ca. 15 minuten.

Faciliteiten

Stijlvolle lounge met receptie, lobbybar voor cocktails, boetiek, juwelier, tropische tuinen met vijvers en fonteinen. Strand met ligbedden en parasols. Club Lounge met groot assortiment boeken. Volledig in harmonie met de natuur liggen 3 zwembaden omgeven door zonneterrassen, hangparasols en waterpartijen. Het Serai-zwembad en een zwembad voor gasten ouder dan 16 jaar. Het Chedi-zwembad ligt aan het strand met uitzicht op de zee en het zwembad van 103 meter nabij het spa- en fitnesscentrum. Tevens twee tennisbanen (tennisles mogelijk).

Wellness

Het riante Spacenter (ca. 800 m²) heeft totaal 13 behandelkamers met een scala aan signature-schoonheidsbehandelingen en massages. Een modern fitnesscenter met de nieuwste Technogym-apparatuur, sauna en stoombad (inclusief).

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van logies/ontbijt. Voor uw maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants. De Courtyard, Beach Restaurant, Chedi Pool Cabana en The Long Pool Cabana zijn seizoengebonden.
The Restaurant: toprestaurant met 4 open keukeneilanden, opgesplitst naar specialiteiten per werelddeel; van westerse specialiteiten tot Indische en Aziatische gerechten. Het restaurant biedt uitzicht over de tuinen. Voor lunch en diner, zowel binnen als op het terras.
Arabian Courtyard: Arabische lekkernijen, BBQ en voor het roken van de sisha (waterpijp).
The Beach Restaurant: serveert zeevruchten met een fascinerend uitzicht op de Indische Oceaan (toegang vanaf 16 jaar)
Lobby Lounge: voor cocktails en snacks - gelegen in de tuin.
The Chedi Pool Cabana: lichte maaltijden en drankjes.
The Serai Pool Cabana: lunch en snacks; 's Avonds een internationaal à-la-carte menu.
The Long Pool Cabana: Japanse en Maleisische keuken.


Kamers & Suites

De 160 moderne kamers en suites van The Chedi - Muscat zijn exclusief en smaakvol ingericht volgens de Feng Shui-filosofie. Ze bieden een mooi uitzicht op de bergen of de tuinen en de Indische Oceaan. Alle kamers en suites zijn voorzien van een flatscreen-tv, telefoon, kluisje, theefaciliteiten, Nespresso-apparaat, dagelijks mineraalwater op de kamer en een fruitschaal, airconditioning en Bose-muzieksysteem met iPod-dockingstation (op verzoek iPod in bruikleen tijdens het verblijf met een uitgebreide muziekselectie). Badkamer met regendouche en apart toilet. Balkon daar waar aangegeven.

Serai Kamer

ca. 33 m², maximaal 2 volwassenen  
Rustig gelegen in de moderne Serai-vleugel die verdeeld is over 3 verdiepingen. Slaapkamer met een queensizebed.

Serai Kamer Zeezicht

ca. 33 m², maximaal 2 volwassenen  
Rustig gelegen in de moderne Serai-vleugel en verdeeld over 3 verdiepingen. Slaapkamer met een queensizebed. Uitzicht over zee.

Serai Terrace Kamer

ca. 33 m², maximaal 2 volwassenen  
Rustig gelegen in de moderne Serai-vleugel en gelegen op de 1e verdieping. Slaapkamer met een queensizebed. Terras met uitzicht over de binnenplaats.

Deluxe Kamer

ca. 39 m², maximaal 2 volwassenen 
Ruime kamer met kingsizebed of 2 aparte bedden, aparte zithoek, douche en toilet. Gelegen in de Chedi-vleugel. Plaatsing van een babybedje mogelijk.

Deluxe Club Kamer

ca. 39 m², maximaal 2 volwassenen 
Ruim ingerichte kamer met kingsizebed en aparte zithoek. Gelegen in de Chedi-vleugel. Gratis minibar inclusief fruit op de kamer. Inclusief de toegang tot de Chedi Club Lounge: ontbijt, frisdrankjes en alcoholische drankjes gedurende de dag, afternoon tea, cocktails en canapés van 18:00-19:30 uur. Inclusief transfer van en naar de luchthaven Muscat, dagelijkse krant en laundry-service.

Deluxe Club Terrace Kamer

ca. 39 m², maximaal 3 volwassenen
Deze kamer met een groot terras (ca. 13 m²) biedt een betoverende uitzicht op de watertuin. Ingericht in Aziatische minimalistische stijl met kamerhoge ramen. Slaapkamer met kingsizebed en royale zithoek. En suite badkamer met regendouche en luxueuze badproducten. Dagelijks vers fruit op de kamer, een welkomstdrankje retourtransfers van en naar de luchthaven Muscat in een privélimousine en exclusieve toegang tot The Club Lounge: ontbijtbuffet geserveerd in The Restaurant of in de privacy van uw kamer/suite, koffie/thee en fruit geserveerd in The Club Lounge gedurende de dag (08:00 – 20:00 uur), high tea (15:00 – 17:00 uur), cocktails en hapjes (18:00 – 19:30 uur), Dagelijkse wasservice (exclusief stomerij), gratis minibar (alleen water, frisdrank, sappen en bier), eenmaal per dag aangevuld.

Chedi Club Suite

ca. 62 m², maximaal 2 volwassenen + 2 kinderen t/m 14 jaar  Zeer fraaie suite gelegen in de tuin. Voorzien van ruime woon- en slaapkamer met kingsizebed. De badkamer is voorzien van een verzonken bad en separate regendouche. Gratis minibar inclusief sterke dranken en noten en fruit op de kamer. Groot terras of balkon en tuin-/zeezicht. Inclusief de toegang tot de Chedi Club Lounge: ontbijt, frisdrankjes en alcoholische drankjes gedurende de dag, afternoon tea, cocktails en canapés van 18:00-19:30 uur. Inclusief transfer van en naar de luchthaven Muscat, fast track op de luchthaven, dagelijkse krant en laundry-service.

Chedi Club Suite Zeezicht

ca. 62 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 14 jaar   Zeer fraaie suite met uitzicht over zee. Voorzien van ruime woon- en slaapkamer met kingsizebed. De badkamer is voorzien van een verzonken bad en separate regendouche. Gratis minibar inclusief sterke dranken en noten en fruit op de kamer. Groot terras of balkon en nabij het strand. Inclusief de toegang tot de Chedi Club Lounge: ontbijt, frisdrankjes en alcoholische drankjes gedurende de dag, afternoon tea, cocktails en canapés van 18:00-19:30 uur. Inclusief transfer van en naar de luchthaven Muscat, fast track op de luchthaven, dagelijkse krant en laundry-service.

Chedi Club Suite Villa

ca. 62 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 14 jaar  Apart staande villa met veel privacy en gelegen nabij het strand. Voorzien van ruime woon- en slaapkamer met kingsizebed. De badkamer is voorzien van een verzonken bad en separate regendouche. Gratis minibar inclusief sterke dranken en noten en fruit op de kamer. Groot terras of balkon en zeezicht. Inclusief de toegang tot de Chedi Club Lounge: ontbijt, frisdrankjes en alcoholische drankjes gedurende de dag, afternoon tea, cocktails en canapés van 18:00-19:30 uur. Inclusief transfer van en naar de luchthaven Muscat, dagelijkse krant en laundry-service.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van The Chedi Muscat staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Hoeveel zwembaden heeft The Chedi Muscat?

    he Chedi Muscat heeft 3 zwembaden. Twee van de drie zwembaden liggen direct aan het strand.

     

  • Kan ik met 8 personen in een kamer verblijven?

    Ja, grootste kamer is de 4-slaapkamer Chedi Club Suite. U kunt hier met maximaal 8 personen verblijven.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here