Rustige ligging
 Karakteristiek hotel
 Gunstig gelegen in de stad
 Rustige ligging
 Karakteristiek hotel
 Gunstig gelegen in de stad
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Villa Igiea, Sicilië

Oorspronkelijk gebouwd als privévilla, gaf de invloedrijke familie Florio de Italiaanse art nouveau-architect Ernesto Basile de opdracht om het pand te restaureren en er een luxe hotel van te maken. In 2019 werd Villa Igiea in Palermo overgenomen door de prestigieuze Rocco Forte hotelgroep. Het hotel is onderdeel van de autoreis ‘Cultuurschatten van Sicilië’. Op ca. 30 autominuten van de luchthaven Palermo en ca. 3 uur rijden van de luchthaven van Catania. Het hotel ligt op slechts 4 km van het centrum van Palermo, de intrigerende en historische hoofdstad van Sicilië. Het is het 7e hotel van Rocco Forte groep en het 2e hotel op Sicilië. Een perfecte aanvulling op het Verdura Resort dat op slechts 90 minuten rijden ligt van Palermo.

Faciliteiten

Het hotel is gelegen in een fraaie palmentuin direct aan zee en kijkt uit over een kleine jachthaven en de baai van Palermo. In de tuin een zwembad omringd door zonneterrassen, ligbedden en parasols. Het hotel beschikt over tevens over een tennisbaan en een parkeerplaats. Het interieur combineert een Art Nouveau-stijl met de onmiskenbare Rocco Forte-flair.

Wellness

Het Spacenter biedt signature behandelingen. De behandelingen zullen worden samengesteld door Irene Forte met behulp van haar lokaal geïnspireerde producten.

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van logies/ontbijt. Gasten kunnen dineren in het hoofdrestaurant, op het romantische terras of bij het zwembad voor een meer ontspannen setting.
Belle Epoque: dit restaurant maakt gebruik van de beste lokale producten en ingrediënten die alleen afkomstig zijn uit Sicilië. De menu’s zijn zorgvuldig samengesteld door de chef-kok Fulvio Pierangelini met lokale lekkernijen die typerend zijn voor de streek. Het menu wordt aangevuld met wijnen afkomstig van landgoederen op Sicilië.
Bar Les Arcades: deze gewelfde bar met fresco's en uitzicht op de tuin serveert Siciliaanse aperitieven en snacks.

Kamers & Suites

De 104 kamers en suites zijn ingericht zijn ingericht in Art Nouveau-stijlkunstvoorwerpen en weelderige stoffen en parketvloeren. De in Carrara marmer uitgevoerde badkamer is voorzien van handgemaakte Siciliaanse vloertegels en Irene Forte huidverzorgingsproducten. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv, minibar, bureau, zithoek, airconditioning en kluisje.

Superior Kamer

ca. 31 m², maximaal 2 personen    
Slaapkamer met zithoek en kingsizebed. Een marmeren badkamer met handgemaakte Siciliaanse vloertegels en inloopdouche. Het is mogelijk deze kamer te combineren met een suite zeezicht.

Deluxe Kamer

ca. 31 m², maximaal 2 personen 
Slaapkamer met kingsizebed of 2 twinbedden. Een marmeren badkamer met handgemaakte Siciliaanse vloertegels en inloopdouche. Het is mogelijk deze kamer te combineren met een Deluxe Kamer.

Executive Kamer

ca. 31 m², maximaal 2 personen 
Slaapkamer met kingsizebed of 2 twinbedden en zithoek. Terras met ligbedden. Een marmeren badkamer met handgemaakte Siciliaanse vloertegels en inloopdouche. Het is mogelijk deze kamer te combineren met een Deluxe Suite.

Junior Suite

ca. 38 m², maximaal 3 personen 
Ingericht in open plan met zithoek en kingsizebed of 2 twinbedden. Fraaie badkamer met ligbad en aparte inloopdouche.

Junior Suite Terrace

ca. 41 m², maximaal 3 personen  
Ingericht in open plan met zithoek en kingsizebed of 2 twinbedden. Marmeren badkamer met ligbad en aparte inloopdouche. Terras met uitzicht over zee.

Suite Zeezicht

ca. 69 m², maximaal 3 personen 
Aparte woon- en slaapkamer met kingsizebed of 2 twinbedden. Carrara marmeren badkamer met handgemaakte Siciliaanse vloertegels, ligbad en aparte inloopdouche. Zeezicht. Sommige suites beschikken over een Frans balkon. Deze suite kan gecombineerd worden met een Superior of een Deluxe Kamer.

Suite Terrace

ca. 61 m², maximaal 3 personen 
Aparte woon- en slaapkamer met kingsizebed of 2 twinbedden. Carrara marmeren badkamer met handgemaakte Siciliaanse vloertegels, ligbad en aparte inloopdouche. Terras en zeezicht. Deze suite kan gecombineerd worden met een Executive Kamer of een Suite.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here