Romantische setting
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness
 Romantische setting
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness

v.a. € 5.110, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Marina Front Junior Suite o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 29-08-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Sani Asterias, Halkidiki

Het hart van het resort is de schilderachtige ‘Sani Marina’ met een gezellige boulevard met vele boetieks, winkels, restaurants en bars. De uitgestrekte zandstranden en ruime keuze aan accommodaties maken dit resort geschikt voor jong en oud. De luchthaven van Thessaloniki ligt op ca. 60 minuten rijden.


Faciliteiten

Sfeervolle entree met receptie en kleine lounge. Het laguneachtige zwembad met een apart kinderbad is omgeven door een terras met ligbedden en parasols. Het terras bij de Bar 'Water' is dé locatie voor een aperitief met uitzicht op de marina. Aan het afgelegen strand, met zacht wit zand voor het complex, zijn ligbedden exclusief voor de gasten van Sani Asterias gereserveerd.
Alle hotelgasten kunnen tevens gebruik maken van de faciliteiten in Sani Beach, Sani Club en Porto Sani. Hiervoor is een gratis shuttleservice aanwezig. Zo zijn er voor kinderen van alle leeftijden veel faciliteiten. Er is een crèche, Kids Club en Teenage Club, waar in het hoogseizoen tal van activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast kunnen diverse watersporten worden beoefend zoals duiken, waterskiën, windsurfen, zeilen en parasailen.


Wellness

Als u binnenkomt via de indrukwekkende tuiningang, ontdekt u een toevluchtsoord om geest, lichaam en ziel te stimuleren. Voel de effecten van de unieke therapieën, gecreëerd door het luxe Franse Spa-merk Anne Semonin, voor Sani Asterias.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Water Restaurant: restaurant met mediterrane en internationale keuken geopend voor ontbijt, lunch en diner. 
Over Water Restaurantkijkt uit op de Sani Marina en heeft samengewerkt met de wereldberoemde chef-kok met twee Michelinsterren, Stéphanie Le Quellec.
Verder kunt u lunchen of dineren in een van de 17 bars en café’s en 17 restaurants in een van de andere hotels op het complex of in de Sani Marina. Hier vindt u o.a. Psaroyannos Ouzerie, Alexis Taverna, Vosporos Grill House, Macaroni Italian Trattoria, Sea You Up Restaurant, Tomata Restaurant en Ergon Deli.
24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

De 52 ruime suites en residenties met één, twee en drie slaapkamers bieden een hoger niveau van verfijning en comfort met elegante accenten en neutrale kleuren en zachte materialen. Alle zijn stijlvol ingericht en voorzien van een Nespresso-apparaat, waterkoker, minibar, kluisje, telefoon, flatscreen-tv, kussenselectie, cd-speler, airconditioning en bluetooth speaker. De marmeren badkamer heeft een regendouche, een seperaat bad en luxe toiletartikelen van Anne Semonin. Gemeubileerd balkon of terras met ligbedden.


Marina Front Junior Suite

ca. 50 m², maximaal 2 volwassenen + 1 kind
Elegante en ruime junior suite in openplan stijl met woonkamer met zithoek en slaapkamer met kingsize-hemelbed. Gelegen op de eerste verdieping en voorzien van gemeubileerd balkon met ligbedden, zithoek en uitzicht op de Sani Marina.

Marina Front Suite

ca. 60 m², maximaal 4 personen
Suite met woonkamer, slaapkamer en badkamer met ligbad en separate douche. Terras met ligbedden en uitzicht op de jachthaven.

Beach Front 1-Bedroom Residence Grand Balcony

ca. 85 m², maximaal 3 personen  
Deze ruime woning met één slaapkamer biedt prachtig uitzicht over de Egeïsche Zee. Voorzien van ruime woonkamer sofabank, slaapkamer met kingsizebed, inloopkast en badkamer. Gemeubileerd balkon, gelegen aan het strand.

Beach Front 1-Bedroom Residence Private Garden

ca. 85 m², maximaal 4 personen 
Ruime woning op de begane grond met spectaculair uitzicht op de Egeïsche Zee, gelegen aan het strand en directe toegang tot het strand. Beschikt over een riante woonkamer met eethoek, één slaapkamer met inloopkast en een ruime badkamer. Privéterras en tuin met luxe inrichting inclusief ligstoelen, bank, parasol, salontafel en fauteuils.

Beach Front 2-bedroom Residence Private Pool

ca. 110 m², maximaal 5 personen
Suites met uitzicht op de jachthaven en gelegen op de begane grond. Voorzien van ruime zitkamer en eethoek, een slaapkamer met kingsizebed en inloopkast. De tweede slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden en en-suite badkamer. In de privétuin een zwembad, en terras met ligbedden en een ruime zithoek.

Beach Front 2-bedroom Grand Residence Balcony

ca. 145 m², maximaal 5 personen
Beschikt over een zitkamer, een eethoek , twee slaapkamers (waarvan één met inloopkast) en twee badkamers. Privébalkon en directe toegang tot het strand.

Marina Front 2-bedroom Grand Residence Private Pool

ca. 160 m², maximaal 5 personen 
Schitterende nieuwe residenties met eigen infinitypool en voldoende slaapkamers om met het hele gezin te genieten van een onbezorgde vakantie. Beschikt over een ruime woonkamer met comfortabele zithoek, twee slaapkamers met beiden een eigen badkamer. In de tuin vindt u naast een infinity-zwembad ligbedden, een loungehoek en een eethoek. Allen met uitzicht op de Sani Marina jachthaven.

Beach Front 2-bedroom Grand Residence Private Pool

ca. 175 m², maximaal 5 personen
Prachtige vakantiewoning met directe toegang tot het strand.
Beschikt over een ruime woonkamer met comfortabele zithoek, twee slaapkamers met beiden een eigen badkamer. In de tuin vindt u naast een infinity-zwembad van 45 m²ligbedden, een loungehoek en een eethoek.

3-bedroom Deluxe Suite Private Pool

ca. 180 m², maximaal 7 personen  
Luxe familiesuite met drie aparte slaapkamers en badkamers waarvan 2 met bad en douche en 1 met douche. Voorts een ruime woonkamer met zithoek en zeer ruime privétuin met verwarmde zwembad van ca. 45 m².

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here