Kleinschalig boutique hotel
 Romantische setting
 Afwisselende dine-around
 Kleinschalig boutique hotel
 Romantische setting
 Afwisselende dine-around

v.a. € 2.087, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Sea View Deluxe Bungalow o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 18-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Blue Palace, Kreta

Vanaf alle terrassen biedt dit stijlvolle en trendy hotel uitzicht over zee met op de voorgrond het historische eiland Spinalonga. Op ca. 4 km afstand ligt Elounda, op ca. 10 min. wandelen vindt u Plaka met meerdere hippe beachbars en een zandstrand met luxe ligbedden. Het zeewater aan deze kust is verrassend helder en ideaal van temperatuur. De luchthaven van Heraklion ligt op ca. 60 minuten rijden.


Faciliteiten

Lobby met receptie, boetieks en een mooi zwembad omringd door ligbedden en parasols. Privéstrand met ligbedden en parasols. 


Wellness

Ontdek de rust in de Elounda Spa van Blue Palace, een oase van rust waar lichaam, geest en ziel zich verenigen met de elementen van de natuur. Een fitnesscentrum uitgerust met de allernieuwste Technogym®-uitrusting en directe toegang tot de weelderige tuinen van het resort. 


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Anthós: Griekse keuken met een moderne twist.
Blue Door: al fresco restaurant aan zee met Griekse specialiteiten voor lunch en diner (weersafhankelijk)
Votsalo Bar: biedt een scala aan lokale wijnen en zorgvuldig samengestelde collectie sterke dranken en cocktails van wereldklasse


Kamers & Suites

De 47 gerenoveerde kamers en suites, waarvan 28 met verwarmd privézwembad, weerspiegelen een ontspannen maar toch verfijnde eilandesthetiek met natuurlijke materialen, eclectische Griekse kunstwerken en een fris kleurenpalet ontleend aan de omringende omgeving, waardoor u zich direct thuisvoelt. Alle voorzien van kingsizebed, kussenmenu, airconditioning, flatscreen-tv, minibar, Nespresso-apparaat, theezetfaciliteiten, kluisje en  yogamat. Marmeren badkamer met ligbad en aparte douche, badjas en -slippers.  Gemeubileerd balkon of terras met spectaculair uitzicht op Spinalonga en het blauwe water van de Egeïsche Zee.

Sea View Deluxe Bungalow

ca. 39 m², max. 2 personen
Bungalowkamer met fris interieur met elegante details. Vanaf uw balkon een adembenemend uitzicht op de Egeïsche Zee.

Sea View Deluxe Bungalow Private Pool

ca. 40 m², maximaal 3 personen
Fraaie kamer met zithoek. Vanaf het terras toegang tot het verwarmbare zwembad van ca. 22 m², dat door middel van een laag muurtje wordt gescheiden van het naastliggende zwembad. Zeezicht. Kamers met verbindingsdeur mogelijk.

Sea View Deluxe Suite

ca. 50 m², maximaal 4 personen
Voorzien van woonkamer met zithoek met sofabank en bureau, aparte slaapkamer met kingsizebed en ruime veranda met ligbedden en ligstoelen en schitterend uitzicht.

Junior Suite Private Pool

ca. 54 m², maximaal 3 personen
Suite voorzien van kingsizebed en comfortabele zithoek met sofabank. Gemeubileerd balkon met privézwembad (in bepaalde periodes verwarmd) en een onovertroffen uitzicht op de majestueuze bergen van Kreta.

Island Suite with private heated pool

ca. 60 m², max. 4 personen
Ingericht met designmeubilair, originele kunstwerken van de Griekse kunstenaar Philippos Theodorides. Luxueuze texturen en lokaal handgemaakte details vormen tezamen een prachtige lichte en ruime suite. Op het terras een privézwembad met uitzicht op de tuinen. Inclusief gratis transfer bij verblijf van 4 nachten of langer.

3-bedroom Sea View Royal Blue Villa Private Heated Pool

ca. 290 m², maximaal 6 personen
Riante villa met panoramisch uitzicht over de Egeïsche Zee en het eiland Spinalonga. Drie slaapkamers met en suite badkamer, woonkamer met zithoek en eettafel, kitchenette, terras met ligbedden, grote eethoek, barbecue en verwarmd privézwembad van ca. 35 m². Zeezicht. Inclusief gratis transfer bij verblijf van 4 nachten of langer.

Blue Maisonette Suite Private Heated Pool

ca. 70 m², maximaal 4 personen
Hoger gelegen suite met op de begane grond een comfortabele woonkamer met zitbank, badkamer en terras met verwarmbaar zwembad van ca. 22 m². Op de eerste verdieping een slaapkamer, en suite badkamer en balkon.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van Blue Palace Resort & Spa op Kreta staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Ligt Blue Palace Resort aan een zandstrand?

    Blue Palace Resort is gebouwd tegen een heuvel en rijkt tot aan het privékiezelstrand.

  • Op welke wijze kan men de diverse niveaus van Blue Palace Resort bereiken?

    Vanaf de lobby, met het Arsenali-loungeterras bereikt u met de glazen monorail de verschillende niveaus van het hotel.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here