Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Romantische setting
 Direct aan het strand
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Romantische setting
 Direct aan het strand

v.a. € 3.356, - p.p.

  • 6 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Junior Suite o.b.v. logies & ontbijt
  • Vertrekdatum 06-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Constance Lemuria Resort, Praslin

Constance Lemuria ligt op een idyllische locatie op één van de mooiste eilanden ter wereld waar schitterende stranden, granieten rotsen, tropische vegetatie en een azuurblauwe zee het beeld bepalen. De combinatie van luxe, de originele architectuur en de kleurschakeringen van de omliggende natuur zijn ingrediënten voor een onvergetelijk verblijf. Het exclusieve resort ligt aan de noordwestkust van Praslin, aan 3 schitterende zandbaaien. De luchthaven ligt op ca. 15 autominuten. Hoofdeiland Mahé ligt op 15 minuten vliegen.

Special

Tot 35% voordeel op uw verblijf
Van 01-06-2024 t/m 22-12-2024
Indien geboekt voor 22-12-2024
(reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Open lobby met uitzicht over het zwembad en strand, cocktailbar en boetiek. De zwembaden met watervallen zijn omgeven door zonneterrassen, kinderzwembad en poolbar. Op de stranden tevens ligstoelen, à la carte service, pool- en strandbar. Catamarans, kajaks, laserboten, windsurfen en snorkeluitrusting zijn inclusief. PADI-duikschool, diepzeevissen en boottochten tegen betaling. Voorts biedt het resort 2 tennisbanen (tennisles mogelijk). Een spectaculaire 18-holes golfbaan met vijvers en glooiende hellingen, ontworpen door Rodney Wright (gratis voor hotelgasten, buggy tegen betaling, GVB noodzakelijk). Deze 18-holes golfbaan (de enige op de Seychellen) vormt een uitdaging voor spelers van elk niveau. De schitterende baan grenst aan de betoverende stranden van zowel de Small Kerlan Cove als de Grand Kerlan Cove. Vanaf de 13e hole strekt de baan zich uit over de steile hellingen van een dichtbeboste heuvel met adembenemende vergezichten. Proshop en clubhouse. Voor de kleine gasten de Constance Kids Club (4-12 jaar, geopend van 09:00 - 20:00 uur) met speeltuin, kindermenu’s en vele activiteiten.

Wellness

U Spa by Constance is een ultramodern wellnessconcept met vijf behandelkamers, twee dubbele behandelkamers en kapsalon. Behandelingen omvatten een scala aan gezichts- en lichaamsbehandelingen, evenals Signature U-ervaringen die op de dag volledig op maat worden gemaakt. De U Spa biedt ook Balinese, Ayurvedische, Thai-Shiatsu en Zweedse massages. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de sauna, het dompelbad, het stoombad, de whirlpool en de volledig uitgeruste fitnessruimte.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension mogelijk (dine around).
Sea Horse: gourmetrestaurant bij de golfbaan. Gespecialiseerd in de mediterrane keuken.
Beach Restaurant: à la carte restaurant met vis- en grillspecialiteiten.
Legend Restaurant: het buffetrestaurant met themadiners. Voor lunch en diner.

Kamers & Suites

De 26 villa’s die elk 4 suites herbergen, liggen verspreid over de tropische tuin op ca. 15 meter van zee en op 5-15 minuten lopen van het hoofdgebouw. Voorzien van zithoek, airconditioning, plafondventilator, telefoon, minibar, kluisje, koffie-/theezetfaciliteiten en flatscreen-tv. Fraaie badkamer met separate douche. Balkon of terras met ligbedden.

Junior Suite

ca. 60 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Gerenoveerd en voorzien van elegante meubels en luxueuze badkamer met separate douche. Met tuin-/zeezicht.

Senior Suite

ca. 115 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Ruim ingericht met aparte woon- en slaapkamer en jacuzzi in de badkamer.

Pool Villa - 2 slaapkamers

ca. 750 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen 
Zeer luxueus ingericht met 2 slaap- en badkamers en woonkamer, een verzonken eetgedeelte, een massagepaviljoen, kitchenette, gastentoilet alsmede een ruim terras rondom het privézwembad en ligbedden. 24-uurs butlerservice.

Presidential Villa

ca. 1.250 m², maximaal 6 volwassenen en 3 kinderen 
Schitterende villa met veel privacy. Voorzien van 3 slaap- en badkamers, eethoek, kitchenette. Terrassen, een zwembad op drie niveau’s en privéstrand. Inclusief gebruik van buggy. 24-uurs butlerservice. (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here