Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Romantische setting
 Direct aan het strand
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Romantische setting
 Direct aan het strand

v.a. € 3.632, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Coral Deluxe Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 10-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Shangri-La Le Touessrok Resort , Mauritius

Het gerenommeerde resort biedt alles voor de verwende reiziger, van trendy bars & restaurants, idyllische stranden en een uitgebreide Spa tot een 18-holes golfbaan van wereldklasse. Het elegante en romantische resort werd gebouwd als een mediterraan dorpje met Mauritiaanse accenten. De luxe kamers en suites liggen in een paradijselijke tuin of op het eiland Frangipani, dat door een houten brug met het vasteland is verbonden. Le Touessrok is een toppunt van tropische charme in een adembenemende omgeving. De luchthaven ligt op ca. 65 km. Het hotel is gesloten van 01 juni t/m 30 september 2024 i.v.m. het bouwen van nieuwe Beach Villa's.

Special

Tot 30% voordeel op uw verblijf
Van 01-04-2024 t/m 20-12-2024
Indien geboekt voor 01-05-2024
(reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Open lounge en winkelarcade. In de fraaie tuin 2 zwembaden (waarvan 1 toegankelijk vanaf 16 jaar). Ligstoelen op de verschillende zandstranden. Op het eiland Golf Île aux Cerfs bevindt zich de uitdagende 18-holes golfbaan, ontworpen door Bernhard Langer, omgeven door prachtig natuurschoon in de vorm van azuurblauw water, tropische vegetatie en witte bunkers (gratis greenfees, buggy tegen betaling). Ook vele gratis watersporten als kanoën, kajakken, zeilen, snorkelen, waterskiën, windsurfen en waterfietsen. Het eiland ligt 2 km voor de kust en is bereikbaar per watertaxi. Niet-gemotoriseerde watersporten bij het resort. Het rustige privé-eilandje Ilôt Mangenie (exclusief voor hotelgasten, badschoenen aanbevolen) met mooie zandstranden ligt op 10 minuten per watertaxi. Beide eilanden beschikken over een restaurant. Tennisclub met 4 (verlichte) tennisbanen. Tennisles mogelijk. Cool Zone Kids Club (4-12 jaar) met een scala aan activiteiten. Ook voor kinderen van 13-18 jaar wordt veel georganiseerd.

Wellness

De schitterende Chi Spa is gespecialiseerd in spaverwenpakketten. Ruime keuze uit schoonheidsbehandelingen en massages. Tevens sauna, jacuzzi en fitnessruimte.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Half- en volpension mogelijk.
Le Bazar: met spectaculaire showcooking en internationaal buffet.
Safran: gourmetrestaurant, gespecialiseerd in Indische gerechten.
Kushi: een van de beste Japanse restaurants van het eiland.
Sega Bar aan het strand voor cocktails en rum.

Kamers & Suites

Alle 203 kamers en suites zijn gelegen aan het strand en bieden schitterend uitzicht op de Indische Oceaan. Smaakvol ingericht met lokale materialen in eigentijdse stijl op het vasteland of op het eiland Frangipani. Voorzien van airconditioning, minibar, flatscreen-tv en luxe badkamer met bad en separate douche. Balkon of terras zeezicht.

Coral Deluxe Kamer

ca. 54 m², maximaal 3 personen 
Modern ingericht met kingsizebed of 2 queensizebedden en uitzicht over zee.

Coral Deluxe Kamer Strandtoegang

ca. 54 m², maximaal 3 personen 
Modern ingericht met kingsizebed of 2 queensizebedden. Terras met direct toegang tot het strand.

Hibiscus Junior Suite

ca. 65 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Modern ingericht in open plan met schrijftafel en zitgedeelte. Ligging in het Hibiscusgedeelte en uitzicht over zee.

Hibiscus Junior Suite Strandtoegang

ca. 65 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Modern ingericht in open plan met schrijftafel en zitgedeelte. Ligging in het Hibiscusgedeelte. Terras met direct toegang tot het strand.

Frangipani Club Junior Suite

ca. 65 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Modern ingericht in open plan met schrijftafel en zitgedeelte. Fraaie badkamer met signature bad. Gelegen in het Frangipani-gedeelte van het hotel. Balkon met schitterend uitzicht over zee. Gasten ontvangen champagne bij aankomst, minibar 1xp/dag bijgevuld (geselecteerde inhoud), gereserveerde toegang tot de Republik Beach voor ontbijt en cocktails/snacks met muziek in de namiddag. Tevens een adults only zwembad.

Frangipani Club Junior Suite Strandtoegang

ca. 65 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Modern ingericht in open plan met schrijftafel en zitgedeelte. Fraaie badkamer met signature bad. Gelegen in het Frangipani-gedeelte van het hotel. Terras en direct toegang tot het strand. Gasten ontvangen champagne bij aankomst, minibar 1xp/dag bijgevuld (geselecteerde inhoud), gereserveerde toegang tot de Republik Beach voor ontbijt en cocktails/snacks met muziek in de namiddag. Tevens een adults only zwembad.

Frangipani Club 1-slaapkamer Suite

ca. 125 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen 
Met aparte woonkamer en 2 terrassen die toegang bieden tot de ruime slaapkamer. Schitterend uitzicht over zee. Gasten ontvangen champagne bij aankomst, minibar 1xp/dag bijgevuld (geselecteerde inhoud), gereserveerde toegang tot de Republik Beach voor ontbijt en cocktails/snacks met muziek in de namiddag. Tevens een adults only zwembad.

Frangipani Club - 1 slaapkamer Suite Strandtoegang

ca. 125 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen 
Met aparte woonkamer en 2 terrassen die toegang bieden tot de ruime slaapkamer. Terras en directe toegang tot het strand. Gasten ontvangen champagne bij aankomst, minibar 1xp/dag bijgevuld (geselecteerde inhoud), gereserveerde toegang tot de Republik Beach voor ontbijt en cocktails/snacks met muziek in de namiddag. Tevens een adults only zwembad.

Frangipani Club 2-slaapkamer Suite

ca. 196 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen of 5 volwassenen   
Ruim ingericht met 2 slaapkamers biedt directe toegang tot het strand vanaf 2 gemeubileerde privéterrassen en biedt tal van exclusieve privileges, zoals dagelijkse cocktails bij zonsondergang, butlerservice en inchecken op de kamer.Gelegen op een apart eilandje met een zwembad voor volwassenen.Twee aparte slaapkamers waarvan 1 met kingsizebed en 1 met 2 queensizesbedden. Ieder met eigen badkamer en woonkamer met een gezellige eethoek. Exclusief à la carteontbijt en dagelijks cocktails bij zonsondergang bij Republik Beach Club and Grill. Toegewijde butlerservice.

Shangri-La Suite - 2 slaapkamer

ca. 320 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen
Elegant in Indische stijl ingericht. Woonkamer en 2 slaapkamera, eethoek en jacuzzi in de badkamer.

Shangri-La Beach Villa - 3 slaapkamers

ca. 430 m², maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen 
Direct aan het strand gelegen, in Balinese stijl ingericht met veel privacy, 3 slaapkamers met luxe badkamers, riante woonkamer en zitgedeelte. Groot terras met privézwembad en butlerservice.

Hibiscus Family Suite

130 m² maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen   
Deze mooie suite biedt uitzicht op de oceaan vanaf gemeubileerde balkons en is centraal gelegen aan het hoofdstrand, vlakbij het grote zwembad en de faciliteiten van het resort. Slaapkamer met zitgedeelte en een kingsizebed en twee eenpersoonsbedden, 2 ruime badkamers met inloopregendouche en apart ligbad. 

Hibiscus Family Suite Strandtoegang

130 m² maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen   
Twee junior suites zijn met elkaar verbonden om de Hibiscus Family Suite Beach Access te vormen. Elke suite ligt aan de rand van het strand op de begane grond en heeft een eigen, gemeubileerd terras dat direct uitkomt op het strand. 2 slaapkamers met zitgedeelte waarvan 1 slaapkamer met een kingsizebed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, 2 ruime badkamers met inloopregendouche en apart ligbad.

Frangipani Club Family Suite

140 m² maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen   
Deze suite is perfect voor gezinnen en bestaat uit twee onderling verbonden Frangipani Club Junior Suites. Het ligt op een afgelegen eilandje en biedt een schitterend uitzicht op de oceaan vanaf twee gemeubileerde privébalkons. Met exclusieve clubprivileges zoals cocktails bij zonsondergang, butlerservice en inchecken op de kamer. 2 slaapkamers waarvan 1 met een kingsizebed en 1 met twee eenpersoonsbedden, 2 ruime badkamers met inloopregendouche en apart ligbad. Exclusief à la carte-ontbijt en dagelijks cocktails bij zonsondergang bij Republik Beach Club and Grill. Dagelijkse minibarservice zonder extra kosten. Toegewijde butlerservice op aanvraag.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here