Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 Afwisselende dine-around
 Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 Afwisselende dine-around

v.a. € 2.726, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Arabian Deluxe Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 24-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Jumeirah Mina A`Salam, Dubai

Het hotel karakteriseert de sfeer van de maritieme tradities en geschiedenis van Dubai. Uniek is de 3,5 km lange waterweg langs het complex waar traditionele dhows u vervoeren naar de restaurants, bars of de soek. Jumeirah Mina a’Salam, gebouwd in de stijl van een originele citadel, is een combinatie van Arabische schoonheid en persoonlijke service. Een traditionele soek, een schitterend poederwit zandstrand en ongelimiteerde recreatiemogelijkheden maken het hotelcomplex Madinat Jumeirah tot één van de meest fascinerende resorts ter wereld.

Special

Tot 42% voordeel op uw verblijf
van min. 4 overnachtingen
Van 01-03-2024 t/m 31-01-2025
Indien geboekt voor 01-04-2024
(is reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Het resort is een attractie op zich met een soek van meer dan 75 winkels. Gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het gehele hotelcomplex Madinat Jumeirah, waaronder 18 zwembaden met kindergedeeltes omgeven door exotische tuinen, waterpartijen en kanalen. Spectaculair kinderbad, 5 tennis- en paddlebanen, 2 airconditioned squashbanen, aerobicsstudio, 2 binnenzwembaden en Spacenter. Kinderen vermaken zich in de Kidsclub’ (3-12 jaar) met activiteitenprogramma en overdekt zwembad. Op het strand diverse watersportmogelijkheden. Gratis toegang tot het spectaculaire Wild Wadi Waterpark met 20 attracties. Een buggyservice rijdt 24 uur tussen de 4 hotels en het Jumeirah Beach Hotel.

Wellness

De fraaie Talise Spa bij het hotel Mina a'Salam biedt het nieuwste op het gebied van Europese en Aziatische massages en schoonheidsbehandelingen. Voorts is er de 'The Quay Healthclub' met fitnessenter, aerobicsstudio, een binnenzwembad, sauna en stoombad.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension mogelijk op basis van dine around (wijzigingen voorbehouden). Het hotelcomplex Madinat Jumeirah biedt meer dan 40 restaurants, bars en lounges. Onderstaand een selectie.
The Hide: voor Amerikaanse specialiteiten w.o. vele grillgerechten.
Rockfish: serveert de beste zeevruchten van Dubai.
Tortuga: voor de uitstekende Mexicaanse keuken.
Shimmers: gelegen op een van de beste locaties in Dubai, direct aan het privéstrand van Madinat Jumeirah met een spectaculair uitzicht op Burj Al Arab Jumeirah. Het gerenoveerde strandrestaurant biedt authentieke Griekse gerechten in een chique ambiance.
Al Hambra: een traditionele Spaans restaurant.
Hanaaya: betekent geluk in Arabisch. Hannaya is een elegant restaurant met een aantal kookeilanden voor een culinaire wereldreis met een smakelijke mix van smaken en lokale ingrediënten.
The Palmery: een combinatie van buffet- en a la carte gerechten voor het hele gezin. Mooi terras met uitzicht op Burj Al Arab.
French Riviera: gespecialiseerd in de mediterrane keuken. Open voor ontbijt, lunch en diner.
Pai Thai: Oosters gourmetrestaurant. Heeft onlangs het Zuid-Aziatische Restaurant Award gewonnen (beste Thaise restaurant in Dubai).
Perry & Blackwelder's (P&B): een nieuw informeel dinerconcept gelegen in de Madinat Souk. Gespecialiseerd in BBQ-gerechten.
Trattoria: een van de beste Italiaanse restaurants in Dubai. Serveert Italiaanse delicatessen. Biedt een panoramisch uitzicht op Madinat Jumeirah.
The Noodle House: informeel restaurant gelegen in de Madinat souk. Gespecialiseerd in Aziatische gerechten.
Arboretum: internationale cuisine. Geopend voor diner.
Trattoria Toscana: serveert traditionele Italiaanse gerechten, waaronder pasta’s en pizza, bereid met typische mediterrane passie.
Il Borro: in de stijl van een Italiaanse bistro; een moderne interpretatie van de Toscaanse keuken.
Bahri: de perfecte plek om van het uitzicht te genieten. Serveert verfrissende cocktails en verse sappen.
Koubba: schitterende bar om van de zonsondergang te genieten.
Al Samar Lounge: voor afternoon tea en diverse drankjes.
The Agency: kreeg onlangs de Nightlife Awards 2017 en was tevens winnaar van de beste wijnbar.
Al Fayrooz Lounge: voor afternoon tea en een selectie van zoete traktaties. Met mooi uitzicht op de waterwegen en Burj Al Arab.
Kalsa: bar bij het familiebad van Jumeirah Al Naseem. Voor gezonde snacks en fruitsappen.

Kamers & Suites

De 292 kamers en suites zijn ingericht in Arabische stijl. Voorzien van airconditioning, flatcreen-tv, kluisje, dvd-speler en minibar. Luxe badkamer met bad en separate douche. Balkon of terras. Kamers kunnen gecombineerd worden.

Arabian Deluxe Kamer

ca. 50 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Luxueus ingerichte kamer met tuinzicht.

Ocean Deluxe Kamer

ca. 50 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Fraaie kamer met zeezicht.

Arabian Club Kamer

ca. 50 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Inclusief gebruik van de Amal Club Lounge met aparte ontbijtruimte, afternoon tea van 15.00-16.30 uur, alcoholvrije drankjes en van 17.30-19.30 uur canapés en cocktails. Tevens 15% korting op was- en strijkdiensten.

Ocean Club Kamer

ca. 50 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Inclusief gebruik van de Amal Club Lounge met aparte ontbijtruimte, afternoon tea van 15.00-16.30 uur, alcoholvrije drankjes en van 17.30-19.30 uur canapés en cocktails. Tevens 15% korting op was- en strijkdiensten.

Ocean Suite

ca. 120 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Luxueus en ruim ingericht met aparte woon- en slaapkamer en deels uitzicht over zee. Fraaie badkamer met jacuzzibad en separate douche. Inclusief gebruik van de Amal Club Lounge met aparte ontbijtruimte, afternoon tea van 15.00-16.30 uur, alcoholvrije drankjes en van 17.30-19.30 uur canapés en cocktails. Tevens 15% korting op was- en strijkdiensten.

Ocean Premier Suite

ca. 140 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Nabij het strand gelegen en met schitterend uitzicht over de zee. Gastentoilet, ruime woonkamer, aparte slaapkamer en een groot terras. Badkamer met jacuzzibad. Inclusief gebruik van de Amal Club Lounge met aparte ontbijtruimte, afternoon tea van 15.00-16.30 uur, alcoholvrije drankjes en van 17.30-19.30 uur canapés en cocktails. Tevens 15% korting op was- en strijkdiensten.

Royal Suite

ca. 268 m², maximaal 4 volwassenen en 4 kinderen 
De Royal Suite is met veel smaak en oog voor detail ingericht met fijne stoffen en Arabische kunstvoorwerpen. Voorzien van ruime woonkamer, 2 slaapkamers waarvan 1 met kingsizebed en 1 met 2 queensizebedden. 2 luxe badkamers met bad en regendouche. Groot balkon met schitterend uitzicht over zee. Inclusief gebruik van de Amal Club Lounge met aparte ontbijtruimte, afternoon tea van 15.00-16.30 uur, alcoholvrije drankjes en van 17.30-19.30 uur canapés en cocktails. Tevens 15% korting op was- en strijkdiensten.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here