Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Sublieme wellness
 Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Sublieme wellness

v.a. € 1.444, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Tweepersoonskamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 26-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

4*Superior Lopesan Villa del Conde Resort, Gran Canaria

Dit in traditioneel Canarische stijl gebouwde hotel behoort tot dezelfde hotel­groep als het nabijgelegen hotel Faro, a Lopesan Collection, hotel Lopesan Costa Meloneras en het Lopesan Baobab Resort. Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso Corallium (officieel vijfsterren) heeft een uitstekende ligging, bijzondere infrastructuur en architectuur. Het hotel is zeer geschikt voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. Dit resort is gebouwd op een terrein van ruim 56.000 m² en gelegen in het zuidelijke gedeelte van Gran Canaria, door de wandelpromenade van de Atlantische Oceaan gescheiden. Via deze promenade bereikt u de op ca. 800 m gelegen vuurtoren van Maspalomas en boulevard met vele winkels en eetgelegenheden. Het bekende strand van Meloneras ligt op ca. 300 m afstand. Lopesan Villa del Conde reflecteert diverse traditionele Canarische bouwstijlen, waarvan de hangende houten balkonnetjes, de receptie en de lobby prachtige voorbeelden zijn. De indrukwekkende en grootse entree is een exacte replica van de neoklassieke kathedraal van Aguïmes, één van de oudste dorpen op Gran Canaria, en heeft twee torens, een klokkentoren en een centrale koepel. De gehele façade is vervaardigd van natuursteen afkomstig van het eiland. De luchthaven ligt op ca. 40 km afstand.

 


Faciliteiten

Het resort heeft een grote receptie, imposante lobby met zitjes en loungebar. Gratis wifi op het centrale plein. In de prachtig aangelegde tuinen met een grote diversiteit aan subtropische en Canarische planten liggen 5 zwembaden, waarvan 2 verwarmbaar en 1 met zoutwater, omgeven door zonneterrassen met ligstoelen en parasols. Voorts een kinderzwembad (verwarmbaar) en 3 jacuzzi's. Verder zijn er een verlichte tennisbaan en biljart (tegen betaling), putting green en fitnessruimte. tennisles mogelijk (tegen betaling). Op het centrale plein, de boulevard El Patio bevinden zich boetiekjes. Voor de kinderen (4 t/m 12 jaar) is er een miniclub met kinderzwembad en animatie. Babysit op aanvraag (tegen betaling). 's Avonds biedt het hotel diverse shows en entertainment met livemuziek. Rondom dit plein bevinden zich alle restaurants en bars, zodat u tijdens het eten of een drankje kunt genieten van de muziek en van de shows. Er is een kosteloze transfer naar de golfbanen van Meloneras en Maspalomas, waar u korting op de greenfees krijgt (reservering via het hotel). In de omgeving kunt u ook fietsen, surfen of duiken (tegen betaling).


Wellness

Villa Del Conde heeft een uitgebreid thalassotherapiecenter (tegen betaling) waar u terecht kunt voor een ontspannende massage en diverse schoonheidsbehandelingen. Het beschikt over een binnenzwembad (met zeewater), ijsdouches, sauna, baden met waterstralen en een floatingbad. Tevens meditatie- en relaxruimte. Vanuit de stijlvol gedecoreerde behandelkamers geniet u van een prachtig uitzicht over de kustlijn.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension en halfpension premium (ontbijt en diner in het buffetrestaurant of à la carte diner (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) in een van de geselecteerde restaurants (Akara, Alpendre, Ovo en Toscana) is mogelijk. Halfpension is inclusief ‘dine around’ tussen de buffetrestaurants van de Lopesan hotels (behalve hotel Faro,a Lopesan Collection) in de omgeving. Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit de volgende restaurants:
La Plaza: buffetrestaurant met terras en showcooking voor ontbijt en diner.
Alpendre Restaurant Bar: mediterrane lunch aan het zwembad.
Alpendre: italiaans à la carte restaurant voor het diner.
Ovo: à la carte restaurant met lokale en Spaanse gerechten.
El Patio: voor een drankje, koffiespecialiteiten en middagsnacks zoals sandwiches, wafels en gebak.
Zythum: typische Pub.
Akoran: lobbybar met uitzicht over het centrale pleintje.
Tizziri: lounge bar.
La Azotea: poolbar.
Roomservice.


Kamers & Suites

Het resort beschikt over 561 kamers en suites verdeeld over verschillende gebouwen van maximaal 7 verdiepingen en alle voorzien van liften. De kamers en suites zijn modern ingericht met stenen of houten (Suites) vloeren en beschikken over airconditioning, telefoon, huurkluisje, minibar en wifi, bureau, inloopkast, satelliet-tv, een zithoek en een balkon of terras met zitje. Compleet ingerichte badkamer met  bad, aparte douche, badjassen en föhn.
Bij verblijf in een Unique kamer/suite ontvangt u extra services waaronder: exclusieve check-in/-out, ‘Dine around’, ‘Early breakfast’, eenmaal per volwassene per verblijf toegang in het Wellness Center, ontbijt in een exclusief gedeelte, Exclusief gedeelte bij één van de zwembaden met comfortabele ligbedden en toegang tot de exclusieve lounge, voor drankjes en snacks. In de kamer premium amenities, twee flesjes wijn bij aankomst, Nespresso-apparaat met cupjes en een waterkoker met theefaciliteiten. Gratis kluisje.

Tweepersoonskamer

ca. 43 m², maximaal 3 personen 
Ruime kamer met balkon en zitje.

Sea View Kamer

ca. 43 m², maximaal 3 personen 
Ruime kamer met balkon en zitje. Met zeezicht.

Unique Deluxe Kamer

ca. 43 m², maximaal 3 personen  Gelegen op de bovenste verdieping met panoramisch resort- en zeezicht. Balkon met ligbedden en parasol. U verblijft in een Deluxe Kamer, derhalve ontvangt u onder andere de volgende extra services (Unique by Lopesan): exclusieve check-in en -out, 'Dine around' waarbij u kunt ontbijten in een buffetrestaurant van één van de Lopesan hotels mits 24 uur van te voren gereserveerd, 'Early breakfast', waarbij als u vroeg moet uitchecken u vroeg kunt ontbijten indien dit 24 uur van te voren is gereserveerd, eenmaal toegang per volwassene per verblijf in het Wellness Center, eenmaal gebruik van kinderoppas per verblijf indien van te voren gereserveerd wordt en gebruik wordt gemaakt van behandelingen in de Spa of van de greenfees, prioriteit voor een reservering in de a la carte restaurants, ontbijt in een exclusief gedeelte. Exclusief gedeelte bij één van de zwembaden met comfortabele ligbedden en toegang tot de exclusieve lounge met bediening voor warme en koude drankjes en snacks. In de kamer zijn er premium amenities en twee flesjes wijn (18,75 cl) bij aankomst, Nespresso-apparaat met cupjes en waterkoker met theefaciliteiten. Gratis kluisje.

Unique Junior Suite

ca. 80 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar  Ruime kamer met een aparte salon (niet afsluitbaar), dvd-speler, extra tv en internetaansluiting. Balkon met zitje. U verblijft in een Junior Suite, derhalve ontvangt u onder andere de volgende extra services (Unique by Lopesan): exclusieve check-in en -out, 'Dine around' waarbij u kunt ontbijten in een buffetrestaurant van één van de Lopesan hotels mits 24 uur van te voren gereserveerd, 'Early breakfast', waarbij als u vroeg moet uitchecken u vroeg kunt ontbijten indien dit 24 uur van te voren is gereserveerd, eenmaal toegang per volwassene per verblijf in het Wellness Center, eenmaal gebruik van kinderoppas per verblijf indien van te voren gereserveerd wordt en gebruik wordt gemaakt van behandelingen in de Spa of van de greenfees, prioriteit voor een reservering in de a la carte restaurants, ontbijt in een exclusief gedeelte. Exclusief gedeelte bij één van de zwembaden met comfortabele ligbedden en toegang tot de exclusieve lounge met bediening voor warme en koude drankjes en snacks. In de kamer zijn er premium amenities en twee flesjes wijn (18,75 cl) bij aankomst, Nespresso-apparaat met cupjes en waterkoker met theefaciliteiten. Gratis kluisje.

Unique Senior Suite

ca. 96 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar  Ruime kamer met een aparte salon (niet afsluitbaar), dvd-speler, extra tv en internetaansluiting. Groot balkon met ligstoelen, parasol, zitje en zeezicht. U verblijft in een Senior Suite, derhalve ontvangt u onder andere de volgende extra services (Unique by Lopesan): exclusieve check-in en -out, 'Dine around' waarbij u kunt ontbijten in een buffetrestaurant van één van de Lopesan hotels mits 24 uur van te vorengereserveerd, 'Early breakfast', waarbij als u vroeg moet uitchecken u vroeg kunt ontbijten indien dit 24 uur van te voren is gereserveerd, eenmaal toegang per volwassene per verblijf in het Wellness Center, eenmaal gebruik van kinderoppas per verblijf indien van te voren gereserveerd wordt en gebruik wordt gemaakt van behandelingen in de Spa of van de greenfees, prioriteit voor een reservering in de a la carte restaurants, ontbijt in een exclusief gedeelte. Exclusief gedeelte bij één van de zwembaden met comfortabele ligbedden en toegang tot de exclusieve lounge met bediening voor warme en koude drankjes en snacks. In de kamer zijn er premium amenities en twee flesjes wijn (18,75 cl) bij aankomst, Nespresso-apparaat met cupjes en waterkoker met theefaciliteiten. Gratis kluisje.

Unique Superior Suite

ca. 96 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar  Suite met houten vloer, woonkamer, slaapkamer met extra tv, inloopkast, badkamer met aparte hydromassage douche. Groot terras met ligbedden, parasol, zitje en hydromassagebad. U verblijft in een Superior Suite, derhalve ontvangt u onder andere de volgende extra services (Unique by Lopesan): exclusieve check-in en -out, 'Dine around' waarbij u kunt ontbijten in een buffetrestaurant van één van de Lopesan hotels mits 24 uur van te voren gereserveerd, 'Early breakfast', waarbij als u vroeg moet uitchecken u vroeg kunt ontbijten indien dit 24 uur van te voren is gereserveerd, eenmaal toegang per volwassene per verblijf in het Wellness Center, eenmaal gebruik van kinderoppas per verblijf indien van te voren gereserveerd wordt en gebruik wordt gemaakt van behandelingen in de Spa of van de greenfees, prioriteit voor een reservering in de a la carte restaurants, ontbijt in een exclusief gedeelte. Exclusief gedeelte bij één van de zwembaden met comfortabele ligbedden en toegang tot de exclusieve lounge met bediening voor warme en koude drankjes en snacks. In de kamer zijn er premium amenities en twee flesjes wijn (18,75 cl) bij aankomst, Nespresso-apparaat met cupjes en waterkoker met theefaciliteiten. Gratis kluisje.

Unique Royal Suite

ca. 100 m², maximaal 4 volwassenen  Suite met houten vloer, woonkamer, 2 slaapkamers met en suite marmeren badkamers, groot balkon van ca. 50 m² met ligbedden (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen). U verblijft in een Royal Suite, derhalve ontvangt u onder andere de volgende extra services (Unique by Lopesan): exclusieve check-in en -out, 'Dine around' waarbij u kunt ontbijten in een buffetrestaurant van één van de Lopesan hotels mits 24 uur van te voren gereserveerd, 'Early breakfast', waarbij als u vroeg moet uitchecken u vroeg kunt ontbijten indien dit 24 uur van te voren is gereserveerd, eenmaal toegang per volwassene per verblijf in het Wellness Center, eenmaal gebruik van kinderoppas per verblijf indien van te voren gereserveerd wordt en gebruik wordt gemaakt van behandelingen in de Spa of van de greenfees, prioriteit voor een reservering in de à la carte restaurants, ontbijt in een exclusief gedeelte. Exclusief gedeelte bij één van de zwembaden met comfortabele ligbedden en toegang tot de exclusieve lounge met bediening voor warme en koude drankjes en snacks. In de kamer zijn er premium amenities en twee flesjes wijn (18,75 cl) bij aankomst, Nespresso-apparaat met cupjes en waterkoker met theefaciliteiten. Gratis kluisje.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here