Zeer geschikt voor families
 Sublieme wellness
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment
 Zeer geschikt voor families
 Sublieme wellness
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment

v.a. € 1.735, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Inland Retreat o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 12-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Domes Lake Algarve, Algarve

Het Domes Lake Algarve, onderdeel van Marriott’s Autograph collection, kenmerkt zich door het privémeer gelegen in de tuinen van het ruim opgezette resort in mediterrane stijl. Een luxe vakantieresort dat vele faciliteiten biedt voor een ontspannen strandvakantie in de Algarve voor zowel jong en oud. Maar ook voor een actieve of ontspannen welnessvakantie is dit hotel een uitstekende keuze. De diverse zwembaden, waaronder een kinderzwembad en een zwembad met zandbodem, bieden voldoende mogelijkheden voor verkoeling.
De uitgestrekte tuinen staan vol met exotische bloemen die het hele jaar door bloeien en waar ook vele vogelsoorten te bewonderen zijn. Het privémeer geeft de mogelijkheid voor activiteiten waaronder kajakken en stand-up paddling.
Het Domes Lake Algarve ligt aan de rand van de levendige plaats Vilamoura met haar jachthaven, restaurants, bars, boetieks en het beroemde casino. Op loopafstand bevindt zich het langgerekte strand van Falésia. In de directe omgeving zijn tevens tal van uitdagende golfbanen te vinden wanneer u een liefhebber bent van deze sport. De luchthaven van Faro ligt op ca. 30 minuten rijden.


Faciliteiten

Indrukwekkende lobby met Moorse koepel, sfeervolle lounge, bibliotheek en businesscenter. In de tuin van maar liefst 30.000 m² bevinden zich drie buitenzwembaden, waarvan één met langzaam aflopend strand, een kinderzwembad en een zwembad met zandbodem. Een (klein) adults only zwembad omringd met ligbedden is gecreëerd in een rustig gedeelte in de tuinen. Er is een multifunctioneel sportveld voor tennis, volleybal, voetbal en basketbal en een fitnessruimte. Watersporten op het privémeer maar ook buiten het hotel zijn te reserveren tegen betaling. U kunt fietsen huren om de regio buiten de gebaande paden te ontdekken. De Kiepos Kidsclub biedt voor kinderen van 4 tot 12 jaar een divers programma met uitdagende activiteiten. Tevens is er een crèche aanwezig en babysitservice (tegen betaling) te reserveren.
Op het gebied van “experiences” staat het team van Domes Lake Algarve voor u klaar om u kennis te laten maken met het beste wat de Algarve te bieden heeft. Activiteiten zoals een boottocht met traditionele vissers, een bezoek aan de Loulé markt, een wijnproeverij of vogelspotten in het nationaal park Ria Formosa. Voor kinderen van 6 jaar en ouder is er (gedurende het hoogseizoen) 1 keer per week een speciale kinder golfclinic te volgen.


Wellness

In de Soma Spa wordt een keur aan massages, lichaams- en schoonheidsbehandelingen aangeboden gebaseerd op Griekse methodes waarbij gebruik wordt gemaakt Elemis producten. Dit adults only (vanaf 16 jaar) wellnesscenter biedt ruimte voor mindfulness, privacy en ontspanning.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Het hotel biedt een keuze uit meerdere restaurants (seizoengebonden). Half- en volpension is mogelijk.
Topos Restaurant: een blend van Portugese en Griekse cuisine en geopend voor lunch en diner.
Gustatio: voor ontbijt en buffetdiner met thema-avonden.
Makris on the lake: enkele avonden per week geopend voor diner, gesitueerd in het meer en gespecialiseerd in visgerechten. Toegang vanaf 16 jaar.
Sora Beach Bar Restaurant: Boho stijl restaurant gelegen aan het Falesia strand met traditioneel Portugese specialiteiten. Hier geniet u ook van een cocktail bij zonsondergang.
Apricus Lagoon bar: gelegen nabij het zwembad voor verfrissende drankjes en lichte maaltijden
RAW Gastro bar: elegante bar geopend in de avond voor bijzondere cocktails en champagne aangevuld met hapjes.
24-uurs roomservice.

Gasten die verblijven in de HAUTE Living Selection kamers hebben toegang tot de HAUTE Living lounge met gedurende de dag warme en koude snacks, (geselecteerde alcoholische) drankjes, een 24-uurs conciërgeservice, exclusieve check-in, welkomstattentie, kussenmenu en premium badproducten.


Kamers & Suites

De 192 kamers zijn comfortabel en smaakvol ingericht en voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, wifi, minibar, koffie- en theezetfaciliteiten en kluisje. Luxe badkamer met bad en aparte douche door middel van een houten schuifdeur af te sluiten van de slaapkamer. Balkon met zitje. De kamers inclusief de HAUTE living selection zijn op basis van halfpension.

Inland Retreat

ca. 32 m², maximaal 3 personen
Ruime kamer in mediterrane stijl. Badkamer met aparte douche en bad. Kamer met balkon en landzicht.

Tropical Retreat

ca. 32 m², maximaal 3 personen
Elegant ingerichte kamer in mediterrane stijl. Badkamer met aparte douche en bad. Kamer met balkon en uitzicht over de tuinen.

Sapphire Retreat

ca. 32 m², maximaal 3 personen
Comfortabele kamer in mediterrane stijl. Badkamer met aparte douche en bad. Kamer met balkon en uitzicht over het meer.

Emerald Retreat

ca. 32 m², maximaal 3 personen
Ruime kamer in mediterrane stijl. Badkamer met aparte douche en bad. Kamer met balkon en uitzicht over het meer of zee. Inclusief Haute Living selection.

Tropical Family Retreat

ca. 64 m², maximaal 5 personen
Twee Tropical Retreat kamers met gegarandeerd een tussendeur. Een kamer met een tweepersoonsbed en een kamer met aparte bedden. Kamers met balkon en tuinzicht. Inclusief Haute Living selection.

Absolute Suite

ca. 69 m², maximaal 4 personen
Ruime woonkamer met sofabed en aparte slaapkamer met tweepersoonsbed. 2 badkamers waarvan 1 met bad en aparte douche. Balkon met panoramisch uitzicht. Inclusief Haute Living selection.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here