Hideaway hotel
 Romantische setting
 Sublieme wellness
 Hideaway hotel
 Romantische setting
 Sublieme wellness

v.a. € 9.455, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Beach Villa o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 23-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

6* One&Only Reethi Rah, Malediven

Het One&Only Reethi Rah behoort met zijn architectuur tot de mooiste en meest luxe resorts op de Malediven. De uiterst smaakvolle, vrijstaande villa's bieden een spectaculair uitzicht over de Indische Oceaan en vormen ideale ingrediënten voor een droomvakantie. Het grootste eiland van het Noord-Malé Atol beschikt over eindeloze witte zandstranden, turkooizen baaien en wuivende palmbomen. Een magnifiek luxe resort met een ongeëvenaarde stijl. De service en gastronomie zijn er op ingesteld om u een beleving van wereldklasse te bieden. De luchthaven Malé ligt op ca. 45 minuten per speedboot of 20 minuten per watervliegtuig.

Faciliteiten

Open receptie, lounge, boetiek, fitnessruimte, twee zwembaden, PADI-duikschool en recreatiecentrum met 2 tennisbanen, volleybal, tafeltennis, badminton, poolbiljart en diverse watersportfaciliteiten. Voorts uitgebreide KidsOnly Club (4-11 jaar) met veel activiteiten, kinderzwembad, kinderrestaurant en kinderspa. Babysit op aanvraag.

Wellness

De bekroonde One&Only Spa is een idyllische oase waar gasten zich kunnen concentreren op hun welzijn en biedt gepersonaliseerde schoonheidsbehandelingen, ultramoderne fitnessfaciliteiten en gezonde superfoodmenu's. Gelegen in de tropische tuinen met uitzicht op de azuurblauwe wateren van de Indische Oceaan. Voorts sauna, stoombad en plungepools.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. In Reethi Rah dineert men in de stijl van het eiland. Of het nu in vrijetijdsoutfit op het strand is of in de meer formele ambiance van de restaurants; gasten wordt altijd eersteklas service geboden. De uitstekende gerechten, gemaakt van de beste ingrediënten, worden op veel verschillende manieren naar persoonlijke smaak bereid.
Reethi Restaurant: hoofdrestaurant, verdeeld in vier restaurants volgens de vier elementen. Aqua verwent met de zeevruchten uit de Italiaanse keuken. Fire biedt levendige en smaakvolle Aziatische gerechten. Earth is gespecialiseerd in Franse verfijnde gerechten. Het vierde element "lucht" vindt u terug in de open en ruimtelijke omgeving.
Tapasake: exclusieve Japanse keuken voor spectaculaire en stijlvolle sushi en sashimi.
Fanditha: Arabische dinerervaring in adembenemende setting tussen palmbomen op het strand.
Botanica: vis en zeevruchten met verse groenten, geurige kruiden en aromatische specerijen uit eigen tuin.
Rabarbaro: de perfecte locatie voor een lange luie lunch met Italiaanse gerechten en met eindeloos uitzicht op de oceaan.
Rah Bar: deze bar ligt bij het grote zwembad en biedt 's middags koffie, thee en gebak en 's avonds cocktails onder het genot van muziek.

The Beach Club: direct aan het strand met cabana's en ligbedden. Voor een overheerlijke salade, lichte maaltijd of een goede steak. Alleen voor lunch.

Kamers & Suites

De 122 beach- en watervilla’s zijn zeer elegant en stijlvol in Balinese stijl ingericht met veel natuurlijke materialen zoals teakhout, zijde en bieden veel privacy. Voorzien van airconditioning, plafondventilator, flatscreen-tv, cd-/dvd speler, Nespresso-apparaat, bureau, zithoek en privébar. Luxe badkamer met terrazzobad en separate douche. Groot terras en/of tuin. Butlerservice.

Beach Villa

ca. 135 m², maximaal 3 personen 
Direct gelegen aan het strand met fraaie woon-/slaapkamer en riant terras met hangmat en zithoek.

Water Villa

ca. 150 m², maximaal 3 volwassenen 
Op palen in zee gebouwd en met een grote woon-/slaapkamer met kamerhoge ramen. Een ruime badkamer met brede ramen en vanuit het bad een adembenemend zicht op de zee. Hangmatten loungebedden.

Beach Pool Villa

ca. 165 m², maximaal 2 volwassenen 
Gelegen aan het strand met fraaie woon-/slaapkamer en riant terras met hangmat, zithoek en privézwembad van 23 m².

Water Pool Villa

ca. 149 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen
Zeer fraaie over-water villa in split-level. Ruim opgezet in fijne Oosterse stijl en voorzien van een 40 m² overdekte veranda met privézwembad en direct toegang tot de lagune. Riante slaapkamer en zitgedeelte. Fraaie badkamer met signature bad en regendouche.

Grand Water Villa Pool

ca. 241 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind  
Deze villa, gebouwd in het water, is ideaal voor gezinnen met oudere kinderen en beschikt over 2 ruime slaapkamers, waarvan een met een kingsizebed en een met twee queensizebedden. Stijlvolle woonkamer en royale badkamer. Deze villa is gebouwd in traditionele eilandstijl en heeft rondom terrassen boven het water, een privézwembad met loungebedden, zithoek en buitendouches. Direct toegang tot zee en een schitterend uitzicht over het tropische eiland.

Two-Villa Residences Pool

ca. 270 m², maximaal 4 personen  
Deze villa is ideaal voor gezinnen en bestaat uit 2 gekoppelde Beach Villa’s met woon-/slaapkamer, waarvan 1 met kingsizebed en 1 met 2 queensizebedden. Voorzien van buitendouches, een schaduwrijke veranda en een gedeeld privézwembad.

Grand Beach Pool Villa 2-slaapkamers

ca. 241 m², maximaal 4 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen 
Deze uitzonderlijk mooie villa beschikt over 2 ruime slaapkamers waarvan een met een kingsizebed en een met twee queensizebedden. Stijlvolle woonkamer en royale badkamer. De Grand Beach Villa is gebouwd in traditionele eilandstijl en heeft een riant terras met privézwembad met loungebedden, zithoek en buitendouches. Direct toegang tot strand en zee en een schitterend uitzicht over het tropische eiland.

Grand Pool Residence 3-slaapkamers

ca. 457 m², maximaal 6 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen 
Drie slaapkamers in twee aparte villa's, meerdere woon- en eetruimtes en extra grote badkamers zorgen voor voldoende ruimte. Eén villa heeft twee slaapkamers met respectievelijk een kingsizebed en twee queensizebedden. De tweede (hoofd)villa heeft een slaapkamer met kingsizebed en en suite badkamer. Het exclusieve terras heeft een een overloopzwembad van 50 m², een cabana en een amusementsruimte met een openluchtbioscoop en privéstrand. Butlerservice. Een persoonlijke chef-kok is op verzoek beschikbaar.

Grand Sunset Pool Residence

ca. 2.487 m², maximaal 9 volwassenen of 6 volwassenen en 4 kinderen 
Deze exclusieve villa is gelegen op een indrukwekkende locatie aan het strand. De villa bestaat uit 2 afzonderlijke villa’s verbonden door een royaal terras. Woon- en eetgedeelte en 2 slaapkamers met een kingsizebed en met 2 queensizebedden, elk met een luxe badkamer en een separate regendouche. De 2e Beach Villa beschikt over een slaapkamer, ruime badkamer, binnen- en buitendouches. Samen delen ze een schitterend privézwembad van 50 m², uniek buitengedeelte en er staat tevens een privékok ter beschikking. Directe privétoegang tot de lagune. Inclusief: welkomstcocktail en een fles champagne, aangepaste privébar naar uw voorkeur, wijnkelder, dagelijks ontbijt in de villa, privékok op afroep, 24 uur per dag, persoonlijke iPhone voor lokale communicatie met eilanden, 2 luxe privébuggy's en fietsen om het eiland te verkennen.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here