Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
Prijzen
 • Gratis Wifi
 • Active
 • Culinair
 • Family
 • Wellness

Palm Island - Dubai

Atlantis The Palm

Het eerste hotel dat op Palm Island werd geopend, is het spectaculaire Atlantis The Palm in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). Het hotel staat in het teken van de verloren stad Atlantis. Het ligt centraal op Palm eiland met directe toegang tot het grootste open zeeaquarium in het Midden-Oosten met circa 65.000 zeedieren, waaronder haaien en manta’s. Verscheidene elementen in de architectuur en inrichting van het resort zijn in harmonie met de onderwaterwereld ontworpen zoals de mythe van ‘The Lost Chambers’. Het hotel ligt op ca. 45 km van de luchthaven en op ca. 20 autominuten van de Emirates Mall en ca. 40 autominuten van de Dubai Mall (shuttleservice inclusief).


De Royal Towers of Atlantis zien er aan de buitenkant fascinerend uit, binnen bevinden zich 1.539 kamers en suites. Elke kamer heeft een schitterend uitzicht over de Arabische Golf, de skyline van Dubai of de Palm. Vrijwel alle kamers beschikken over een verbindingsdeur; ideaal voor families met kinderen. De kamers en suites zijn ruim en elegant ingericht, voorzien van koffie-/theezetfaciliteiten, airconditioning, minibar, kluisje en flatscreen-tv. Moderne badkamer met bad en separate douche. De Suites zijn inclusief de Imperial Club Lounge: transfer van en naar de luchthaven Dubai, privéstrand, 2x hoofd/schouder massage, gebruik van de sauna, stoombad en Jet Pool in de Spa, 30 min. training in de fitnessruimte o.l.v. een persoonlijke trainer, ontbijt van 07:00-11:00 uur, afternoon thee, snacks, frisdrankjes. (Alcoholische) drankjes en canapés van 18:00-20:00 uur, gratis toegang tot de Atlantis Kids Club en de Club Rush. De Suites zijn tevens met 2 slaapkamers boekbaar. Alle suites beschikken over een kingsizebed.

Kamertypen

Deluxe Kamer

ca. 47 m², maximaal 3 volwassenen + 1 kind of 2 volwassenen + 2 kinderen 
Met gedeeltelijk uitzicht over Palm Island en de zee. De kamers met een kingsizebed beschikken over een balkon (maximaal 2 pers.) en de kamers met queensizebedden over een frans balkon (max. 2 volw. + 2 kind.).

Ocean Deluxe Kamer

ca. 47 m², maximaal 3 volwassenen + 1 kind of 2 volwassenen + 2 kinderen 
Uitzicht over de Arabische Zee. De kamers met een kingsizebed beschikken over een balkon (max. 2 pers.) en de kamers met queensizebedden over een frans balkon

Palm Beach Deluxe Kamer

ca. 47 m², maximaal 3 volwassenen + 1 kind of 2 volwassenen + 2 kinderen 
Kamer met schitterend uitzicht over Palm Island en de skyline van Dubai. De kamers met een kingsizebed beschikken over een balkon (max. 2 pers.) en de kamers met queensizebedden over een frans balkon

Imperial Club Kamer

ca. 47 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind
Inclusief de toegang tot de Imperial Club Lounge op de 15e etage met privé-check-in, ontbijtrestaurant, snacks en verfrissingen gedurende de dag en cocktails in de avond. Kinderen toegestaan.

Terrace Suite

ca. 94 m², maximaal 3 personen
Luxueus ingericht met grote living en slaapkamer met kingsizebed en suite badkamer. Balkon van 30 m² met dinertafel en ligbedden. Inclusief de toegang tot de Imperial Club Lounge op de 15e etage met privé-check-in, gebruik internet, ontbijtrestaurant van 07:00-11:00 uur, snacks en verfrissingen gedurende de dag en afternoon thee, (alcoholische) drankjes en canapés van 18:00-20:00 uur. De kinderen hebben gratis toegang tot de Atlantis Kids Club en de Club Rush. Transfer van en naar de luchthaven Dubai v.v., 2x hoofd/schouder massage, gebruik van de sauna, stoombad en Jet Pool in de Spa en 30 minuten training in de fitnessruimte o.l.v. een persoonlijke trainer. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

Executive Suite

ca 100 m², maximaal 3 personen 
Gesitueerd op de hoeken van de Royal Towers. Aparte woon- en slaapkamer met kingsizebed. Inclusief de toegang tot de Imperial Club Lounge op de 15e etage met privé-check-in, ontbijtrestaurant van 07:00-11:00 uur, snacks en verfrissingen gedurende de dag en afternoon thee, (alcoholische) drankjes en canapés van 18:00-20:00 uur. De kinderen hebben gratis toegang tot de Atlantis Kids Club en de Club Rush. Transfer van en naar de luchthaven Dubai v.v., 2x hoofd/schouder massage, gebruik van de sauna, stoombad en Jet Pool in de Spa en 30 minuten training in de fitnessruimte o.l.v. een persoonlijke trainer. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

Regal Suite

ca. 164 m², maximaal 3 personen 
Zeer ruim ingericht met groot terras dat direct toegang heeft tot de woonkamer. Aparte slaapkamer met kingsizebed en badkamer. Inclusief de toegang tot de Imperial Club Lounge op de 15e etage met privé-check-in, gebruik internet, ontbijtrestaurant van 07:00-11:00 uur, snacks en verfrissingen gedurende de dag en afternoon thee, (alcoholische) drankjes en canapés van 18:00-20:00 uur. De kinderen hebben gratis toegang tot de Atlantis Kids Club en de Club Rush. Transfer van en naar de luchthaven Dubai v.v., gratis wifi in de kamer, 2x hoofd/schouder massage, gebruik van de sauna, stoombad en Jet Pool in de Spa en 30 minuten training in de fitnessruimte o.l.v. een persoonlijke trainer. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

Driekamer Terrace Suite

ca. 141 m², maximaal 6 personen 
Luxueus ingericht met grote living. Slaapkamer een met kingsizebed en suite badkamer. Een tweede slaapkamer twee queenisize bedden. Balkon van 30 m² met dinertafel en ligbedden. Inclusief de toegang tot de Imperial Club Lounge op de 15e etage met privé-check-in, gebruik internet, ontbijtrestaurant van 07:00-11:00 uur, snacks en verfrissingen gedurende de dag en afternoon thee, (alcoholische) drankjes en canapés van 18:00-20:00 uur. De kinderen hebben gratis toegang tot de Atlantis Kids Club en de Club Rush. Transfer van en naar de luchthaven Dubai v.v., 2x hoofd/schouder massage, gebruik van de sauna, stoombad en Jet Pool in de Spa en 30 minuten training in de fitnessruimte o.l.v. een persoonlijke trainer. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

Driekamer Executive Suite

ca. 148 m², maximaal 6 personen 
Gesitueerd op de hoeken van de Royal Towers. Aparte woon- en twee slaapkamers. Inclusief de toegang tot de Imperial Club Lounge op de 15e etage met privé-check-in, gebruik internet, ontbijtrestaurant van 07:00-11:00 uur, snacks en verfrissingen gedurende de dag en afternoon thee, (alcoholische) drankjes en canapés van 18:00-20:00 uur. De kinderen hebben gratis toegang tot de Atlantis Kids Club en de Club Rush. Transfer van en naar de luchthaven Dubai v.v., 2x hoofd/schouder massage, gebruik van de sauna, stoombad en Jet Pool in de Spa en 30 minuten training in de fitnessruimte o.l.v. een persoonlijke trainer. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

Driekamer Regal Suite

ca. 211 m², maximaal 6 personen 
Zeer ruim ingericht met groot terras dat direct toegang heeft tot de woonkamer. Twee slaapkamers en badkamer. Inclusief de toegang tot de Imperial Club Lounge op de 15e etage met privé-check-in, gebruik internet, ontbijtrestaurant van 07:00-11:00 uur, snacks en verfrissingen gedurende de dag en afternoon thee, (alcoholische) drankjes en canapés van 18:00-20:00 uur. De kinderen hebben gratis toegang tot de Atlantis Kids Club en de Club Rush. Transfer van en naar de luchthaven Dubai v.v., gratis wifi in de kamer, 2x hoofd/schouder massage, gebruik van de sauna, stoombad en Jet Pool in de Spa en 30 minuten training in de fitnessruimte o.l.v. een persoonlijke trainer. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

 

Poseidon/Neptune Suite

ca. 164 m², maximaal 2 volwassenen 
Gelegen over 3 etages en uitzicht over Aquaventure. Op de 1e etage de entree, 2e etage een grote woonkamer en 3e etage de slaap- en badkamer met zicht op het aquarium. De slaapkamer beschikt over een kingsizebed. 24-uurs butlerservice. Deze suites worden ook wel ‘Lost Chamber Suites’ genoemd. Inclusief de toegang tot de Imperial Club Lounge op de 15e etage met privé-check-in, gebruik internet, ontbijtrestaurant van 07:00-11:00 uur, snacks en verfrissingen gedurende de dag en afternoon thee, (alcoholische) drankjes en canapés van 18:00-20:00 uur. De kinderen hebben gratis toegang tot de Atlantis Kids Club en de Club Rush. Transfer van en naar de luchthaven Dubai v.v., 2x hoofd/schouder massage, gebruik van de sauna, stoombad en Jet Pool in de Spa en 30 minuten training in de fitnessruimte o.l.v. een persoonlijke trainer. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

Presidential Suite

ca. 220 m², maximaal 3 volwassenen 
Gelegen op de 18e of 19e etage, met aparte dinerkamer en vergaderruimte. Slaapkamer met kingsizebed, en suite badkamer. Inclusief de toegang tot de Imperial Club Lounge op de 15e etage met privé-check-in, gebruik internet, ontbijtrestaurant van 07:00-11:00 uur, snacks en verfrissingen gedurende de dag en afternoon thee, (alcoholische) drankjes en canapés van 18:00-20:00 uur. De kinderen hebben gratis toegang tot de Atlantis Kids Club en de Club Rush. Transfer van en naar de luchthaven Dubai v.v., 2x hoofd/schouder massage, gebruik van de sauna, stoombad en Jet Pool in de Spa en 30 minuten training in de fitnessruimte o.l.v. een persoonlijke trainer. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

Royal Suite

ca. 429 m², maximaal 4 volwassenen 
Fraaie suite met een balkon van 246 m² en schitterend uitzicht. Aparte woon- en slaapkamer met kingsizebed. Gelegen op de hoeken van de Royal Towers. Inclusief de toegang tot de Imperial Club Lounge op de 15e etage met privé-check-in, gebruik internet, ontbijtrestaurant van 07.00-11.00 uur, snacks en verfrissingen gedurende de dag en afternoon thee, (alcoholische) drankjes en canapés van 18.00-20.00 uur. De kinderen hebben gratis toegang tot de Atlantis Kids Club en de Club Rush. Transfer van en naar de luchthaven Dubai v.v., 2x hoofd/schouder massage, gebruik van de sauna, stoombad en Jet Pool in de Spa en 30 min. training in de fitnessruimte o.l.v. een persoonlijke trainer. Kinderen zijn in de lounge toegestaan. Limousineservice binnen Nederland inbegrepen.

Bridge Suite

ca. 924 m², maximaal 6 volwassenen 
Bereikbaar per privélift. Dinergedeelte voor 16 pers, grote ontvangstruimte, bibliotheek, internettoegang, 3 slaap- en badkamers. Inclusief de toegang tot de Imperial Club Lounge op de 15e etage met privé-check-in, gebruik internet, ontbijtrestaurant van 07:00-11:00 uur, snacks en verfrissingen gedurende de dag en afternoon thee, (alcoholische) drankjes en canapés van 18:00-20:00 uur. De kinderen hebben gratis toegang tot de Atlantis Kids Club en de Club Rush. Transfer van en naar de luchthaven Dubai v.v., 2x hoofd/schouder massage, gebruik van de sauna, stoombad en Jet Pool in de Spa en 30 minuten training in de fitnessruimte o.l.v. een persoonlijke trainer. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

Imposante entree en lounge met gratis wifi, bars, nachtclub, 24 boetieks, 2 zwembaden, 3 tennisbanen (les mogelijk), joggingpad en 1.5 km lang zandstrand met ligstoelen en parasols. Aquaventure is het grootste waterthemapark in de regio met tal van attracties. Uniek zijn de vele wildwaterbanen met watervallen, stroomversnellingen en hoge golven. Het weelderig begroeide terrein wordt doorkruist door een twee kilometer lange zoetwaterbaan ‘The Current’ waarmee u langs de centrale watertoren in Mesopotaanse stijl vaart, de zgn. ‘Ziggurat’. Vanaf de Ziggurat lopen 7 spectaculaire waterglijbanen tot wel 27 meter omlaag. Twee ervan dwars door het haaienbassin (beveiligd). Aquaventure is gratis voor hotelgasten. De 4 ha grote dolfijn-bay is het innovatieve onderwijscentrum. Onder begeleiding van experts kunnen gasten hier meer leren over deze geliefde en gerespecteerde zoogdieren (tegen betaling). Tevens is het zwemmen met zeeleeuwen mogelijk. Spectaculaire Kidsclub voor kinderen van 3-12 jaar met begeleide activiteiten waaronder avonturen, spel, ontdekken en educatie. Met als hoogtepunt een kijkje achter de schermen van de ‘seakeepers’ die de circa 65.000 zeedieren verzorgen. Kidskamp voor kinderen van 6-12 jaar biedt programma’s voor wetenschap en natuur, kunst en sport, waaronder het bedwingen van de klimwand. Club Rush voor tieners, een ‘no adults’ lounge met dansvloer, films en games. De kidsclub en Club Rush zijn tegen betaling.

Gratis Wifi

De Atlantis Spa is verdeeld over twee verdiepingen en heeft 27 behandelkamers. Er worden spabehandelingen en massages aangeboden uit alle windstreken. Voorts grote fitnessruimte met de modernste apparatuur en een fantastisch uitzicht.

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension mogelijk. Het hotel beschikt over 22 restaurants, waaronder 3 à la carte restaurants die opgezet zijn door wereldberoemde koks. Een selectie:

Nobu: verfijnd Japans restaurant van Nobu Matsuhisa en het eerste in het Midden-Oosten. Serveert Nobu's signature gerechten en eigentijdse fusion van de Japanse en de Oosterse keuken.
Ronda Locitelli: trattoria van Giorgio Locatelli voor antipasti, pizza en Italiaanse wijnen.
Saffire: een modern New York-stijl steakhouse.
Ossiano: uniek visrestaurant van Santi Santamaria in een al even unieke omgeving tussen de aquaria van Atlantis. Mysterieus ingericht met de beste zeevis en een decor van rondzwemmende haaien.
Kaleidoscope: mediterraan buffetrestaurant. Geschikt voor gezinnen vanwege de kindermenu's. Tevens halfpensionrestaurant.
Saffron: biedt een indrukwekkend kookbuffet met 20 kookeilanden met elk hun eigen thema. Tevens halfpensionrestaurant.
Nasimi Beach: aan het strand, voor sushi en sashimi.
Yuan: Chinees restaurant.


Dubai

Dubai heeft zichzelf ontwikkeld tot de belangrijkste toeristische bestemming aan de Perzische Golf. Het zonzekere klimaat, de parelwitte zandstranden, zeewater van 25 °C, de luxe hotels, vele faciliteiten en de relatief korte reistijd maken van Dubai een ideale vakantiebestemming.

Landinformatie Dubai

Dubai, is de meest kosmopolitische van de emiraten en het meest moderne en bruisende handelscentrum van het Nabije Oosten. Een land waar zakenmensen en toeristen, culturen en stijlen van het Westen tot het Verre Oosten elkaars pad kruisen.

Dubai biedt alles in de overtreffende trap, ieders verwachtingspatroon overstijgend: stranden, golfbanen, geweldige sportfaciliteiten en luxe winkelcentra. Traditionele markten, de geurige kruiden- en specerijensoeks, de goudsoek en imposante shopping malls bieden alles te koop tegen prijzen die vrijwel altijd lager liggen dan in Europa. Speelt u liever een rondje golf of wilt u iets ondernemen dan zijn er mogelijkheden te over. Niet voor niets is Dubai dan ook een zeer populaire vertrekhaven voor cruises in deze streken.

Dubai-Stad wordt doorkliefd door de Dubai Creek, een natuurlijke inham van de Perzische Golf. De honderden dhows, de oude houten Arabische zeilschepen liggen afgemeerd aan de kade en vormen een kleurrijk schouwspel.

De wijk Bur Dubai, ten zuidwesten van de Dubai Creek, biedt tal van bezienswaardigheden en winkelmogelijkheden. Hier kunt u kiezen tussen het het trendy Manzil Downtown, het stadsresorthotel The Palace en het bijzonder aangename boutique hotel Vida Downtown vlakbij de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld.

Ten zuiden van Bur Dubai strekt zich het bekende Jumeirah Beach uit. Wij selecteerden hier voor u het One&Only Royal Mirage The Palace, One&Only Royal Mirage The Residence & Spa, One&Only Royal Mirage Arabian Court, het Jumeirah Beach Hotel (met het villagedeelte Beit Al Bahar), het Madinat Jumerah-complex (Madinat Jumeirah Mina A'Salam, Madinat Jumeirah Al Qasr, Madinat Jumeirah Dar al Masyaf en het nieuwe Madinat Jumeirah Al Naseem), The Westin Beach Resort, het Le Meridien Mina Seyahi Beach Resort, The Ritz-Carlton en het moderne Grosvenor House Tower I en Grosvenor House Tower II.

Op een wel zeer bijzondere plek voor de kust van Jumeirah kunt u verblijven in de spectaculaire Burj Al Arab of op Palm Island, waar wij enkele juweeltjes voor u contracteerden, zoals Atlantis the Palm, One&Only The Palm, Jumeirah Zabeel Saray, het Anantara Dubai Palm Resort, Sofitel Dubai The Palm en het Waldorf Astoria.

Nieuw is het trendy design hotel Nikki Beach Resort & Spa.

Voor een luxueus avontuur in de woestijn kunt u uw oog laten vallen op het exclusieve Al Maha Desert Resort.

Hotelvoorzieningen

In Dubai kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis, alsmede de toegang tot de wellnessfaciliteiten. Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Speciaal aanbevolen

In Dubai heeft vooral het Madinat Jumeirah Dar Al Masyaf ons hart gestolen. Dit stijlvolle resorthotel biedt naast een geweldige ligging en hoog serviceniveau met butlerservice, een zeer bijzondere accommodatie in Arabische zomerhuizen met binnenplaats waardoor rust en privacy zijn gegarandeerd.

Tips

Aantrekkelijke combinatiereizen
Dubai is uitstekend te combineren met de verlokkelijke stranden van Mauritius, de Seychellen, Sri Lanka en de Malediven. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling of kijk op onze website onder rondreizen.

Autohuur
De strandvakanties in Dubai bieden wij inclusief privétransfers aan. Wilt u een Flexreis door de Emiraten maken of verschillende accommodaties combineren, dan is het ook mogelijk om een huurauto bij te boeken, in aanvulling op of ter vervanging van deze transfers. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.

Praktische reisinformatie Dubai

Taal

Arabisch, maar er wordt overal Engels gesproken.

Valuta

UAE Dirham.

Reisdocumenten

Graag wijzen wij U erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort / identiteitskaart) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties.
Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)


Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland

Elektriciteit

220V

Tijdsverschil In de winter is het in Dubai 3 uur later, in de zomer 2 uur later.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting.
Meet & Greet U wordt bij aankomst op de luchthaven verwelkomd door een vertegenwoordiger van onze lokale agent om u te assisteren bij uw privétransfer naar de accommodatie van uw keuze.
Ter plaatse te betalen In Dubai & Ras al Khaimah geldt een toeristenbelasting van 15 Dirhams (ca. EUR 3) per kamer per nacht voor 4* hotels en 20 Dirhams (ca. EUR 4) per kamer per nacht voor 5* hotels. Bij een 2- of 3-slaapkamer suite of appartement wordt 2 dan wel 3x de toeslag berekend (onder voorbehoud van wijzigingen). De toeslagen zijn gebaseerd op de officiële hotelclassificatie zoals deze ter plaatse gehanteerd wordt. U dient deze toeristenbelasting ter plaatse in het hotel af te rekenen. 
Service ter plaatse Tijdens uw verblijf zal een host van onze lokale vertegenwoordiging u bezoeken. Hij zal u lokale informatie verstrekken en u informeren over uw transfer terug.
Ramadan De Ramadan vindt plaats van circa 27-05-2017 tot 26-06-2017. In deze periode wordt er in en buiten de hotels vrijwel geen alcohol geserveerd. De minibar op uw kamer wordt wel bijgevuld.

Klimaat

Dubai

 • Maand
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
  21 
  24 
 • Feb 
  21 
  22 
 • Mrt 
  24 
  24 
 • Apr 
  27 
  26 
 • Mei 
  31 
  27 
  11 
 • Jun 
  33 
  28 
  13 
 • Jul 
  35 
  30 
  12 
 • Aug 
  35 
  31 
  12 
 • Sep 
  34 
  28 
  12 
 • Okt 
  30 
  27 
  10 
 • Nov 
  27 
  27 
 • Dec 
  23 
  26 

Transferinformatie

Van de luchthaven van Naar Afstand Tijd
Dubai Atlantis The Palm 45 km 45 min
Uw privétransfer wordt uitgevoerd in een BMW-5 of gelijkwaardig (maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 16 jaar), een Mercedes Viano of gelijkwaardig (maximaal 5 personen) dan wel een minibus (maximaal 8 personen).

Actuele reissom

Een moment geduld alstublieft...

  volwassenen
  kinderen 2 t/m jaar
  baby's 0 t/m 1 jaar


  nachten
De prijzen in het maandoverzicht zijn indicatieprijzen gebaseerd op:
 • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
 • De aangegeven maaltijden.
 • Vliegreis incl. luchthavenbelasting
 • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven.
Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Zoeken...

Indicatieprijs - Gebaseerd op de goedkoopste vliegklasse, welke mogelijk niet meer beschikbaar is. Klik op de gewenste datum voor de juiste prijs.
Kamer beschikbaar - De geselecteerde kamer is voor deze periode direct te boeken.
Kamer, onder voorbehoud, beschikbaar - Als u verder gaat met boeken betreft het een definitieve, niet te wijzigen, boekingsaanvraag. U ontvangt binnen 48 uur bericht van ons.
---
Niet beschikbaar - Op deze datum wordt er niet gevlogen door de geselecteerde airline of is de gekozen reisduur te kort volgens de regels van de airline.

International Air Transport Association

Silverjet Vakanties is aangesloten bij de IATA, de International Air Transport Association. Alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zijn hiervan lid. Het doel is onder meer om te zorgen voor veilige, betrouwbare luchtvaartdiensten. Bovendien bepaalt de IATA in alle landen wie vliegtickets van de deelnemende maatschappijen mag uitgeven. Hiertoe worden door de IATA strenge kwaliteitseisen gesteld, vertaald in opleidingen en examens. Alleen organisaties met personeelsleden die dit examen hebben gehaald, zoals Silverjet Vakanties, krijgen dit recht op ticketuitgave.

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR)

Silverjet Vakanties (KvK 8075155) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen
 voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A -Reisvoorwaarden- of Deel B -Boekingsvoorwaarden-) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Klik hier
voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat u kennis hebt genomen van de toepasselijke ANVR-Consumentenvoorwaarden (Deel A -Reisvoorwaarden- of Deel B -Boekingsvoorwaarden-) en overige informatie, en daarmee akkoord gaat.

Wij vragen uw aandacht voor enkele afwijkende bepalingen welke op het aanbod van Silverjet Vakanties van toepassing zijn, te weten aanbetalingen voor .com-maatschappijen en afwijkende annuleringskosten. Hierover heeft geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Consumentenvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld om de positie van de consument verder te versterken.

Ook de ANVR Internetgedragscode is op onze onderneming van toepassing. Deze code zorgt ervoor dat de kwaliteits- en zekerheidsgarantie van de ANVR ook voor boekingen via het internet worden gewaarborgd.


Aansprakelijkheid
Conform de ANVR voorwaarden is Silverjet Vakanties aansprakelijk voor de diensten die zij via haar brochures en/of website aanbiedt en bij de boeking zijn vastgelegd. Silverjet Vakanties is nadrukkelijk niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of vervolgschades welke ontstaan bij door u op vakantiebestemming en niet bij Silverjet geboekte diensten door derden als auto-, scooterhuur, excursies etc. Ook NIET indien onze lokale vertegenwoordiger uit serviceoogpunt hierbij bemiddelt.

ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige informatie uit de ANVR-Informatiebrochure

Reisvoorwaarden Silverjet Vakanties Zomer 2017


Reisvoorwaarden Silverjet Vakanties Winter 2016/2017

ANVR-Internetgedragscode

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Silverjet Vakanties is aangesloten bij de SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van de SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGR Garantieregeling

Calamiteitenfonds

Silverjet Vakanties is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis
•    (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren
•    De noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Calamiteitenfonds Garantieregeling

Sessie verlopen

Uw sessie is verlopen omdat er minstens een uur geen activiteit is geweest.

Herlaad de pagina om verder te gaan.

Opnieuw laden