Zeer geschikt voor families
 Afwisselende dine-around
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment
 Zeer geschikt voor families
 Afwisselende dine-around
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment

v.a. € 3.405, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Ocean King Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 03-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Atlantis The Palm, Dubai

Het eerste hotel dat op Palm Island werd geopend, is het spectaculaire Atlantis The Palm in Dubai. Het hotel staat in het teken van de verloren stad Atlantis. Het ligt centraal op Palm eiland met directe toegang tot het grootste open zeeaquarium in het Midden-Oosten met circa 65.000 zeedieren, waaronder haaien en manta’s. Verscheidene elementen in de architectuur en inrichting van het resort zijn in harmonie met de onderwaterwereld ontworpen zoals de mythe van ‘The Lost Chambers’. Het hotel ligt op ca. 45 km van de luchthaven en op ca. 20 autominuten van de Emirates Mall en ca. 40 autominuten van de Dubai Mall.

Faciliteiten

Imposante entree en lounge, bars, nachtclub, 24 boetieks, 2 zwembaden, 3 tennisbanen (les mogelijk), joggingpad en 1.5 km lang zandstrand met ligstoelen en parasols. Aquaventure is het grootste waterthemapark in de regio met tal van attracties. Uniek zijn de vele wildwaterbanen met watervallen, stroomversnellingen en hoge golven. Het weelderig begroeide terrein wordt doorkruist door een twee kilometer lange zoetwaterbaan ‘The Current’ waarmee u langs de centrale watertoren in Mesopotaanse stijl vaart, de zgn. ‘Ziggurat’. Vanaf de Ziggurat lopen 7 spectaculaire waterglijbanen tot wel 27 meter omlaag. Twee ervan dwars door het haaienbassin (beveiligd). Aquaventure is gratis voor hotelgasten. De 4 ha grote dolfijn-bay is het innovatieve onderwijscentrum. Onder begeleiding van experts kunnen gasten hier meer leren over deze geliefde en gerespecteerde zoogdieren (tegen betaling). Tevens is het zwemmen met zeeleeuwen mogelijk. Spectaculaire Kidsclub voor kinderen van 3-12 jaar met begeleide activiteiten waaronder avonturen, spel, ontdekken en educatie. Met als hoogtepunt een kijkje achter de schermen van de ‘seakeepers’ die de circa 65.000 zeedieren verzorgen. Kidskamp voor kinderen van 6-12 jaar biedt programma’s voor wetenschap en natuur, kunst en sport. Club Rush voor tieners, een ‘no adults’ lounge met dansvloer, films en games. De kidsclub en Club Rush zijn tegen betaling.

Wellness

De Awaken Spa is verdeeld over twee verdiepingen en heeft 27 behandelkamers. Er worden spabehandelingen en massages aangeboden uit alle windstreken. Voorts Awaken Fitness Center met de modernste apparatuur en een fantastisch uitzicht.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Voor het grootste gedeelte van het jaar is het hotel inclusief halfpension, incl. frisdrankjes. Geen halfpension mogelijk gedurende Kerst/Oud&Nieuw. Het hotel beschikt over 32 restaurants, waaronder 3 à la carte restaurants die opgezet zijn door wereldberoemde koks. Een selectie:
Nobu: verfijnd Japans restaurant van Nobu Matsuhisa en het eerste in het Midden-Oosten. Serveert Nobu's signature gerechten en eigentijdse fusion van de Japanse en de Oosterse keuken.
Saffire: een modern New York-stijl steakhouse.
Ossiano: uniek visrestaurant van Santi Santamaria in een al even unieke omgeving tussen de aquaria van Atlantis. Mysterieus ingericht met de beste zeevis en een decor van rondzwemmende haaien.
Kaleidoscope: mediterraan buffetrestaurant. Geschikt voor gezinnen vanwege de kindermenu's. Tevens halfpensionrestaurant.
Saffron: biedt een indrukwekkend kookbuffet met 20 kookeilanden met elk hun eigen thema. Tevens halfpensionrestaurant.
Nasimi Beach: voor Japanse gerechten, sushi en sashimi.
Bread Street Kitchen: staat onder leiding van Gordon Ramsay.
Hakkasan: werd in 2001 in Londen opgericht en heeft 11 restaurants over de hele wereld. Het met een Michelin-ster bekroonde restaurant biedt gasten een culinaire ervaring van wereldklasse, ondersteund door de internationale chef-kok Ho Chee Boon. Het menu is een moderne interpretatie van de authentieke Kantonese keuken.


Kamers & Suites

De Royal Towers of Atlantis zien er aan de buitenkant fascinerend uit, binnen bevinden zich 1.539 kamers en suites. Elke kamer heeft een schitterend uitzicht over de Arabische Golf, de skyline van Dubai of de Palm. Vrijwel alle kamers beschikken over een verbindingsdeur; ideaal voor families met kinderen. De kamers en suites zijn recentelijk gerenoveerd, ruim en elegant ingericht. Voorzien van koffie-/theezetfaciliteiten, airconditioning, minibar, schrijftafel, kluisje en flatscreen-tv. Moderne badkamer met bad en separate douche. Alle suites beschikken over een kingsizebed.

Bijzonder aan te raden zijn de kamers en suites inclusief de Imperial Club Lounge: exclusieve check-in en check-out balie voor de onlangs gerenoveerde Imperial Club-lounge. De Lounge is geopend van 7.00 uur tot 22.00 uur. Drankjes (vers gebakken gebak en brood, vers fruit) zijn dagelijks verkrijgbaar in de Club Lounge van 07:00-11:00 uur. Ontbijt is dagelijks beschikbaar in de restaurants Saffron of Kaleidoscope van 7.00-11.00 uur. Afternoon tea in de Lounge van 15:00 -16:00 uur. Een selectie van gratis drankjes en hapjes wordt dagelijks geserveerd 17:00-19:00 uur (alcoholische drankjes tegen betaling). Snacks zijn de hele dag verkrijgbaar, inclusief verse sappen, thee, koffie en frisdrank. Dagelijks gratis entree tot de Atlantis Kids Club voor kinderen van 3 -12 jaar van 10.30- 13.30 uur en van 14.00-17.00 uur. Dagelijkse gratis sessie in The Zone voor tieners van 13 -17 jaar van 10.30 -18.00 uur. Exclusieve toegang tot het privéstrand van Imperial Club.

Ocean King Kamer

ca. 47 m², maximaal 3 personen  
Voorzien van kingsizebed en sofabed. Balkon en gedeeltelijk uitzicht over zee.

Ocean Queen Kamer

ca. 47 m², 2 volwassenen en 2 kinderen 
Voorzien van 2 queensizebedden en een Frans balkon met gedeeltelijk uitzicht over zee.

Palm King Kamer

ca. 47 m², maximaal 3 personen 
Voorzien van kingsizebed en sofabed. Balkon en schitterend uitzicht over Palm Island en de skyline van Dubai.

Palm Queen Kamer

ca. 47 m², 2 volwassenen en 2 kinderen 
Voorzien van 2 queensizebedden en een Frans balkon met schittererend uitzicht over Palm Eiland en de skyline van Dubai.

Imperial Club King Ocean Kamer

ca. 45 m², maximaal 3 personen  
Gelegen op de 11-15e etage. Voorzien van een kingsizebed en een sofabed. Balkon met uitzicht op zee. Inclusief de faciliteiten van de Imperial Club Lounge op de 15e etage. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

Imperial Club King Palm Kamer

ca. 45 m², maximaal 3 personen  
Gelegen op de 11-15e etage. Voorzien van een kingsizebed en een sofabed. Balkon met uitzicht op Palm Island. Inclusief de faciliteiten van de Imperial Club Lounge op de 15e etage. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

Imperial Club Queen Ocean Kamer

ca. 47 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Gelegen op de 11-15e verdieping. Voorzien van 2 queensizebedden. Frans balkon met uitzicht op zee. Inclusief de faciliteiten van de Imperial Club Lounge op de 15e verdieping. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

Imperial Club Queen Palm Kamer

ca. 47 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Gelegen op de 11-15e verdieping. Voorzien van 2 queensizebedden. Frans balkon met uitzicht op Palm Island. Inclusief de faciliteiten van de Imperial Club Lounge op de 15e verdieping. Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

1-slaapkamer Terrace Suite

ca. 94 m², maximaal 3 personen
Luxueus ingericht met grote living en slaapkamer met kingsizebed en suite badkamer. Balkon van 30 m² met dinertafel en ligbedden. Gelegen op de 11-15e verdieping. Inclusief de faciliteiten van de Imperial Club Lounge op de 15e verdieping. Extra voor de Suites: gratis transfer van en naar de luchthaven. Exclusieve check-in & check-out in de Royal Majilis Lounge. Gratis dagelijks ontbijt op de kamer. Een gratis persoonlijke trainingssessie in het fitnesscenter van 30 minuten per verblijf. Gratis drankjes en snacks in een van de twee restaurants van 17:00-19:00 uur.

1-slaapkamer Skyline Suite

ca 100 m², maximaal 3 volwassenen + 1 kind  
Gesitueerd op de hoeken van de Royal Towers. Aparte woon- en slaapkamer met kingsizebed. Inclusief de faciliteiten van de Imperial Club Lounge op de 15e verdieping. Extra voor de Suites: gratis transfer van en naar de luchthaven. Exclusieve check-in & check-out in de Royal Majilis Lounge. Gratis dagelijks ontbijt op de kamer. Een gratis persoonlijke trainingssessie in het fitnesscenter van 30 minuten per verblijf. Gratis drankjes en snacks in een van de twee restaurants van 17:00-19:00 uur.

1-slaapkamer Regal Suite

ca. 164 m², maximaal 3 personen 
Zeer ruim ingericht met groot terras dat direct toegang heeft tot de woonkamer. Aparte slaapkamer met kingsizebed en badkamer. Inclusief de faciliteiten van de Imperial Club Lounge op de 15e verdieping. Extra voor de Suites: gratis transfer van en naar de luchthaven. Exclusieve check-in & check-out in de Royal Majilis Lounge. Gratis dagelijks ontbijt op de kamer. Een gratis persoonlijke trainingssessie in het fitnesscenter van 30 minuten per verblijf. Gratis drankjes en snacks in een van de twee restaurants van 17:00-19:00 uur.

2-slaapkamer Terrace Suite

ca. 141 m², maximaal 6 personen 
Luxueus ingericht met grote living. Slaapkamer een met kingsizebed en suite badkamer. Een tweede slaapkamer met twee queensizebedden. Balkon van 30 m² met dinertafel en ligbedden. Inclusief de faciliteiten van de Imperial Club Lounge op de 15e verdieping. Extra voor de Suites: gratis transfer van en naar de luchthaven. Exclusieve check-in & check-out in de Royal Majilis Lounge. Gratis dagelijks ontbijt op de kamer. Een gratis persoonlijke trainingssessie in het fitnesscenter van 30 minuten per verblijf. Gratis drankjes en snacks in een van de twee restaurants van 17:00-19:00 uur.

2-slaapkamer Skyline Suite

ca. 148 m², maximaal 6 personen 
Gesitueerd op de hoeken van de Royal Towers. Aparte woonkamer en twee slaapkamers. Inclusief de faciliteiten van de Imperial Club Lounge op de 15e verdieping. Extra voor de Suites: gratis transfer van en naar de luchthaven. Exclusieve check-in & check-out in de Royal Majilis Lounge. Gratis dagelijks ontbijt op de kamer. Een gratis persoonlijke trainingssessie in het fitnesscenter van 30 minuten per verblijf. Gratis drankjes en snacks in een van de twee restaurants van 17:00-19:00 uur.

2-slaapkamer Regal Suite

ca. 211 m², maximaal 6 personen 
Zeer ruim ingericht met groot terras dat direct toegang heeft tot de woonkamer. Twee slaapkamers en badkamer. Inclusief de faciliteiten van de Imperial Club Lounge. Transfer van en naar de luchthaven Dubai * Ontbijt van 07:00-11:00 uur (of in de restaurants Saffron en Caleidoscoop) * Afternoon thee, snacks, frisdrankjes gedurende de dag en (alcoholische) drankjes en canapés van 17:00-19:00 uur *Gebruik van de sauna, stoombad en Jet Pool in het Spacenter * 30 minuten training in de fitnessruimte o.l.v. een persoonlijke trainer * Fast-track voor onbeperkt toegang tot Aquaventure Waterpark en The Lost Chambers Aquarium * Kinderen hebben gratis toegang tot Atlantis Kids Club (3 - 12 jaar van 10:00 - 18:00 uur) en Club Rush (13-17 jaar van 14:00-18:00 uur). Kinderen zijn in de lounge toegestaan.

Poseidon/Neptune Suite

ca. 164 m², maximaal 2 volwassenen 
Gelegen over 3 etages en uitzicht over Aquaventure. Op de 1e etage de entree, 2e etage een grote woonkamer en 3e etage de slaap- en badkamer met zicht op het aquarium. De slaapkamer beschikt over een kingsizebed. 24-uurs butlerservice. Deze suites worden ook wel ‘Lost Chamber Suites’ genoemd. Inclusief de faciliteiten van de Imperial Club Lounge op de 15e verdieping. Als extra ontvangen gasten die in deze suite verblijven: gratis transfer van en naar de luchthaven. Exclusieve check-in & check-out lin de Royal Majilis Lounge. Gratis dagelijks ontbijt op de kamer. Een gratis persoonlijke trainingssessie van 30 minuten per verblijf. Gratis drankjes en snacks in een van de twee restaurants van 17:00-19:00 uur. 24-uurs privébutlerservice. Twee interacties met Dolphin Encounter (ondiep water). Twee persoonlijke trainingssessies van 30 minuten per verblijf. Twee gratis rug-, nek- en schoudermassages per verblijf (van 10:00 - 15:00 uur, reservering noodzakelijk). Privécabana bij Royal Pools, Imperial Club Beach of Atlantis Aquaventure Waterpark. Dagelijks gratis toegang tot Atlantis Kids Club voor kinderen van 4-12 jaar van 10.30-20.30 uur (exclusief maaltijden). Toegang tot The Zone voor tieners van 13-17 jaar van 10.30-18.00 uur en van 19.00-23.00 uur.

Presidential Suite

ca. 220 m², maximaal 3 volwassenen 
Gelegen op de 18e of 19e etage, met aparte dinerkamer en vergaderruimte. Slaapkamer met kingsizebed, en suite badkamer. Inclusief de faciliteiten van de Imperial Club Lounge op de 15e verdieping. Als toevoeging ontvangen gasten die in deze suite verblijven: gratis transfer van en naar de luchthaven. Exclusieve check-in & check-out lin de Royal Majilis Lounge. Gratis dagelijks ontbijt op de kamer. Een gratis persoonlijke trainingssessie van 30 minuten per verblijf. Gratis drankjes en snacks in een van de twee restaurants van 17:00-19:00 uur. 24-uurs privébutlerservice. Twee interacties met Dolphin Encounter (ondiep water). Twee persoonlijke trainingssessies van 30 minuten per verblijf. Twee gratis rug-, nek- en schoudermassages per verblijf (van 10:00 - 15:00 uur, reservering noodzakelijk). Privécabana bij Royal Pools, Imperial Club Beach of Atlantis Aquaventure Waterpark. Dagelijks gratis toegang tot Atlantis Kids Club voor kinderen van 4-12 jaar van 10.30-20.30 uur (exclusief maaltijden). Toegang tot The Zone voor tieners van 13-17 jaar van 10.30-18.00 uur en van 19.00-23.00 uur. Luxe privétransfer binnen Nederland van en naar de luchthaven inbegrepen.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van Atlantis The Palm staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Wat is de naam van het spectaculaire waterthemapark gelegen in de tuinen van Atlantis the Palm?

    Het waterthemapark bij Atlantis the Palm heeft Aquaventure. Het grootste waterthemapark
    in de region met wildwaterbanen, stroomversnellingen en 7 waterglijbanen. Twee ervan gaan
    dwars door het haaienbassin

  • Is Atlantis The Palm geschikt voor kinderen?

    Naast een dolfijn-bay zijn er speciale zaken voor de jongere gasten:

    • Spectaculaire Kidsclub voor kinderen van 3-12 jaar met begeleide activiteiten waaronder avonturen, spel, ontdekken en educatie.
    • Met als hoogtepunt een kijkje achter de schermen van de ‘seakeepers’ die de circa 65.000 zeedieren verzorgen.
    • Kidskamp voor kinderen van 6-12 jaar biedt programma’s voor wetenschap en natuur, kunst en sport.
    • Club Rush voor tieners, een ‘no adults’ lounge met dansvloer, films en games.

Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here