Karakteristiek hotel
 Romantische setting
 Adults only
 Karakteristiek hotel
 Romantische setting
 Adults only

v.a. € 1.755, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een A Garden View Junior Suite o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 26-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Iberostar Grand El Mirador, Tenerife

Een kleinschalig, elegant en bijzonder fraai hotel, gebouwd in een paleisachtige stijl waar u volop van uw privacy kunt genieten. Het Iberostar Grand El Mirador is gelegen op een grondstuk van 22.000 m² en door de boulevard gescheiden van het vermaarde strand Playa del Duque. Op heldere dagen geniet u van een fraai uitzicht tot aan het eiland La Gomera. Kinderen vanaf 16 jaar zijn welkom!


Faciliteiten

Ruime en smaakvolle ontvangsthal met receptie, lounge, lobbybar en terras. Een verwarmbaar zwembad (1.067 m²) met jacuzzi, omgeven door zonnebedden en een tuin. Er is een tweede zwembad in de Star Prestige area (La Balconada).


Wellness

Spa Sensations (1000 m² en tegen betaling) is een centrum voor ontspanning, wellness en beauty met hydromassagepool, hamam en jacuzzi. Verder zijn er verschillende massagebehandelingen mogelijk. Ook vindt u hier een squashbaan.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies & ontbijt. Halfpension is mogelijk. Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants.
El Mirador: restaurant voor het ontbijt en diner in buffetvorm met een grote variatie aan verse producten.
La Pergola: spectaculair gelegen à la carte restaurant aan de rand van het zwembad met uitzicht over de Atlantische Oceaan biedt een traditionele mediterrane keuken, waar u zich tegoed kunt doen aan bijvoorbeeld vele soorten vlees- en visgerechten en heerlijke, unieke salades.
Cenador: restaurant met canarische gerechten.
24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

124 sfeervolle, comfortabele suites, verdeeld over 6 verdiepingen, ontworpen in koloniale stijl, met nadruk op licht en kleuren. Alle suites zijn voorzien van airconditioning, kluisje, satelliet-tv, minibar, wifi en telefoon. Volledig ingerichte badkamers met aparte douche, toilet, föhn, badjassen en slippers. In alle kamers (behalve de Junior Suite Tuinzicht) kunt u genieten van een direct zeezicht, balkon of terras met zitje. De derde persoon slaapt op een bedbank. Enkele kamers met verbindingsdeur.
De private area Star Prestige - La Balconada ligt op de eerste en tweede verdieping. Dit gedeelte heeft een eigen ruime tuin met terras, jacuzzi en Balibedden, een zwembad en à la carte ontbijt in restaurant El Cenador (reserveren). Thee en koffie in de namiddag, fruit, cava-wijn. Star Prestige lounge met open bar (12,00 - 22,00 uur) met snacks, kranten en butlerservice (12 uur). Gratis toegang tot de Spa Sensations (10% korting op behandelingen). Suites met koffiezetfaciliteiten, gratis minibar (water, frisdrankjes en bier), föhn en kussenmenu.

B Garden View Junior Suite

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen vanaf 14 jaar 
Open plan woon-/slaapkamer. Met tuinzicht.

B Sea View Junior Suite

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen vanaf 14 jaar 
Open plan woon/slaapkamer. Met zeezicht.

B Superior Sea View Junior Suite

ca. 50 m², maximaal 3 volwassenen vanaf 14 jaar 
Ruime en sfeervolle suite.

B Sea View Suite

ca. 60 m², maximaal 3 volwassenen vanaf 14 jaar 
Suite met woonkamer en aparte slaapkamer met terras of balkon.

B Sea View Junior Suite Star Prestige VIP Area La Balconada

ca. 40 m², maximaal 3 volwassenen vanaf 14 jaar 
Open plan woon-/slaapkamer. Gelegen in de private area Star Prestige (La Balconada) op de eerste en tweede verdieping. Dit gedeelte heeft een eigen ruime tuin met terras, hydromassagebad en balibedden, een zwembad en à la carte ontbijt in restaurant El Cenador (reserveren). Thee en koffie in de namiddag, fruit, cava-wijn. Star Prestige lounge met open bar (12.00 - 22.00 uur) met snacks, kranten en butlerservice (12 uur). Gratis toegang tot de Spa Sensations. Suites met koffiezetfaciliteiten, gratis minibar (water, frisdrankjes en bier), föhn en kussenmenu.

B Superior Sea View Junior Suite Star Prestige VIP Area La Balconada

ca. 50 m², maximaal 3 volwassenen vanaf 14 jaar 
Ruime en sfeervolle open plan suite. Gelegen in de private area Star Prestige (La Balconada) op de eerste en tweede verdieping. Dit gedeelte heeft een eigen ruime tuin met terras, hydromassagebad en balibedden, een zwembad en à la carte ontbijt in restaurant El Cenador (reserveren). Thee en koffie in de namiddag, fruit, cava-wijn. Star Prestige lounge met open bar (12.00 - 22.00 uur) met snacks, kranten en butlerservice (12 uur). Gratis toegang tot de Spa Sensations. Suites met koffiezetfaciliteiten, gratis minibar (water, frisdrankjes en bier), föhn en kussenmenu.

B Sea View Suite Star Prestige VIP Area La Balconada

ca. 60 m², maximaal 3 volwassenen vanaf 14 jaar 
Suite met woonkamer en aparte slaapkamer met terras of balkon.  Gelegen in de private area Star Prestige (La Balconada) op de eerste en tweede verdieping. Dit gedeelte heeft een eigen ruime tuin met terras, hydromassagebad en balibedden, een zwembad en à la carte ontbijt in restaurant El Cenador (reserveren). Thee en koffie in de namiddag, fruit, cava-wijn. Star Prestige lounge met open bar (12.00 - 22.00 uur) met snacks, kranten en butlerservice (12 uur). Gratis toegang tot de Spa Sensations. Suites met koffiezetfaciliteiten, gratis minibar (water, frisdrankjes en bier), föhn en kussenmenu.

Royal Suite

ca. 150 m², maximaal 3 volwassenen vanaf 14 jaar 
Gelegen op de zesde verdieping van een van de torens. Ruime imposante woonkamer met kamerhoge ramen, slaapkamer, badkamer en gastentoilet. Ruim terras met hydromassagebad, ligbedden en panoramisch uitzicht (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Presidential Suite

ca. 100 m², maximaal 3 volwassenen vanaf 14 jaar  Suite gelegen op de bovenste etage met een indrukwekkend uitzicht. Ruim terras met hydromassagebad en ligbedden (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here