Direct aan het strand
 Adults only
 All-inclusive
 Direct aan het strand
 Adults only
 All-inclusive

v.a. € 4.926, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Villa o.b.v. all-inclusive
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 30-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* The Palms, Zanzibar

Het exclusieve en kleinschalige hotel The Palms is een oase van palmbomen, witte zandstranden en warme golven van de Indische Oceaan waar luxe en persoonlijke aandacht centraal staan. Gelegen aan de zuidwestkust van Tanzania op ca. 70 min. van de luchthaven. Met slechts zes villa's is het een intiem hotel - perfect voor honeymooners of stellen op zoek naar privacy. Gasten vanaf 16 jaar welkom. Vanwege jaarlijkse renovatiewerkzaamheden zal dit hotel gesloten zijn van 4 april t/m 25 mei 2024. Het naastgelegen Baraza hotel is gewoon geopend.


Faciliteiten

Zwembad, restaurant en poolbar. Tijdens uw verblijf is het mogelijk om diverse watersporten te beoefenen. Een verblijf in The Palms geeft u recht op gebruik van de faciliteiten van de nabijgelegen Breezes Beach Club, zodat u kunt genieten van alle gemakken van een groot vakantieoord, maar vervolgens kunt terugkeren naar de rust van uw exclusieve privévilla. Faciliteiten omvatten een fitnessruimte, een verlichte tennisbaan, windsurfen, snorkelen en duiken.

Wellness

De Frangipani Spa in het naastgelegen Baraza hotel is een oase van rust en beschikt over een zwembad, ontspanningsruimten binnen en buiten, yogacenter en fitnessruimte. De professionele therapeuten bieden een scala aan schoonheidsbehandelingen. De natuurlijke huidverzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt evenals een selectie van lokale essentiële oliën.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van all-inclusive.
The Plantation House: de zuilengalerij leidt naar de bar, waar u bij zonsondergang kunt genieten van een heerlijke cocktail voordat u naar het elegante restaurant gaat voor een uitgebreid diner. De koks combineren vakkundig kruiden, fruit en smaken en bieden een exotisch menu met gerechten uit Zanzibar. Het diner en lunch kan ook plaatsvinden rond het zwembad.

Kamers & Suites

Het resort bestaat uit 6 in koloniale stijl ingerichte villa’s gelegen tussen de tropische tuinen en het witte zandstrand. Elke villa beschikt over een privé-banda aan het strand.In de namiddag worden sunset cocktails en hapjes in de villa geserveerd.

Villa

ca. 130 m², maximaal 3 volwassenen  
De villa beschikt over een ruime slaapkamer met zithoek, schrijftafel, bar met koffie-/theezetfaciliteiten en een badkamer met bad en regendouche. Een 2e kamer met en suite badkamer. Groot overdekt terras met plungepool en uitzicht op zee. Elke villa beschikt over een privé-banda aan het strand.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here