Sublieme wellness
 Sublieme wellness
 Sublieme wellness
 Sublieme wellness

v.a. € 1.413, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Dreamer Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 16-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel, Ibiza

Een hotel met een exclusieve en verfijnde ambiance. De naam Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel is afgeleid van het kristalheldere water rond Ibiza dat door de Unesco tot Werelderfgoed is gekozen. Vanuit het hotel kunt u genieten van het uitzicht op de jachthaven en het eiland Formentera. Het Aguas de Ibiza ligt in Santa Eulália aan de oostkust van het eiland, dichtbij de jachthaven. Het is gesitueerd aan het eind van de boulevard en in de directe omgeving zijn vele restaurants, bars, cafés, toeristische bezienswaardigheden, winkels en openbaar vervoer. Ibiza-Stad ligt op ca. 15 km en de luchthaven op ca. 20 km afstand.

Faciliteiten

Fraaie entree met receptie, lobby, beautysalon, businesscenter en fitnessruimte. Twee buitenzwembaden met ligstoelen en parasols en twee zwembaden op het dakterras (vanaf 14 jaar). Voor de kinderen (3-14 jaar) is er de kidsclub “Minibiza”, van 11.00-19.00 uur.

Wellness

De Spa (1500 m² en toegankelijk vanaf 16 jaar) bestaat uit 3 kleine zwembaden, een Turks en Romeins bad en stoomsauna en biedt verschillende behandelingen.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. De restaurants zijn seizoengebonden.
Óligo Restaurant: Om de dag goed te beginnen biedt het Óligo restaurant het ontbijtbuffet in een verzorgde mediterrane stijl.
Alabastro: Voor traditionele specialiteiten kunt u terecht in het à la carte lunchrestaurant Alabastro met een uitgebreide wijnselectie. Het terras van de Alabastro Lounge is het trefpunt voor snacks, cocktails of een glas wijn.
Maymanta: Op het dakterras, met een keuken gebaseerd op de pure smaken van Peru, voor lunch en diner. Het terras biedt een fraai uitzicht op Formentera en de marina van Santa Eulália. Bekroond in 2022 met een Repsol Sol.


Kamers & Suites

De 145 elegante kamers zijn in moderne mediterrane stijl ingericht en voorzien van balkon, airconditioning, telefoon, B&O-tv, internet, minibar en kluisje. Kinderen slapen op een sofabed (van minimaal 1,70 x 0,75 m.).

Dreamer Kamer

ca. 30 m², maximaal 2 volwassenen + 1 kind t/m 9 jaar 
Ruime comfortabele kamer met zitgedeelte. Badkamer met bad/douche. Met straatzicht. Deze kamer is tevens beschikbaar met interconnectingdeur.

Deluxe kamer

ca. 30 m², maximaal 2 volwassenen + 1 kind t/m 9 jaar 
Ruime comfortabele kamer met zitgedeelte. Badkamer met bad/douche. Met tuin-/zwembadzicht.

Premier Kamer

ca. 35 m², maximaal 2 volwassenen
In mediterrane stijl ingerichte kamer met koperen accenten en kingsizebed. Badkamer met kiezelvloeren met bad en aparte douche. Met straatzicht.  Deze kamer is tevens beschikbaar met interconnectingdeur.

Premier Bay Kamer

ca. 35 m², maximaal 2 volwassenen In mediterrane stijl ingerichte kamer met koperen accenten en kingsizebed. Badkamer met kiezelvloeren met bad en aparte douche. Met baaizicht.

Pool View Junior Suite

ca 38 m², maximaal 3 personen Woon-/slaapkamer. Badkamer met bad en aparte douche. Met zwembadzicht.

Sea View Junior Suite

ca 38 m², maximaal 3 personen  Woon-/slaapkamer. Badkamer met bad en aparte douche. Met zeezicht.

Corner Suite

ca. 50 m², maximaal 2 volwassenen + 2 kinderen t/m 9 jaar of 3 volwassenen 
Suite met 180º ononderbroken uitzicht. Woon-/slaapkamer, badkamer met bad en aparte douche. Balkon ca. 20 m² met zwembad-  of straatzicht.

Sea View Grand Corner Suite

ca. 70 m², maximaal 2 volwassenen + 2 kinderen t/m 9 jaar of 3 volwassenen  Suite met 180º ononderbroken uitzicht. Woon-/slaapkamer, badkamer met bad en aparte douche. Balkon ca. 20 m². Met zeezicht. Tevens te combineren met Junior Suite zeezicht.

Cloud 9 Suite

ca. 54 m², maximaal 2 volwassenen + 2 kinderen t/m 9 jaar  Gelegen op de 4e etage. Woon-/slaapkamer in mediterrane hedendaagse stijl met parketvloer, exclusieve meubelen en balkon van ca. 20 m². 

Sea View Cloud 9 Suite

ca. 70 m², maximaal 2 volwassenen + 2 kinderen t/m 9 jaar of 3 volwassenen Ruime woon-/slaapkamer met uitzicht over de baai en de omliggende heuvels. Balkon met zeezicht.

Presidential Suite

ca. 125 m², maximaal 4 personen
Ruimere open plan woon-/slaapkamer Suite met extra slaapkamer. Balkon van ca. 45 m² met zeezicht. (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst staan van Aguas de Ibiza onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Hoe is de ligging van het Aguas de Ibiza hotel?

    Het Aguas de Ibiza hotel ligt in Santa Eulalia, dichtbij de jachthaven. Het Aguas de Ibiza hotel is gesitueerd aan het eind van de boulevard en in de direct omgeving zijn vele restaurants, bars, cafés, winkels en openbaar vervoer.

  • Zijn er kinderfaciliteiten in het Aguas de Ibiza hotel?

    Voor kinderen (3-14 jaar) is er in het Aguas de Ibiza hotel een kidsclub “Minibiza


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here