Silverjet vakanties
055-357 55 97
IATAANVRSGRCALAMITEITEN
 • Active
 • Culinair
 • Family
 • Wellness

Lara - Turkije

Barut Lara

Dit hotel is momenteel helaas niet te boeken.

Bekijk ons totale aanbod

Kamertypen

Bestemmingsinformatie Turkse Riviera

Antalya, de aanvlieghaven voor het gebied, is wellicht de bekendste en zeker de grootste badplaats van de Turkse Riviera. In het historische centrum kunt u verschillende moskeeen en pleinen bezoeken. Het bekendste strand van Antalya is Konyaalti Beach, een kiezelstrand. Hier selecteerden wij het luxueuze, onlangs geheel gerenoveerde Rixos Downtown Hotel.

De badplaats Lara ligt direct ten oosten van Antalya, aan het prachtige Lara Beach, een van de langste zandstranden van het land. In en bij Lara bevinden zich vele luxe hotels die een bepaald thema voeren. Flink wat hotels zijn replica’s van beroemde plaatsen in de wereld, zoals het Topkapi-paleis, Venetië en het Kremlin. Lara staat ook wel bekend als de ‘Golden Mile’ omdat de meest vooraanstaande All-Inclusive resorts hier hun deuren hebben geopend. Wij bieden u hier het aantrekkelijke en kindvriendelijke Barut Lara Resort aan met een goed verzorgd All-Inclusive concept.

Wat meer naar het oosten toe is de badplaats Belek de laatste jaren sterk in opkomst. In de naaste omgeving zijn diverse natuurgebieden te vinden: zandduinen begroeid met pijnbomen, eucalyptuswouden, en stranden. In de buurt van Belek is er de Hellenistische stad Perge, met een groot amfitheater waar meer dan 15.000 toeschouwers een plaats kunnen vinden. Belek is internationaal bekend om de vele golfbanen. Met name de National Golf Club is beroemd. Bovendien telt Belek vele luxueuze resorts. Voor een vakantie met het hele gezin selecteerden wij het Cornelia Diamond Golf Resort, waar het ook - zoals de naam reeds doet vermoeden - uitstekend golfen is. Dat laatste geldt zeker ook voor het luxueuze Gloria Serenity Resort en het Kempinski Hotel The Dome, gebouwd in de stijl van de indrukwekkende
pre-Ottomaanse paleis uit de tijd van de Seldsjoeken. Het Rixos Premium tenslotte biedt onder meer een aantal zeer exclusieve villa’s voor
een rustig verblijf en tal van gastronomische verrassingen.

Praktische reisinformatie Turkije

Taal

Turks, er wordt veelal ook Engels en Duits gesproken.

Valuta

Turkse Lira, maar u kunt vrijwel overal met de euro betalen. Pinnen is geen probleem.

Reisdocumenten

Paspoort dat tot minstens 6 maanden na terugkeer nog geldig is. Tevens is een visum vereist, dat op de luchthaven in Turkije aangeschaft dient te worden (visumkosten ca. €15,-).

Elektriciteit

220V

Tijdsverschil In Turkije is het 1 uur later.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting.
Service ter plaatse Tijdens uw verblijf zal onze host(ess) u bezoeken. Hij/zij zal u lokale informatie verstrekken, uw retourvlucht bevestigen en u informeren over uw transfer terug.
Meet & Greet Tijdens uw verblijf zal onze host(ess) u bezoeken. Hij/zij zal u lokale informatie verstrekken, uw retourvlucht bevestigen en u informeren over uw transfer terug.

Klimaat

Turkse Riviera

 • Maand
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
  12 
  15 
  11 
 • Feb 
  13 
  14 
 • Mrt 
  15 
  16 
 • Apr 
  18 
  16 
 • Mei 
  22 
  18 
  11 
 • Jun 
  27 
  22 
  12 
 • Jul 
  30 
  24 
  13 
 • Aug 
  29 
  26 
  12 
 • Sep 
  27 
  24 
  11 
 • Okt 
  23 
  22 
 • Nov 
  18 
  21 
 • Dec 
  14 
  17 
  11 

Transferinformatie

Van de luchthaven van Naar Afstand Tijd

International Air Transport Association

Silverjet Vakanties is aangesloten bij de IATA, de International Air Transport Association. Alle gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zijn hiervan lid. Het doel is onder meer om te zorgen voor veilige, betrouwbare luchtvaartdiensten. Bovendien bepaalt de IATA in alle landen wie vliegtickets van de deelnemende maatschappijen mag uitgeven. Hiertoe worden door de IATA strenge kwaliteitseisen gesteld, vertaald in opleidingen en examens. Alleen organisaties met personeelsleden die dit examen hebben gehaald, zoals Silverjet Vakanties, krijgen dit recht op ticketuitgave.

Zeker op reis

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR)
Silverjet Vakanties (KvK 8075155) is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier dient u aan te vinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) en overige ANVR-informatie.

Wij vragen uw aandacht voor enkele afwijkende bepalingen welke op het aanbod van Silverjet Vakanties van toepassing zijn, te weten aanbetalingen voor .com-maatschappijen en afwijkende annuleringskosten. Hierover heeft geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Consumentenvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld om de positie van de consument verder te versterken.

Ook de ANVR Internetgedragscode is op onze onderneming van toepassing. Deze code zorgt ervoor dat de kwaliteits- en zekerheidsgarantie van de ANVR ook voor boekingen via het internet worden gewaarborgd.

Aansprakelijkheid
Conform de ANVR voorwaarden is Silverjet Vakanties aansprakelijk voor de diensten die zij via haar brochures en/of website aanbiedt en bij de boeking zijn vastgelegd. Silverjet Vakanties is nadrukkelijk niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of vervolgschades welke ontstaan bij door u op vakantiebestemming en niet bij Silverjet geboekte diensten door derden als auto-, scooterhuur, excursies etc. Ook NIET indien onze lokale vertegenwoordiger uit serviceoogpunt hierbij bemiddelt.

ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige informatie uit de ANVR-Informatiebrochure

Algemene Informatie en Voorwaarden Silverjet Vakanties Zomer 2018


Algemene Informatie en Voorwaarden Silverjet Vakanties Winter 2017/2018

ANVR-Internetgedragscode

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Silverjet Vakanties is aangesloten bij de SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van de SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGR Garantieregeling

Calamiteitenfonds

Silverjet Vakanties is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis
•    (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren
•    De noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Calamiteitenfonds Garantieregeling

Sessie verlopen

Uw sessie is verlopen omdat er minstens een uur geen activiteit is geweest.

Herlaad de pagina om verder te gaan.

Opnieuw laden