Karakteristiek hotel
 Gunstig gelegen in de stad
 Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 Karakteristiek hotel
 Gunstig gelegen in de stad
 Goede prijs/kwaliteit-verhouding

v.a. € 1.954, - p.p.

  • 3 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 22-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Tivoli Avenida Liberdade, Lissabon

Tivoli Avenida Liberdade is een stijlvol en elegant hotel in Lissabon met een stedelijke en kosmopolitische ambiance in een gebouw dat al sinds 1933 in gebruik is als hotel. Zodra u de centrale lobby inloopt merkt u de dynamische ambiance van dit welbekende stadshotel, onderdeel van Leading Hotels of the World. De gunstige ligging in het centrum van Lissabon maakt dit tot een ideaal uitgangspunt om de stad te ontdekken. De Avenida da Liberdade staat bekend om zijn luxe winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Het is een van de belangrijkste winkelstraten van Lissabon en trekt veel toeristen aan vanwege de chique uitstraling en de nabijheid van historische bezienswaardigheden. De interessante wijken Bairro Alto en Alfama bevinden zich op loopafstand. De Sky Bar by Seen op de 9e verdieping van het hotel is een ware hotspot in de stad welke in de namiddag en avond tot leven komt. De luchthaven ligt op ca. 20 minuten rijden.


Faciliteiten

De sfeervolle lobby met zitjes en receptie zijn het centrale hart van het hotel. Een populaire ontmoetingsplek in de stad met gezellige lobby bar. Voorts een boetiek, businesscenter en valet parking. In de zomermaanden kunt u genieten van een klein stukje paradijs in hartje Lissabon - het buitenzwembad met poolbar (seizoensgebonden geopend). Een ideale plek om te ontspannen na een dag sightseeing of winkelen. 


Wellness

De Anantara Spa die is gebaseerd op Aziatische tradities biedt verschillende schoonheids- en lichaamsbehandelingen voor lichaam en geest.
Het fitnesscenter dat gelegen is op de begane grond beschikt over een lounge gedeelte en 'state of the art' apparatuur.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants en bars.
Cervejaria Liberdade: à la carte restaurant voor ontbijt, lunch en diner met traditionele Franse keuken met verse en gevarieerde menu's. Als specialiteit zeevruchten en oesters uit Portugal en Frankrijk. Een vleugje Parijs in Portugal.
Seen Lisboa: à la carte gourmetrestaurant voor lunch en diner, gelegen op de bovenste verdieping van het hotel met prachtig uitzicht over de stad.
Sky Bar by Seen: op het terras van het Seen Lisboa voor drankjes en snacks. Geopend in de zomer (juni-september).
Lobby: lobbybar/café voor cocktails, een espresso, thee, lichte maaltijden en snacks.
Pool Bar: gelegen in de tuin nabij het zwembar, geopend gedurende de zomermaanden. Regelmatig live-muziek.
24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

Alle 280 kamers en suites zijn voorzien van airconditioning, lcd-tv, kluisje, minibar, waterkoker en Nespresso-apparaat. Kussenmenu en strijkfaciliteiten. Badkamer met bad en/of inloopdouche, föhn, badjassen en -slippers. Uitzicht op de Avenida of de binnenpatio.Gasten die in de Suites verblijven hebben privé ckeck-in en out, floor manager service, exclusieve toegang tot de VIP Lounge. Hier worden o.a. gedurende de hele dag snacks, cocktails, hors-d’oeuvres en drankjes geserveerd. In het Terraco restaurant met uitzicht over de stad wordt het ontbijt geserveerd.

Deluxe Kamer

ca. 23 m², maximaal 2 personen  Klassiek ingerichte kamer, gelegen op de 1e t/m 8e verdieping, met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden. Uitzicht op de binnenpatio of straatzicht.

Deluxe City View

ca. 23 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind    Klassiek ingerichte kamer, gelegen op de 1e t/m 8e verdieping, met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden. Uitzicht op de stad.

Deluxe Family Kamer

ca. 45 m², max. 3 volwassenen en 1 baby of 2 volwassenen, 1 kind t/m 11 jaar en 1 baby Gelegen op de 3e t/m 8e verdieping. Met twinbedden en een sofabed en uitzicht op de binnenpatio. Badkamer met inloopdouche en bad.

Junior Suite

ca. 45 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind t/m 11 jaar 
Woon- en aparte slaapkamer met ruime badkamer. Gelegen op de 1e t/m 8e verdieping met uitzicht over de stad of patio. Gasten die in de Suites verblijven hebben privé ckeck-in en -out, floor manager service, exclusieve toegang tot de VIP Lounge. Hier worden o.a. gedurende de hele dag snacks, cocktails, hors d'oeuvres en drankjes geserveerd. In het Terraco restaurant met uitzicht over de stad wordt het ontbijt geserveerd (exclusief voor Suites-gasten).

Executive Suite

ca. 64 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind
Ruimere suite gelegen op de 1e t/m 8e verdieping. Woon- en aparte slaapkamer. Badkamer met bad en aparte douche. Met straat - of avenuezicht. Gasten die in de Suites verblijven hebben privé check-in en out, floor manager service, exclusieve toegang tot de VIP Lounge. Hier worden o.a. gedurende de dag snacks, cocktails, hors d'oeuvres en drankjes geserveerd. In het Terraco restaurant met uitzicht over de stad wordt het ontbijt geserveerd (exclusief voor Suites-gasten).

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here