Kleinschalig boutique hotel
 Romantische setting
 Direct aan het strand
 Kleinschalig boutique hotel
 Romantische setting
 Direct aan het strand

v.a. € 3.877, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Run of the House o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 05-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Bijzonderheden   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Baoase Luxury Resort, Curaçao

Het idyllische hotel ligt te midden van watertuinen met bloemen en planten aan een zandstrand, gekoesterd door het azuurblauwe water van de Caribische Zee. De luxe villa’s en suites zijn ontworpen in Balinese stijl. De luchthaven ligt op ca. 15 km en het centrum van Willemstad op ca. 3 km.


Faciliteiten

Te midden van de tropische tuinen en met uitzicht op het strand ligt een infinitypool. Op het strand zijn ligstoelen en parasols aanwezig. De Baoase Luxury Health Club ligt aan de overkant van het resort en is gratis voor gasten van het resort. Personal training is op afspraak en tegen betaling mogelijk.


Wellness

Massages en andere spabehandelingen zijn mogelijk in uw villa, suite of in de massage gazebo op het strand.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Het culinaire team van het Baoase biedt een verscheidenheid aan unieke ervaringen. Van een privé diner aan het strand, in een privé-gazebo of bijvoorbeeld tijdens een romantische picknick.
Baoase Culinary Beach Restaurant: gastronomisch restaurant dat geopend is voor ontbijt, lunch en diner.
Sunset Deck Restaurant: geopend voor diner en gelegen aan de waterkant, omgeven door tropische vegetatie. 




Bijzonderheden

Het hotel beschikt over 2 boten; Baoase Yacht en Bibi Power 2. Beide perfect voor een volledig gepersonaliseerde boottocht met een kapitein en bediende aan boord voor een onvergetelijke ervaring met een groep of als koppel, of het nu gaat om een avontuur van een hele dag of een ontspannen sunsetcruise.


Kamers & Suites

De 3 kamers, 11 suites en 9 villa’s zijn gelegen in een tropische tuin en ingericht in Balinese stijl. Voorzien van flatscreen-tv, dvd-speler, Nespresso-apparaat, minibar, plafondventilator en airconditioning. Badkamer met bad en/of douche. De villa’s beschikken over een compleet ingerichte luxe keuken. Dagelijks vers fruit op de kamer.

Run of the House

ca. 45 m², maximaal 2 personen 
Gelegen in de tuin of op de 1e verdieping. Slaapkamer met kingsizebed en een moderne badkamer met regendouche. Sommige kamers beschikken over een kitchenette en/of buitendouche.

Honeymoon Suite

ca. 78 m², maximaal 2 personen  
Gelegen op de tweede verdieping. Slaapkamer met kingsizebed en een moderne badkamer met regendouche. Terras met hot tub en mooi uitzicht over de tuin.

Romantic Pool Suite

ca. 98 m², maximaal 2 volwassenen  
Voorzien van slaapkamer met kingsizebed. Volledig ingerichte keuken met minibar. Luxe badkamer met douche en gastentoilet. Overdekt terras met zithoek en eettafel. Directe toegang van het terras tot het privézwembad of het overloopzwembad van het resort.

Beach Front Pool Suite

ca. 200 m², maximaal 2 personen 
Schitterende suite met spectaculair uitzicht op de lagune en de Caribische Zee. Exotisch ingericht in met hardhouten vloeren, kunstvoorwerpen en hoge plafonds. Voorzien van dolby surround systeem en koffie-/theezetfaciliteiten. Slaapkamer met kingsizebed en zeer fraaie open-air badkamer met massief stenen bad en regendouche. Overdekte patio met kitchenette en terras met ligbedden en plungepool. Direct toegang tot het strand.

Superior Beachfront Pool Suite

ca. 200 m², maximaal 2 personen 
Schitterende suite met spectaculair uitzicht op de lagune en de Caribische Zee. Exotisch ingericht met hardhouten vloeren, kunstvoorwerpen en hoge plafonds. Voorzien van dolby surround systeem en koffie-/theezetfaciliteiten. Slaapkamer met kingsizebed en zeer fraaie open-air badkamer met massief stenen bad en regendouche. Overdekte patio met kitchenette en terras met ligbedden, plungepool en een privéstrand.

Tropical Pool Villa

ca. 230 m², maximaal 6 personen
Deze schitterende, ruim ingerichte villa is voorzien van een slaapkamer met kingsizebed en en suite badkamer met regendouche. Een volledig ingerichte keuken en gastentoilet. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met queensizebedden, balkon en een badkamer met buitendouche. Riant terras met eettafel, loungebedden en direct toegang tot het zwembad van het resort.

Private Pool Villa

ca. 280 m², maximaal 4 personen
Ruime villa met op de begane grond een slaapkamer met open-air badkamer, terras, buitendouche en een keuken. Op de 1e verdieping een 2e slaapkamer met badkamer en balkon. Grote open-air veranda met ligbedden, dinertafel, zithoek en privézwembad met jacuzzi. Uitzicht over de mooie tuin.

Master Villa

ca. 245 m², maximaal 2-8 personen 
Zeer luxe villa ingericht in oosterse stijl. Ruime open woonkamer met flatscreen-tv, dvd/cd-speler en een volledig uitgeruste keuken in Italiaans design, lounge en bar. Op de 1e verdieping een grote slaapkamer met panoramisch uitzicht, flatscreen-tv en een ruime badkamer met bad. Grote veranda met jacuzzi, zwembad, binnen- en buitendouche en een eigen strandje. De villa kan gecombineerd worden met een Loft Kamer (maximaal 4 personen) en een Banyan Tree Kamer + een Loft Kamer (maximaal 6 personen). Op aanvraag zijn een privékok en een butler mogelijk.

Superior Private Pool Villa - 4 slaapkamers

ca. 390 m², maximaal 8 personen
Deze elegante villa wordt omringd door een weelderige tropische tuin. Op de begane grond een slaapkamer met kingsizebed en een en suite badkamer met regendouche en ligbad. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met queensizebedden en 2 badkamers met buitendouche. Volledig ingerichte keuken. Overdekt terras met salon en eettafel. Direct toegang tot het privézwembad.

Private Pool Villa - 2 slaapkamers

ca. 280 m², maximaal 4 personen 
Ruime villa met op de begane grond een slaapkamer met open-air badkamer, terras, buitendouche en een keuken. Op de 1e verdieping een 2e slaapkamer met badkamer en balkon. Grote open-air veranda met ligbedden, dinertafel, zithoek en privézwembad met jacuzzi. Uitzicht over de mooie tuin.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst Baoase Luxury resort staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Wat maakt Baoase Luxury Resort anders dan andere?

    Het is een kleinschalig en sfeervol boetiekhotel, en het onderscheidt zich door privacy en exclusieve ligging. De luxe villa’s en suites zijn ontworpen in Aziatische stijl.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here