Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness
 Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 Sublieme wellness

v.a. € 1.998, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Junior Suite Garden View o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 13-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Vilalara Thalassa Resort, Algarve

Het exclusieve Vilalara Thalassa Resort is geheel toegewijd aan uw gezondheid en welzijn en kent een ontspannen sfeer. Het resort ligt in een 11 ha groot tuinlandschap en behoort tot de beste Thalassotherapie & Spa centra van de Algarve. Het hotel is in mediterrane stijl opgetrokken en heeft een warme uitstraling. Het is rustig gelegen in een weelderige subtropische tuin met meer dan 150 verschillende soorten bomen, planten en bloemen, aan een baai met zandstrand. Porches ligt op ca. 4 km. De luchthaven van Faro bevindt zich op ca. 50 km.


Faciliteiten

Knusse lounge met zitjes, receptie en kleine boetiek. De verschillende fraai aangelegde zwembaden met zonneterrassen liggen verspreid over het complex: vier zoutwaterzwembaden (waarvan één verwarmd) en twee zoetwaterzwembaden waarvan één kinderbad. Bij de zwembaden en op het strand zijn ligbedden en parasols aanwezig. Voorts is er een multifunctioneel sportveld, tafeltennis, vier verlichte tennisbanen en amfitheater met entertainmentprogramma (seizoengebonden).
Tevens biedt het hotel een sportief animatieprogramma voor volwassenen met pilates, auquapilates, yoga, dansen en wandelen. Ook zijn er zowel binnen- als buitenactiviteiten voor kinderen (3 t/m 11 jaar) in de Kids Club Koala (seizoengebonden en tegen betaling). Op korte afstand liggen diverse golfbanen en in de directe omgeving watersportmogelijkheden als windsurfen.


Wellness

Het Thalassotherapy en Spa Center (2.600 m²) verdient een extra aanbeveling. Het centrum is uniek in Portugal en biedt een uitgebreid aanbod aan schoonheidsbehandelingen en ontspannende massages. Vilalara kent een uitmuntend state of the art detox- en gezondheidsprogramma (Vilalara Longevity Thalassa & Medical Spa Program) welke u naar keuze onder begeleiding van een arts kunt volgen. Met een volledig op maat samengesteld menu kunt u werken aan zowel uw fysieke als innerlijke gezondheid. Daarnaast zijn er dynamische zwembaden, wordt er aquagym aangeboden, zijn er mogelijkheden voor osteopathie en is er een beautycentrum met schoonheidsspecialisten, anti-aging programma’s en kapper. Gasten kunnen gratis gebruik maken van sauna, stoombaden en van de fitnessruimte.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is mogelijk. Voo de overige maaltijden heeft u de keuze uit de meerdere restaurants en bars (seizoengebonden).
B&G Restaurant: buffet en à la carte restaurant met fraai uitzicht vanaf een klif voor ontbijt, lunch en diner met innovatieve gerechten uit de Portugese en internationale keuken; daarnaast een keuze uit gezonde 'low calory ' menus.
Terrace Grill Restaurant: restaurant met thema-avonden en barbecues met lokale gerechten en livemuziek.
Tonic Lounge Bar: bar met zeezicht voor 'afternoon tea' en cocktails .
2 Poolbars: aan het zwembad voor hapjes en drankjes
Beachbar: aan het strand.
24-uurs roomservice.

Kamers & Suites

Alle 111 ruime en smaakvol ingerichte suites zijn gelegen in diverse gebouwen over het uitgestrekte terrein. Alle zijn uitgevoerd in neutrale kleuren en in harmonie met de omgeving ontworpen en ingericht. De kamers en suites voorzien van airconditioning, telefoon, kluisje, zithoek, Nespresso-apparaat, theezetfaciliteiten, flatscreen-tv, radio, wifi en minibar. Compleet ingerichte badkamer met bad en/of aparte douche, badjassen en slippers. Ruim balkon of terras met zitje.

Junior Suite Garden View

ca. 45 m², maximaal 3 personen
Moderne, stijlvolle open plan woon-/slaapkamer met zithoek. Uitzicht op de tuin.

Junior Suite Pool View

ca. 45 m², maximaal 3 personen
Als de Junior Suite Tuinzicht, echter met uitzicht over een van de zwembaden.
 

Junior Suite Emotion

ca. 60 m², maximaal 3 personen 
ruime suite met een ruimere zithoek, open plan badkamer en groter terras. Alle Emotion kamers hebben tuinzicht.

Junior Suite Sea View

ca. 54 m², maximaal 3 personen 
Moderne, stijlvolle open plan woon-/slaapkamer met zithoek. Met in de verte zicht op de zee.

2-bedroom Apartment

ca. 100 m², maximaal 4 volwassenen of 2 volwassenen + 3 kinderen t/m 12 jaar 
de prachtige, onlangs gerenoveerde, appartementen zijn modern en met oog voor detail ingericht en beschikken over een ruime woonkamer met zithoek en eettafel, volledig ingerichte moderne keuken met oven, magnetron, kookplaat en Nespresso-apparaat, 2 slaapkamers, waarvan één met en suite badkamer met ruime inloopdouche en tevens een extra badkamer met bad en inloopdouche. Zeer ruim balkon of terras met zitjes en een eettafel met stoelen.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here