Karakteristiek hotel
 Gunstig gelegen in de stad
 Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 Karakteristiek hotel
 Gunstig gelegen in de stad
 Goede prijs/kwaliteit-verhouding

v.a. € 2.142, - p.p.

  • 3 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Kamer Kanaalzicht o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 01-07-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Palace Downtown , Dubai

Palace Downtown is gebouwd in de stijl van een oosters paleis met gewelfde plafonds en fraaie Arabische decoraties en kunstvoorwerpen. Het hotel biedt een adembenemend uitzicht op de hoogste toren ter wereld, de Burj Khalifa en de fonteinen. Centraal gelegen in het hart van downtown Dubai en op loopafstand van de Dubai Mall.

Faciliteiten

Het hotel biedt een riant zwembad met overdekte zonneterrassen, poolbar en ligstoelen. Restaurants, 4 bars, kapsalon, boetiek en bibliotheek.

Wellness

Fraai Spacenter met hamam, jacuzzi, stoombad en fitnessruimte.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is mogelijk. Voor uw maaltijden heeft u een keuze uit meerdere restaurants
Asado: gespecialiseerd in Argentijnse grillgerechten en een ruim aanbod aan Argentijnse wijnen. Geopend voor diner zowel binnen als buiten op het terras.
Café Bayt: in Arabische paleisachtige sfeer wordt een afternoon tea geserveerd met met traditionele lekkernijen gecombineerd met een scala aan thee- en koffiespecialiteiten.
U geniet van een panoramisch uitzicht over het kanaal en de fonteinen.
Thiptara: serveert uitstekende Thaise gerechten vergezeld van muziek, goede cocktails en een elegante sfeer. Biedt een schitterend uitzicht op de fonteinen (reserveren aanbevolen).
Ewaan Lounge: all-day dining restaurant. Arabische en oosterse gerechten worden geserveerd vanuit livecooking-stations. Tevens uitgebreid buffet. Koffie en shisha op het terras. De meest perfecte plek voor een oosterse ervaring.


Kamers & Suites

De 242 kamers en suites zijn recentelijk gerenoveerd en met veel smaak ingericht. Voorzien van flatscreen-tv, cd-/dvd-speler, minibar, Nespresso-apparaat, airconditioning, kluisje, schrijftafel, iPod-dockingstation en koffie-/theezetfaciliteiten. Luxe badkamer met separate douche. Balkon of terras.

Deluxe Kamer Kanaalzicht

ca. 51 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind
Naar Arabische ontwerp ingerichte kamer met kingsizebed en fraaie badkamer. Met uitzicht op het kunstmatig aangelegd kanaal. Gelegen op de 1-3e etage. Kamers met verbindingsdeur mogelijk.

Deluxe Kamer Fonteinzicht

ca. 51 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Naar Arabische ontwerp ingericht met  kingsizebed en fraaie badkamer met separate douche. Met uitzicht op de fonteinen. Gelegen op de 1-3 etage. Kamers met verbindingsdeur mogelijk.

Palace Kamer Kanaalzicht

ca. 51 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Naar Arabische stijl ingericht. Uitzicht op het kanaal. Inclusief een aantal faciliteiten: one way luxe transfer van of naar de luchthaven in Dubai, Ahlan Service bij aankomst, 24-uurs check-in/out en het strijken van een kledingstuk per verblijf.

Palace Kamer Fonteinzicht

ca. 51 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Naar Arabische stijl ingericht. Uitzicht op de fonteinen. Inclusief een aantal faciliteiten: one way een luxe transfer van of naar de luchthaven in Dubai, Ahlan Service bij aankomst, 24-uurs check-in/out en het strijken van een kledingstuk per verblijf.

Junior Suite

ca. 70 m² , maximaal 3 personen 
Ruim en in Arabische stijl ingericht met originele kunstvoorwerpen en kingsizebed. Uitzicht op de fonteinen of het kanaal.

Diplomatic Suite

ca. 105 m², maximaal 3 personen 
Zeer exclusief met weelderige stoffen en schitterende kunstvoorwerpen. Aparte woon- en slaapkamer. Balkon met uitzicht op het kanaal.
 

Palace Suite Kanaalzicht

ca. 105 m², maximaal 3 personen 
Ingericht met fijne stoffen en exclusieve meubels. Aparte slaap- en badkamer. De ruime woonkamer biedt uitzicht op het kanaal. Inclusief een aantal faciliteiten: one way luxe transfer van of naar de luchthaven in Dubai, Ahlan Service bij aankomst, 24-uurs check-in/out en het strijken van een kledingstuk per verblijf.

Palace Suite Fonteinzicht

ca. 105 m², maximaal 3 personen 
Ingericht met fijne stoffen en exclusieve meubels. Aparte slaap- en badkamer. De ruime woonkamer biedt uitzicht op de fonteinen. Gelegen op de 4e-6e etage. Inclusief een aantal faciliteiten: one way luxe transfer van of naar de luchthaven in Dubai, Ahlan Service bij aankomst, 24-uurs check-in/out en het strijken van een kledingstuk per verblijf.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here