Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 Afwisselende dine-around
 Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 Afwisselende dine-around

v.a. € 2.431, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Classic Kamer o.b.v. halfpension
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 05-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

4*Superior Chia Laguna Hotel Village, Sardinië

Chia Laguna Village maakt deel uit van het Chia Laguna complex wat bestaat uit het landelijk gelegen Baia di Chia Resort en het hoger gelegen vijfsterrenhotel Conrad Chia Laguna. U kunt hier genieten van een ongekend aantal faciliteiten en een uitstekend gastronomisch aanbod. Het resort is harmonisch geïntegreerd in het landschap, omgeven door veel groen in een uniek duinenlandschap, op ca. 700 m van een van de mooiste zandstranden van het Middellandse Zeegebied. Het dorp Domus de Maria ligt op ca. 6 km, de luchthaven Cagliari op ca. 58 km afstand.

Special

30% voordeel op uw verblijf
Van 11-04-2024 t/m 31-05-2024
Indien geboekt voor 1 april 2024
(reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Chia Laguna Village beschikt over een eigen receptie. Nabij het zwembad bevindt zich de uitstekende kids- en Junior Club (3-12 jaar) met speeltuin, riant kinderbad en kinderrestaurant. ij het Chia Laguna Village bevindt zich de uitstekende kids en Junior Club (3-12 jaar) met speeltuin, riant kinderbad en kidscorner. Op het levendige ‘Piazza degli Ulivi’ bevinden zich een aantal luxe boetieks en restaurants. In het hoogseizoen een entertainmentprogramma in het amfitheater. Voorts fitnessruimte, 4 tennisbanen, voetbalveld en fietsverhuur. Tevens gratis groepslessen in tennis, voetbal, fitness en jogging. Er zijn twee exclusieve voetbal academy's: de Juventus Training Sessions met officiële clubtrainers en de Football Academy, georganiseerd door de Premier League-spelers. Deze topprofessionals brengen hun ervaring naar het veld. De Football Academy van Campioni is een fantastische voetbalschool voor kinderen van 6 tot 15 jaar. Met speciale trainingssessies van vijf dagen per week kunnen kinderen hun technische vaardigheden, hun spel en aanpak verbeteren. De Juventus-trainingssessies is speciaal ontworpen voor jongens en meisjes van 5 tot 14 jaar en vinden plaats in augustus.

Wellness

Het Wellness Center Conrad Spa biedt een ruime keuze aan behandelingen. Voorzien van stoombad, sauna, jacuzzi en een groot buitenterras met panoramisch uitzicht (tegen betaling). Het riante Spacenter is centraal gelegen naast het Conrad Hotel en beslaat 4 verdiepingen. Op de 4e verdieping diverse jacuzzi’s en een panoramisch uitzicht op de lagune.

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van halfpension. Chia Laguna beschikt over 9 uitstekende restaurants en 8 bars. Dine around is mogelijk (afhankelijk in welk hotel u verblijft en de à la carte restaurants tegen toeslag).
Domus: buffetrestaurant voor ontbijt en diner voor de gasten die in Chia Village verblijven. Domus biedt een rijk ontbijt en diner met internationale gerechten en mediterrane invloeden. Een apart gedeelte is speciaal ingericht voor kinderen (Bimbi restaurant).
La Terrazza: à la carte restaurant exclusief voor gasten van Conrad Chia Laguna. Serveert mediterrane en Italiaanse gerechten. Tevens saladebuffet.
Il Ginepro: hier kunnen de gasten van het Baia di Chia genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet of met een à la carte restaurant diner met moderne mediterrane gerechten en typisch Sardijnse gerechten.
Il Canneto:is het onlangs gerenoveerde terras nabij het semi-olympisch zwembad van het Baia di Chia Resort. Il Canneto biedt verse, heerlijke maaltijden, met zomerse pastarecepten, lichte salades en verfrissende cocktails.
Osteria La Torre: ligt op het Piazza van het resort en serveert verse lokale zeevruchten.
Flow Restaurant & Lounge Bar: voor Aziatische specialiteiten
Mezze: dit restaurant grenst aan het grote centrale zwembad. De menukaart van Mezze biedt een keur aan specialiteiten voor lunch.
Le Dune Restaurant: ligt naast het Campana strand en serveert verse zeevruchten.
Bollicine: is een elegante bar voor een aperitief. Perfect voor een verfijnde lunch of om lichte en gezonde specialiteiten te proeven. Vanuit het Bioaquam-zwembad heeft u een schitterend uitzicht over het strand van Chia en de lagune.
 

Kamers & Suites

De 260 villa’s van Chia Village bestaan uit 2 verdiepingen en zijn in moderne stijl ingericht. De villa’s liggen verspreid in het mediterrane landschap nabij het zwembad. Kamers met verbindingsdeur mogelijk. Voorzien van minibar, flatscreen-tv, kluisje en airconditioning. Badkamer met bad/douche. Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Classic Kamer

ca. 22 m², maximaal 2 personen 
Sfeervolle kamer gelegen op de 1e verdieping zonder balkon.

Classic Balcony Kamer

ca. 22 m², maximaal 2 personen 
Sfeervolle kamer gelegen op de 1e verdieping met balkon.

Garden Kamer

ca. 22 m², maximaal 3 personen 
Sfeervolle kamer gelegen op de begane grond met gedeelde tuin.

Superior Kamer

ca. 22 m², maximaal 3 personen 
Sfeervolle kamer gelegen nabij het zwembad met privétuintje.

Pool Kamer

ca. 21-25 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Centraal gelegen kamer, gesitueerd rondom het zwembad, dichtbij de Club House Bar & Restaurant, waar het ontbijt en à la carte diner voor de gasten van deze kamers geserveerd wordt. Privétuin.

Classic Family Kamer

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen
Sfeervol ingerichte kamer voorzien van 2 slaapkamers en 1 badkamer. Minimale bezetting 4 personen. Geen balkon of terras.

Garden Family Kamer

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Sfeervolle, in duplex-stijl ingerichte kamer, met op de mezzanine 1 slaapkamer en badkamer met douche voor kinderen en op de begane grond 1 slaap- en badkamer. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Minimale bezetting 4 personen. Gedeelde tuin.

Superior Family Kamer

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Sfeervolle, in duplex-stijl ingerichte kamer met op de mezzanine 1 slaapkamer en badkamer met douche voor kinderen en de begane grond 1 slaap- en badkamer en een privétuintje. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Minimale bezetting 4 personen.

Family Pool Kamer

ca. 40 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Centraal gelegen kamer, gesitueerd rondom het zwembad, dichtbij de Club House Bar & Restaurant, waar het ontbijt en à la carte diner voor de gasten van deze kamers geserveerd wordt. De trap leidt naar de open mezzanine. 2 badkamers met bad en douche. Privétuin.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here