Hideaway hotel
 Karakteristiek hotel
 Romantische setting
 Hideaway hotel
 Karakteristiek hotel
 Romantische setting

v.a. € 2.546, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Superior Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 30-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Anantara Convento di Amalfi Grand Hotel, Sorrento & Amalfikust

Grand Hotel Convento Di Amalfi is gevestigd in een gerenoveerd 12e-eeuws klooster. Hoog gelegen tegen de rotsen bij de kust van Amalfi biedt het hotel een spectaculair uitzicht op zee. Het combineert op harmonieuze wijze modern comfort met het historische verleden. Tot het klooster behoren een 13e-eeuwse Normandisch-Arabische abdij, de Loggia en de Passeggiata dei Monaci, waar een adembenemende wandeling uitzicht biedt op de kustlijn. Het hotel behoort tot een van de belangrijkste monumenten van de Amalfitaanse kust. De schoonheid van het voormalige klooster is al lange tijd een bron van inspiratie voor schilders en fotografen uit de hele wereld. Gelegen op ca. 10 minuten loopafstand van het historische stadscentrum en de haven van Amalfi. Het pittoreske stadje Positano ligt op ca. 20 minuten rijden en de luchthaven van Napels op ca. 64 km.

Special

20% voordeel op uw verblijf
van 01-06-2024 t/m 31-08-2024
Min verblijf 3 nachten
Geldig voor Junior Suite zeezicht en Suite zeezicht
Indien geboekt voor 01-05-2024
(is reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

U kunt heerlijk ontspannen in het infinity zwembad, dat omgeven wordt door een zonnedek, ligstoelen, parasols en een poolbar. Het hotel verzorgt een bootservice naar een zandbaai op 5 minuten vaarafstand. Ligstoelen en en parasols zijn hier tegen betaling. boetiek, kapsalon en parkeergelegenheid (vooraf reserveren, tegen betaling).


Wellness

De Anantara Spa met hamam, sauna's en stoombad, evenals ruimtes gewijd aan ontspanning, is een rustig toevluchtsoord voor verjonging. Deskundige therapeuten gebruiken citroenessence en citrusoliën of luxe producten van Valmont om uw evenwicht en welzijn te revitaliseren en te herstellen terwijl u uitkijkt over de Middellandse Zee.

 


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is tevens mogelijk.
Dei Cappuccini: dit restaurant bevindt zich op de 5e verdieping. Terras met spectaculair uitzicht over de kustlijn. De keuken combineert het beste van lokale en Italiaanse gerechten met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
La Locanda: restaurant bij het zwembad voor snacks en lokale specialiteiten (seizoengebonden).
La Locanda della Canonica: Pizzeria van de bekende pizzamaker Gino Sorbillo, afkomstig uit een van de oudste pizzafamilies in Napels. Hier kunt u genieten van een echte authentieke pizza.
Dining by Design: Het kenmerkende private dining-concept van Anantara komt tot leven in de meest spectaculaire omgeving. Een tafel bij kaarslicht voor twee in de kloostergang, een wandeling langs de Monnikswandeling of een boottocht om te dineren op het strand. Ontwerp samen met uw chef-kok uw droommenu en laat de details over aan uw privébutler
Spice Spoon: gedurende de kookles ontdekt u de geheimen van de Italiaanse keuken. Kies ervoor om pasta of mozzarella te maken, beheers de kunst van limoncello of maak een lokaal dessert van delizia al limone. Ontwikkel vaardigheden om uw dinergasten jarenlang te verbazen en geniet van uw creaties tijdens de lunch (tegen betaling).


Kamers & Suites

De 52 gerenoveerde kamers en suites hebben een mooi uitzicht op zee en zijn voorzien van terracottavloeren, modern meubilair, flatscreen-tv, minibar en airconditioning. Luxe marmeren badkamer met douche of bad/douche. Door het historische karakter van het hotel zijn de kamers & suites onderling verschillend in grootte en design. Daar waar aangegeven met balkon of terras.

Superior Kamer

ca. 20 m², maximaal 2 personen 
Ingericht in een moderne stijl.

Deluxe Sea View Kamer

ca. 20 m², maximaal 2 personen 
Elegante slaapkamer met queensizebed. Badkamer met regendouche. 

Junior Suite Sea View

ca. 24 m², maximaal 2 personen 
Deze suite is iconisch. Met de originele bogen creëren ze intieme woonruimte. Slaapkamer met queensizesbed en luxe badkamer met regendouche.

Sea View Suite

ca. 31 m², maximaal 3 personen 
Ruime suite voorzien van een grote slaapkamer met kingsizebed en een aangrenzende aparte woonkamer die kan worden veranderd in een tweede slaapkamer met een sofabed.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here