Zeer geschikt voor families
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment
 Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 Zeer geschikt voor families
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment
 Goede prijs/kwaliteit-verhouding

v.a. € 3.377, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Beach Villa o.b.v. volpension
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 23-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

4*Superior Kuramathi Maldives, Malediven

Het paradijselijke Kuramathi Maldives ligt aan een kristalheldere lagune en een koraalrif met een grote diversiteit aan tropische vissen. Kenmerkend voor het eiland is de ongerepte natuur en poederwitte zandstranden. De regio is bekend om de schitterende duik- en snorkellocaties. Een uitstekend verzorgd resort met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Kuramathi Maldives ligt op ca. 20 minuten per watervliegtuig van het hoofdeiland Malé.

Special

Tot 35% voordeel op uw verblijf
Van 07-04-2024 tot 10-05-2024
Tot 30% voordeel op uw verblijf
Van 11-05-2024 t/m 31-10-2024
Upgrade van volpension naar all inclusive
van 07-04-2024 t/m 31-10-2024
In bepaalde kamertypes
Indien geboekt voor 01-04-2024
(Is reeds in de prijs verwerkt)

Special

Tot 25% voordeel op uw verblijf
Van 01-03-2024 t/m 06-04-2024
Indien geboekt voor 07-04-2024
(reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Drie zwembaden en een kinderbad met loungebedden, parasols en poolbar. Bibliotheek, tennisbaan, yoga, volleybal en fitnessruimte. Avondentertainment met live bands, DJ en filmavonden op het strand. De Bageecha Kids Club organiseert veel activiteiten voor jonge gasten (3-12 jaar). Er bevinden zich 25 duiklocaties in de buurt. Het kundige duikteam ter plaatse wordt aangevuld door een zeebioloog en het Eco Center, waar u alles kunt vinden over het leven in zee. Diverse watersportmogelijkheden mogelijk als zeilen, windsurfen, jetsurf, waterskiën, kanoën, diepzeevissen en SSI-PADI-duikschool (tegen betaling). Tevens een semi-submarine. Er is een grote verscheidenheid aan activiteiten beschikbaar, variërend van avontuurlijke excursies (Big Game Fishing, Island Hopping en Semi Submarine), snorkel Safari naar het Turtle Reef en North Ari atol, privésnorkellessen en uitstapjes naar andere eilanden.  

Wellness

De Kuramathi Spa biedt een uitgebreid pakket aan schoonheidsbehandelingen en is bekend om ayurvedische behandelingen en massages. Er zijn 13 behandelkamers, waaronder een waterpaviljoen. Tevens aparte faciliteiten voor zowel dames als heren met stoombad, sauna en dompelbad. Tevens een goed uitgeruste fitnessruimte.

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van volpension: ontbijt, lunch en diner. Bij aankomst informeert het hotel u in welk restaurant u de maaltijden kunt gebruiken (afhankelijk van de locatie van uw villa). Dit zal zijn in één van de buffetrestaurants: Haruge, Fari Valhu of Malaafaiy.

Gasten vanaf 6 jaar zijn toegestaan in de restaurants: Duniye, Kobe, Reef, Island Barbeque en Inguru.
Basic All-Inclusive: tegen betaling van een toeslag, waarbij inclusief:
- Ontbijt/lunch/diner in de buffetrestaurants Haruge, Fari Valhu of Malaafaiy (wordt bij aankomst meegedeeld)
- Frisdrankjes, (non)alcoholische cocktails, 3 verschillende huiswijnen, mineraalwater en bier. Non-alcoholische drankjes in de minibar, afternoon tea van 15:00-17:00 uur en snacks.
- Snorkelset, windsurfen en 1 excursie per persoon per verblijf.
Select All-Inclusive: tegen betaling van een toeslag, waarbij inclusief:
- De restaurants en extra's van Basic All-Inclusive
- Dineren in onderstaande restaurants indien plaats beschikbaar en tegen reservering (reservering is alleen ter plaatse mogelijk).
- Wijnselectie (kreeft en privé-dining zijn niet inclusief).
Siam Garden
: biedt authentieke Thaise gerechten en 1x per week een 'Discover Thai' buffet.
Tandoor Mahal: gespecialiseerd in de traditionele Tandoori keuken voor diner en 1x per week een 'Discover Indian Food' buffet.
The Reef: uitstekend visrestaurant voor diner. De vis kunt u zelf selecteren en wordt aansluitend voor u gegrild.
The Palm Restaurant: mediterrane gerechten en zelfgemaakt ijs.
Kobe: een over-water restaurant voor teppanyaki en andere Japanse gerechten.
Inguru: All-day dining restaurant met in de avond Aziatische gerechten.
Duniye: fine dining restaurant.
Island Coffee Shop: lichte gerechten, salades en sandwiches.
Island Barbecue: direct aan het strand gelegen voor barbecue (diner) en een ruim aanbod uitstekende wijnen. Biedt tevens een selectie van op het eiland geteelde biologische producten.
Het resort beschikt verder over 8 bars.

Kamers & Suites

De 360 villa’s liggen verspreid over het eiland en over-water. Voorzien van slaapkamer met kingsizebed, airconditioning, plafondventilator, kluisje, telefoon, flatscreen-tv, koffie-/theezetfaciliteiten en minibar. En suite badkamer met douche.

Beach Villa

ca. 70 m², maximaal 3 personen
Verscholen in de weelderige tuin en voorzien van een kingsizebed. Halfopen badkamer met buitendouche. Groot houten terras met een zithoek en dagbed. Gelegen aan de lagunezijde op een steenworp afstand van het strand.

Beach Bungalow

ca. 90 m², maximaal 3 personen 
Gelegen nabij het strand. Open badkamer met separaat jacuzzibad en regendouche. Woon-/slaapkamer met kingsizebed en sofabed. Groot houten terras met zithoek en dagbed.

Superior Beach Villa

ca. 90 m², maximaal 3 personen 
Deze villa’s zijn voorzien van een eigentijds ontwerp. Rond van vorm met een houten terras, moderne ligstoelen en dagbed. De slaapkamer met kingsizebed is ruim en minimalistisch ingericht. De open-air badkamer is voorzien van een buitenjacuzzi en buitendouche.

Deluxe Beach Villa

ca. 95 m², maximaal 3 personen 
Gelegen tegenover de lagune. Voorzien van riant houten zonneterras met ligstoelen, parasols en dagbed. De slaapkamer is voorzien van een kingsize-hemelbed, een ingebouwd dagbed en Nespresso-apparaat. De badkamer heeft een bad/douche, dubbele wastafel, een grote buitenruimte met een regendouche en een jacuzzi op een verhoogd dek.

Beach House 2-slaapkamers

ca. 205 m², maximaal 6 personen 
In duplex opgezet met een aparte ingang. Op de benedenverdieping een slaap- en badkamer met een buitendouche. Op de bovenverdieping tevens een slaap- en badkamer en een balkon. Beide slaapkamers zijn voorzien van een kingsizebed. De badkamers zijn voorzien van een ligbad, separate binnen- en buitendouche en dubbele wastafel. Groot houten zonneterras met dagbedden en buitendouche. Sommige zijn gesitueerd aan de lagunekant met direct toegang tot het strand. De Beach Houses aan de rifkant liggen nabij het huisrif. De Beach Villa is ideaal voor gezinnen.

Water Villa

ca. 90 m², maximaal 3 personen 
Gelegen aan de rifkant. Slaapkamer met kingsizebed. Ruime badkamer met dubbele wastafel en regendouche. Groot houten terras met dagbedden, jacuzzi en direct toegang tot zee. Deze villa biedt veel privacy.

Deluxe Water Villa

ca. 115 m², maximaal 3 personen 
Deze schitterende luxe over-water villa is voorzien van een riante slaapkamer met kingsizebed en een ligbed. De ruime badkamer beschikt over een signature bad en biedt direct toegang tot het grote zonnedek. Volledige ingerichte minibar met een aparte wijnkoeler. Direct toegang tot de lagune.

Water Pool Villa

ca. 142 m², maximaal 3 personen
Deze over-water villa is luxueus ingericht en voorzien van een kingsizebed en een ligbed. De ruime badkamer beschikt over een vrijstaande bad en is direct verbonden met het grote zonnedek met zwembad (18 m²). Volledige ingerichte minibar met een aparte wijnkoeler. Deze villa ligt aan de rifkant of de lagunezijde van het eiland.

Pool Villa

ca. 165 m², maximaal 3 personen 
Deze villa is half over-water en gelegen nabij de zandbank. Slaapkamer met inloopkast en kingsizebed. Groot terras met infinity pool (18 m²) en buitendouche. Badkamer met een signature bad en een aparte regendouche.

Thundi Water Pool Villa

ca. 142 m², maximaal 3 personen 
Luxueuze over-water villa in open plan met kingsizebed. Ruime badkamer met signature bad, aparte regendouche en direct verbonden met het grote zonnedek met zwembad. Minibar met een aparte wijnkoeler. Fantastische ligging direct aan de rand van de Kuramathi-zandbank.

Honeymoon Pool Villa

ca. 310 m², maximaal 3 personen
Ruim ingericht met privézwembad (ca. 10 m lang) aan de achterzijde van de villa. Open badkamer met buitendouche en bad voor twee. Aparte woon- en slaapkamer en kingsizebed. Groot terras aan de voorzijde met ligbedden en direct toegang tot zee. Deze schitterende villa biedt veel privacy.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here