Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 Afwisselende dine-around
 Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 Afwisselende dine-around

v.a. € 2.523, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Tweepersoonskamer Residence o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 01-07-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Anantara Dubai The Palm Resort, Dubai

Anantara The Palm is uitermate fraai gelegen op Palm Island aan een schitterend zandstrand met een panoramisch uitzicht op de Arabische Golf en de Dubai skyline. Het hotel is gebouwd als een Thais dorp omgeven door weelderige tuinen, een exotisch interieur, grote lagunezwembaden en uitstekende restaurants. De luchthaven van Dubai ligt op ca. 45 autominuten.

Special

Tot 35% voordeel op uw verblijf*
Van 01-03-2024 t/m 10-01-2025
Indien geboekt voor 01-05-2024
(*Uitgezonderd Family Kamer Lagunetoegang, Beachvilla – 2 slpkamers, 2-slpkamer appartement)
(is reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Riant zwembad met kinderbad, poolbar, zonneterrassen, ligstoelen, parasols en 3 lagune-zwembaden die zich door de fraaie tuinen van totaal 10.000 m² slingeren. Verbinding tussen de villa’s vindt plaats middels elektrische ‘tuk-tuks’. Voorts speeltuin, kidsclub met speelzaal (4-12 jaar) en teensclub (13-18 jaar), 2 tennisbanen, fitnessruimte en watersporten. Shuttleservice naar de Emirates Mall.

Wellness

De fraaie Anantara Spa is gespecialiseerd in traditionele oosterse massages en schoonheidsbehandelingen. De Spa is voorzien van ontspanningsruimtes, hamam, manicure&pedicure en 10 luxe behandelkamers.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies & ontbijt. Half- en volpension mogelijk.
Voor halfpensiongasten geldt dine-around (diner in alle restaurants o.b.v. 3-gangen set-menu).
Crescendo: is een ‘all day dining’ restaurant voor ontbijt, lunch en diner.
Bushman: is een restaurant voor grillgerechten.
Mekong: biedt oosterse keuken (diner).
The Beach House: serveert mediterrane specialiteiten.
The Pool Bar: aan het zwembad voor lunchgerechten en snacks.

Kamers & Suites

De 260 fraai ingerichte kamers, 33 villa’s en 220 appartementen zijn uniek ontworpen
in eigentijds Aziatisch design met fraaie meubelen en houten vloeren. Ruim ingericht en voorzien van flatscreen-tv, plafondventilator, dvd-speler, Nespresso-apparaat, strijkfaciliteiten, minibar, iPod-dockingstation, airconditioning, telefoon en kluisje. Mooie badkamer met bad en separate regendouche. Kamers met verbindingsdeur mogelijk.

Tweepersoonskamer Residence

ca. 38 m², maximaal 3 personen  
Deze kamer bevindt zich in de noordvleugel van de Residences. Modern ingericht met parketvloeren, kingsizebed of 2 aparte bedden, Nespresso-apparaat, theefaciliteiten en badkamer met regendouche. Balkon met uitzicht op de palmbomen en/of het zwembad.

Premier Lagoon View Kamer

ca. 47 m², maximaal 3 personen Gelegen op de 1e etage met balkon. Uitzicht over het lagunezwembad.

Deluxe Lagoon View Kamer

ca. 52 m², maximaal 3 personen Gelegen op de 1e etage met uitzicht over het lagunezwembad. Ruim ingericht met inloopkast.

Premier Lagoon Access Kamer

ca. 47 m², maximaal 3 personen Gelegen op de begane grond met groot terras en direct toegang tot het lagunezwembad.

Deluxe Lagoon Access Kamer

ca. 52 m², maximaal 3 personen  Gelegen op de begane grond met groot terras en direct toegang tot het lagunezwembad. Ruim ingericht met inloopkast.

Deluxe Family Lagoon Access Kamer

ca. 65 m², maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen  In duplex met slaap- en badkamer met kingsizebed en inloopkast. Groot terras en toegang tot de lagune. Een trap naar de basement alwaar een slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden en badkamer.

1-bedroom Over Water Villa

ca. 106 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  Gebouwd op palen in zee (geen directe toegang), bad- en slaapkamer met kingsizebed. Fraaie woonkamer met gedeeltelijk een glazen bodem. Terras met ligbedden en uitzicht over zee.

1-bedroom Beach Pool Villa

ca. 85 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen  Direct aan het strand met privé-ingang, aparte woon- en slaapkamer met kingsizebed, zithoek en bureau. Gastentoilet en kitchenette. Luxe badkamer en terras met zwembad van 12 m met jacuzzi.

2-bedroom Beach Pool Villa

ca. 206 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  Villa met 2 slaap- en badkamers. 1 slaapkamer met kingsizebed en 1 slaapkamer met twinbedden. Mooie woonkamer met eettafel. Groot terras en zwembad met jacuzzi. Direct toegang tot het strand.

1-bedroom Appartement

ca. 108 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen of 3 volwassenen  Elegant ingericht met parketvloer. Voorzien van Nespresso-apparaat, kluisje, minibar, dvd-speler en strijkfaciliteiten. Slaapkamer met kingsizebed, flatscreen-tv en inloopkast. Ruime woonkamer met eettafel, sofa en flatscreen-tv. Badkamer met vrijstaand bad en separate regendouche. Luxe open keuken met broodrooster, vaatwasser, koelkast, wasmachine, magnetron en oven. Balkon met uitzicht over zee of het resort.

2-bedroom Appartement

ca. 164 m², maximaal 6 personen  Elegant ingericht met parketvloeren, Nespresso-apparaat, kluisje, minibar, dvd-speler en strijkfaciliteiten. Volledig ingerichte kitchenette met broodrooster, vaatwasser, wasmachine, magnetron en oven. Voorzien van 2 slaap- en badkamers. Een slaapkamer met kingsizebed en badkamer met bad en separate douche. De 2e slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en badkamer met bad/douche. Riante woonkamer met een eettafel voor 6 personen en flatscreen-tv. Groot terras met een spectaculair uitzicht.

2-bedroom Terrace Appartement

ca. 267 m², maximaal 6 personen  Dit schitterende en ruime appartement is hoog gelegen met ongeëvenaard uitzicht. Voorzien van een slaapkamer met kingsizebed en een badkamer met separate douche. De 2e slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en badkamer met bad/douche. Riante woon- en eetkamer. Groot gemeubileerd terras met uitzicht op zee en de Burj al Arab.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here