Zeer geschikt voor families
 Afwisselende dine-around
 Goede prijs/kwaliteit-verhouding
 Zeer geschikt voor families
 Afwisselende dine-around
 Goede prijs/kwaliteit-verhouding

v.a. € 2.528, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Kamer Zeezicht o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 03-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa, Dubai

Sofitel The Palm in Dubai is opgezet als een Frans-Polynesisch themaresort. Een concept met tropische accenten en elegante Franse art de vivre in kleurrijk ingerichte kamers en veel faciliteiten waaronder een fraai Spacenter en een uitgebreide keuze aan uitstekende restaurants. Het hotel ligt aan de buitenste ring van Palm Island aan een 500 m lang privéstrand. Het Sofitel Dubai The Palm Signature Collection is een nieuw boutique hotel (geopend november 2023) binnen het resort met schitterende suites en villa's en uitzonderlijke service. De luchthaven bevindt zich op 45 autominuten.

Faciliteiten

Het resort beschikt over 4 grote zwembaden omgeven door palmbomen. So Fit, een state-of-the-art fitnessruimte, voorzien van Technogym apparatuur, yoga en fitnesslessen. Amura kidsclub (4-12 jaar) onder professionele leiding verdeeld over 2 etages met kindertheater en een kinderzwembad met glijbanen. Shuttleservice naar de Nakheel Mall.

Wellness

De Sofital Spa (2.500 m²) beschikt over 28 elegante behandelkamers, waaronder 4 outdoor Cabanas en kapsalon.

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van logies&ontbijt. Indien u verblijft op basis van halfpension kunt u dineren in alle restaurants van het hotel (set menu of buffet).
Moana: voor verse visgerechten,
Manava: voor ontbijtbuffet, lunches en diners.
The World Eatery: internationale specialiteiten
Studio du Chef: serveert Franse bistrospecialiteiten met een bar en terras ideaal voor een aperitief.
Porter House: voor gegrilde specialiteiten.
Hong Loong: is gespecialiseerd in de gastronomische Aziatische keuken.
Maui Strand en bar
: voor lichte maaltijden, cocktails en een Shisha lounge.
Bottega Deli: voor Italiaanse specialiteiten.
Lobby Lounge: Franse patisserie, chocolade, koffie en thee.

Kamers & Suites

De 361 kamers en 185 appartementen zijn ingericht in felle kleuren fuchsia of turkoois en bieden een schitterend uitzicht op zee of de Palm. Voorzien van luxe faciliteiten als minibar, flatscreen-tv, strijkfaciliteiten, Bose Wave systeem, iPod-dockingstation, koffie-/theezetfaciliteiten, airconditioning, het exclusieve ‘Sofitel MyBed™’ concept en een kussenmenu. Luxe badkamers in exotisch hout met signature bad en regendouche. Balkon of terras. Gasten die verblijven in Signature Collection of in een Suite of Villa hebben toegang tot de Premier Lounge gelegen in het hoofdgebouw. Inclusief aparte check-in en conciëgeservice, aparte ontbijtruimte, afternoon tea en tussen 17:00 en 19:00uur gratis alcoholische drankjes en canapés en hors d'oevres.

 

Deluxe Kamer Zeezicht

ca. 44 m², maximaal 2 personen  
Ruime kamer met zeezicht.

Deluxe Kamer Palmzicht

ca. 44 m², maximaal 2 personen  
Ruime, elegant ingerichte kamer met uitzicht over Palm Island.

Junior Suite

ca. 60 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
In open plan met woon-/slaapkamer gescheiden door schuifdeuren, sofabed, bureau, gastentoilet, koffie-/theezetfaciliteiten. Ruime badkamer met aparte regendouche. Groot terras met uitzicht over zee of Palm Island.

Prestige Suite

ca. 85 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Ruime suite gelegen in het hoofdgebouw met woonkamer met sofabed en aparte slaapkamer met kingsizebed. Terras met uitzicht op zee of de Palm. Inclusief toegang tot de Premier Lounge.

Opera Suite

ca. 125 m², maximaal 5 volwassenen en 1 kind   
Ideaal voor gezinnen met kinderen, beschikt over 2 slaapkamers, woon- en eetkamer, groot terras en schitterend uitzicht. Inclusief toegang tot de Premier Lounge.

Palm Suite

ca. 450 m², maximaal 8 volwassenen en 4 kinderen 
Toppunt van luxe op de bovenste verdieping van het hoofdgebouw met groot terras en schitterend uitzicht over zee en de Palm, 4 slaap- en badkamers, woon- en eetkamer. Inclusief toegang tot de Premier Lounge.

Signature Palm Suite Resort View

ca. 85 m², maximaal 2 volwassenen   
Gerenoveerde luxueus ingerichte suite in rustgevende natuurlijke tinten met aparte woon- en slaapkamer met hemelbed. Fraaie badkamer met vrijstaand bad en aparte regendouche. Ruim balkon met uitzicht over het resort/de tuin. Inclusief butlerservice en toegang tot de Premier Lounge.

Signature Palm Suite Sea View

ca. 85 m², maximaal 2 volwassenen   
Gerenoveerde luxueus ingerichte suite in rustgevende natuurlijke tinten met aparte woon- en slaapkamer met hemelbed. Fraaie badkamer met vrijstaand bad en aparte regendouche. Ruim balkon met zeezicht. Inclusief butlerservice en toegang tot de Premier Lounge.

Beach Villa Signature Collection

ca. 345 m², maximaal 6 volwassenen en 1 kind   
Exclusieve villa aan het strand, ontworpen door Patrick Blanc met 3 slaap- en badkamers. Woonkamer met eetgedeelte. Groot terras met zwembad en jacuzzi. Onderdeel van de Signature Collection kamers van het hotel met butlerservice en toegang tot de Premier Lounge.

1-slaapkamer Appartement Tuinzicht

ca. 75 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Modern ingericht met aparte slaapkamer met kingsizebed en woonkamer met een sofabed voor 2 personen (t/m 15 jaar). Voorts gastentoilet, flatscreen-tv, kluisje en airconditioning. Volledig ingerichte open keuken met magnetron, wasmachine, koelkast en koffie-/theezetfaciliteiten. Dit appartement ligt op de begane grond en beschikt over een terras met tuinzicht.

1-slaapkamer Appartement Zeezicht

ca. 75 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Modern ingericht met aparte slaapkamer met kingsizebed, inloopkast en door schuifdeuren afgescheiden woonkamer met een sofabed voor 2 personen (t/m 15 jaar). Fraaie badkamer met signature bad en separate douche. Voorts gastentoilet, flatscreen-tv, kluisje en airconditioning. Volledig ingerichte open keuken met magnetron, wasmachine, koelkast en koffie-/theezetfaciliteiten. Balkon met schitterend uitzicht over zee.

2-slaapkamer Appartement Tuinzicht

ca. 135 m², maximaal 4 volwassenen en 1 kind t/m 8 jaar  
Ruim en modern appartement met 2 slaap- en badkamers. Een slaapkamer met kingsizebed en een slaapkamer met twee aparte bedden. Grote woonkamer, flatscreen-tv, kluisje en airconditioning. Fraaie badkamer met signature bad en separate douche. Volledig ingerichte open keuken met magnetron, wasmachine, koelkast en koffie-/theezetfaciliteiten. Terras en gelegen op de begane grond met tuinzicht.

2-slaapkamer Appartement Zeezicht

ca. 135 m², maximaal  4 volwassenen en 1 kind t/m 8 jaar  
Ruim en modern appartement met 2 slaap- en badkamers. Een slaapkamer met kingsizebed en een slaapkamer met twee aparte bedden. Grote woonkamer, flatscreen-tv, kluisje en airconditioning. Volledig ingerichte keuken met magnetron, wasmachine, koelkast en koffie-/theezetfaciliteiten. Groot terras met uitzicht op Palm Island of de zee.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here