Hideaway hotel
 Karakteristiek hotel
 Kleinschalig boutique hotel
 Hideaway hotel
 Karakteristiek hotel
 Kleinschalig boutique hotel

v.a. € 739, - p.p.

  • 2 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Classic Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 04-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Eremo della Giubiliana, Sicilië

Eremo della Giubiliana is een charmant hotel dat gevestigd is in een historisch landhuis ten zuiden van Ragusa omgeven door ‘Orto degli aromi’, een heerlijk geurende tuin met aromatische en mediterrane kruiden, eeuwenoude olijfbomen en een Arabische fontein. In de 18e eeuw werd de Hermitage overgenomen door de Nifosì, een rijke familie van landeigenaren. De huidige eigenaar, Vincenza Nifosì, besloot het te restaureren en zo de familietraditie voort te zetten door het landgoed te openen als een aantrekkelijk vijfsterrenhotel in Ragusa. Het hotel is volledig gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien, waarbij de oorspronkelijke sfeer bewaard is gebleven. De inrichting bevat handgemaakte meubels, kostbare stoffen en zeldzame kaarten, evenals originele schilderijen uit de 17e eeuw. Het is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Siracusa, Agrigento en de UNESCO Val di Noto bezienswaardigheden. Op een heldere dag kunt u een glimp opvangen van het eiland Malta.

Faciliteiten

In de lounge bevindt zich een verzameling antieke en zeldzame Siciliaanse kaarten van de 15e tot de 18e eeuw Het hotel beschikt over een eigen landingsbaan, een zwembad en een privéstrand op 12 km afstand. Gasten hebben de mogelijkheid een archeologisch park van het hotel te bezoeken. Een necropolis waarvan de oorsprong wordt geschat tussen de 5e en de 3e eeuw v.Chr. Kookcursus met de chef-kok: 3 uur kookles in de keuken met het gebruik van de beste biologische ingrediënten. De cursus eindigt met een volledige lunch. Proeven van olie, wijn en producten van het landgoed (tegen betaling).

Wellness

Het wellnesscenter Asphodelus bevindt zich in het meest exclusieve gedeelte van het hotel, tegenover de archeologische vindplaats uit de 5e eeuw. Gasten kunnen hier genieten van het uitzicht. Er worden exclusieve behandelingen op basis van natuurlijke producten aangeboden.

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van logies/ontbijt.
Don Eusebio: de grote gewelfde hal die werd gebruikt door de Ridders van de Orde van San Giovanni is de mooie setting van het restaurant Don Eusebio en biedt een spectaculair uitzicht over de vele olijfbomen tegen de achtergrond van de Middellandse Zee. De getalenteerde chef-kok Peppe Cannistra presenteert de gerechten als de meest verse en creatieve gastronomische innovaties van het eiland. U kunt hier kennis maken met het beste wat de regionale keuken te bieden heeft. De Siciliaanse wijnen kunnen direct worden geproefd in de wijnkelder.

Kamers & Suites

Het hotel beschikt over 25 kamers die uniek zijn ingericht met verfijnde Siciliaanse stoffen, waardevolle meubels, kostbare tapijten en originele ornamenten. Voorzien van telefoon, flatscreen-tv, airconditioning, minibar en badkamer met bad of douche.

Classic Kamer

ca. 18 m², maximaal 3 personen 
Met uitzicht over de tuin.

Superior Kamer

ca. 18 m², maximaal 3 personen 
Met lokale kunstvoorwerpen ingericht en uitzicht over de tuin.

Deluxe Kamer

ca. 18 m², maximaal 3 personen 
Badkamer met jacuzzibad. Terras met jacuzzibad en utzicht over de tuin.
 

Suite Grande

ca. 50 m², maximaal 4 personen 
In duplex. Op de benedenverdieping een woonkamer en op de 1e verdieping een slaap- en badkamer.

Suite Cassiano

ca. 30-40 m², maximaal 3 personen 
In duplex. Op de benedenverdieping een woonkamer, 1e verdieping met slaap- en badkamer. Groot terras en weids uitzicht over het omliggende landschap.

Suite Frate Nero

ca. 40 m², maximaal 2 personen 
Zeer elegante suite met oosterse tapijten, open haard, antieke meubelen en fijne stoffen.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here