Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Sublieme wellness
 Zeer geschikt voor families
 Gelegen nabij of aan de golfcourse
 Sublieme wellness

v.a. € 2.501, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 02-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Verdura Resort, Sicilië

Dit stijlvolle resort aan de zuidkust van Sicilië heeft een ongekende ligging aan zee en nabij de historische bezienswaardigheden van Agrigento en Selinunte. Het beslaat een gebied van 230 ha, rijk aan olijf- en sinaasappelbomen. Verdura behoort tot de prestigieuze Rocco Forte Collection en biedt een schitterende 18-holes golfbaan, een fraai Spacenter, een heerlijk culinair aanbod en een luxe, eigentijdse ambiance. Het resort heeft tevens veel faciliteiten voor families met kinderen. Het resort ligt niet ver van de havenstad Sciacca en ligt ca. 30 kilometer naar de Vallei van de Tempels in Agrigento en op ca. 1,5 uur rijden naar de luchthaven van Palermo. De luchthaven van Catania ligt op ca. 2,5 uur rijden.


Faciliteiten

Lobby met diverse luxe boetieks. Schitterend 60m zoetwaterzwembad aan zee met apart kinderbad en poolbar. Aan het lange zandstrand, ligstoelen, parasols, beachbar en watersportclub. In het hoogseizoen is de Verdura Kids Club VerdùLand (4-12 jaar) geopend. Het gekwalificeerde personeel organiseert watersporten, golf, voetbal, strandspellen en nog veel meer. De Juventus Football Academy en de Tennis Academy zijn erg populair. In de eigen VerdùDine van de kidsclub kunnen kinderen lunchen en dineren.. Tevens een teensclub met een breed aanbod activiteiten (13-17 jaar) en oppas voor baby’s (0-3 jaar, tegen betaling). Naast een voetbalveld staat er een scala aan activiteiten en workshops op het programma, zoals Shiatsu, Pilates, Hatha Yoga, hydro-running, aqua-aerobics en stretching. Joggingroutes en fietstochten zijn ook populair. Twee 18-holes championship golfbanen ontworpen door Kyle Phillips. Een golfacademy, gezellig clubhuis met golfshop en drivingrange. Tennisacademy met 6 (verlichte) graveltennisbanen. Gratis introductielessen.

Wellness

Het resort heeft één van de grootste Spa en thalassotherapiecentra van Europa met een oppervlakte van 4.000 m². Voorzien van binnenzwembad (20 m), sauna, stoombad, moderne fitnessruimte, ontspanningsruimte, 4 hydrotherapiezwembaden (inclusief) en 11 behandelkamers.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. De met 2 Michelin-sterren chef Fulvio en zijn Pierangelini-team verwennen de gasten in 4 verschillende restaurants. In de 8 restaurants en bars van het Verdura Resort kunnen gasten de aromatische diversiteit van het mediterrane eiland op het hoogste niveau ervaren. In de keuken worden dagelijks groenten en kruiden uit eigen tuin gebruikt. Het hotel produceert ook zijn eigen olijfolie. Buon Giorno: voor ontbijt(buffet) en kinderbuffet in de avond.
Zagara: is het Mediterraans à la carte restaurant (voor gasten vanaf 13 jaar).
Frattoria Liolà: met schitterend uitzicht op zee serveert lokale specialiteiten, pizza’s van de steenoven en pasta’s.
Strandrestaurant Amare: voor gegrilde vis en barbecues (seizoengebonden).
Granita Bar & Terras: voor drankjes, cocktails en tapas.
Poolbar: serveert drankjes en snacks bij het zwembad (seizoensgebonden).
Torre Bar: geopend voor lunchbuffet.
.

Kamers & Suites

De 203 moderne kamers en suites zijn in warme kleuren, zachte verlichting en met lokale kunstwerken ingericht. Verdeeld over twee gebouwen: de ‘Courtyard’ kamers liggen nabij bij de receptie en de restaurants en de ‘Landscape’ kamers in de nabijheid van de zee. Alle kamers bieden uitzicht op de zee en zijn voorzien van een kingsizebed, flatscreen-tv met internettoegang, schrijftafel, minibar, kluisje, airconditioning en fraaie badkamer met separate douche. Gemeubileerd terras of balkon. Op 10 minuten van het hoofdgebouw liggen de 20 nieuwe 3- en 4-slaapkamer villa´s.

Deluxe Kamer

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
In de ‘Courtyard’, op de begane grond of 1e etage. Kamers kunnen gecombineerd worden.

Superior Deluxe Kamer

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Elegant ingericht met tuin-/zeezicht. Kamers kunnen gecombineerd worden.

Superior Deluxe Seafront

ca. 40 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
In het ‘Landscape’ gebouw en nabij het strand. Groot terras of balkon met frontaal zeezicht. Kamers kunnen gecombineerd worden.

Junior Suite

ca. 60 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Ruim ingericht in open plan met zithoek.

Family Kamer

ca. 80 m², maximaal 6 personen
Deze familiekamer combineert 2 Superior Deluxe Kamers. Voorzien van 2 slaapkamers met kingsizebed of 4 aparte bedden. Er zijn 2 extra bedden op aanvraag beschikbaar voor 2 volwassenen of kinderen.

Family Suite

ca. 112 m², maximaal 6 personen
Deze Family Suite bestaat uit een elegante Grand Suite en een Superior Deluxe Kamer. Voorzien van een stijlvolle kitchenette en privéterrassen met ligstoelen, een hangmat en een eettafel. Twee slaapkamers met kingsizebed of 4 aparte bedden. Er zijn 2 extra bedden op aanvraag beschikbaar voor 2 volwassenen of kinderen.

Classic Suite

ca. 72 m², maximaal 3 personen 
Ruim opgezet met gecombineerde woon-/slaapkamer met cd-/dvd-speler in het ‘Landscape Gebouw’. Terras met zeezicht. Inclusief inchecken in de suite, butlerservice, inhoud minibar met non-alcoholische dranken en bier, ontbijt in de suite of in het Buon Giorno-restaurant, persen van 1 kledingstuk. Keuze uit de navolgende extra’s: een Siciliaanse aperitivo bij Granita bar tot 4 gasten, een wijnproeverij met de sommelier voor 2 personen of een golfles voor 1 persoon.

Grand Suite

ca. 72 m², maximaal 3 personen 
Met eigen ingang, patio, aparte woon- en slaapkamer, kitchenette met Nespresso-apparaat, cd-/dvd-speler, iPod-dockingstation en strandtas. Zeer fraaie badkamer en groot terras met hangmat en zithoek met sofa’s. Inclusief inchecken in de suite, butlerservice, inhoud minibar met non-alcoholische dranken en bier, ontbijt in de suite of in het Buon Giorno-restaurant, uitpak- en inpakservice, persen van maximaal 4 kledingstukken, exclusief gebruik van 2 buggies en 50 minuten Fit For You massage voor twee.

Ambassador Suite

ca. 260 m², maximaal 4 personen 
Ruim ingericht met aparte woon- en slaapkamer, inloopkast en groot terras.

Presidential Suite

ca. 173 m², maximaal 3 personen 
Schitterende suite. Beschikt over 3 grote terrassen voorzien van privézwembad, jacuzzi, ligstoelen en eettafel voor 6 personen. Riante woonkamer met zithoek, eettafel, kitchenette, inloopkast en aparte slaapkamer. Fraaie badkamer met verzonken bad en separate douche. Deze suite kan gecombineerd worden met een andere suite (luxe privétransfer binnen Nederland inbegrepen).

Peonia Suite

ca. 250 m², maximaal 6 volwassenen en 1 kind
Schitterende suite, slechts enkele stappen verwijderd van zee. Beschikt over een mooi terras met zwembad voorzien van ligstoelen en een hangmat. Grote woonkamer met eetgedeelte, een kitchenette en inloopkast. 3 ruime slaapkamers, badkamer met verzonken bad en separate douche. Inclusief inchecken in de suite, butlerservice, inhoud minibar met non-alcoholische dranken en bier, ontbijt in de suite of in het Buon Giorno-restaurant, uitpak- en inpakservice, persen van maximaal 4 kledingstukken, exclusief gebruik van 2 buggies, 50 minuten Fit For You massage voor twee, champagne bij aankomst en enkele reis transfer van de luchthaven Palermo naar het hotel.

Mimosa Suite

ca. 250 m², maximaal 6 volwassenen en 1 kind 
Schitterende suite, gelegen op korte afstand van zee. Een perfecte mix van comfort en elegantie. Privézwembad en terras, voorzien van ligstoelen en een hangmat. Grote woonkamer met eetgedeelte, kitchenette en inloopkast. 3 ruime slaap- en badkamers met verzonken bad en separate douche. Interne patio. Inclusief inchecken in de suite, butlerservice, inhoud minibar met non-alcoholische dranken en bier, ontbijt in de suite of in het Buon Giorno-restaurant, uitpak- en inpakservice, persen van maximaal 4 kledingstukken, exclusief gebruik van 2 buggies, 50 minuten Fit For You massage voor twee, champagne bij aankomst en enkele reis transfer van de luchthaven Palermo naar het hotel.

Acacia Suite

ca. 270 m², maximaal 6 volwassenen en 1 kind  
Fraaie suite met een spectaculaire panorama's vanuit de 3 terrassen. Mooi privézwembad voorzien van ligstoelen en een hangmat, jacuzzi en eettafel. Grote woonkamer met eetgedeelte, een kitchenette en inloopkast. 3 ruime slaap- en badkamers met verzonken bad en separate douche. Deze villa kan tevens gecombineerd worden met de Grand Suite. Inclusief inchecken in de suite, butlerservice, inhoud minibar met non-alcoholische dranken en bier, ontbijt in de suite of in het Buon Giorno-restaurant, uitpak- en inpakservice, persen van maximaal 4 kledingstukken, exclusief gebruik van 2 buggies, 50 minuten Fit For You massage voor twee, champagne bij aankomst en enkele reis transfer van de luchthaven Palermo naar het hotel.

Pool Suite Agave 3-slaapkamers

ca. 156 m², maximaal 6 volwassenen en 1 kind  
Fraaie suite, gelegen aan zeezijde met een adembenemend uitzicht. Mooi privézwembad met terras, voorzien van ligstoelen, een hangmat en een ruime eettafel. Grote woonkamer met eetgedeelte, kitchenette en inloopkast. 3 ruime slaap- en badkamers met verzonken bad en separate douche. Inclusief inchecken in de suite, butlerservice, inhoud minibar met non-alcoholische dranken en bier, ontbijt in de suite of in het Buon Giorno-restaurant, uitpak- en inpakservice, persen van maximaal 4 kledingstukken, exclusief gebruik van 2 buggies, 50 minuten Fit For You massage voor twee, champagne bij aankomst en enkele reis transfer van de luchthaven Palermo naar het hotel.

Pool Suite Agave 4-slaapkamers

ca. 230 m², maximaal 8 volwassenen en 1 kind  
Fraaie suite, gelegen aan zeezijde met een adembenemend uitzicht. Mooi privézwembad met terras, voorzien van ligstoelen, een hangmat en een ruime eettafel. Grote woonkamer met eetgedeelte, kitchenette en inloopkast. 4 ruime slaapkamers en 4 badkamers met verzonken bad en separate douche. Tevens interne patio. Inclusief inchecken in de suite, butlerservice, inhoud minibar met non-alcoholische dranken en bier, ontbijt in de suite of in het Buon Giorno-restaurant, uitpak- en inpakservice, persen van maximaal 4 kledingstukken, exclusief gebruik van 2 buggies, 50 minuten Fit For You massage voor twee, champagne bij aankomst en enkele reis transfer van de luchthaven Palermo naar het hotel.

Pool Suite Tilia 3-slaapkamers

ca. 156 m², maximaal 6 volwassenen en 1 kind  
Fraaie suite met een heerlijk uitzicht. Biedt een prachtig privézwembad met 3 terrassen, voorzien van ligstoelen, een hangmat en een ruime eettafel. Grote woonkamer met eetgedeelte, een kitchenette en inloopkast. 3 ruime slaap- en badkamers. Inclusief inchecken in de suite, butlerservice, inhoud minibar met non-alcoholische dranken en bier, ontbijt in de suite of in het Buon Giorno-restaurant, uitpak- en inpakservice, persen van maximaal 4 kledingstukken, exclusief gebruik van 2 buggies, 50 minuten Fit For You massage voor twee, champagne bij aankomst en enkele reis transfer van de luchthaven Palermo naar het hotel.

Pool Suite Tilia 4-slaapkamers

ca. 230 m², maximaal 8 volwassenen en 1 kind  
Deze suite biedt een schitterend privézwembad met terras, voorzien van ligstoelen, hangmat en een ruime eettafel. Grote woonkamer met eetgedeelte, kitchenette en inloopkast. 4 ruime slaap- en badkamers. Inclusief inchecken in de suite, butlerservice, inhoud minibar met non-alcoholische dranken en bier, ontbijt in de suite of in het Buon Giorno-restaurant, uitpak- en inpakservice, persen van maximaal 4 kledingstukken, exclusief gebruik van 2 buggies, 50 minuten Fit For You massage voor twee, champagne bij aankomst en enkele reis transfer van de luchthaven Palermo naar het hotel.

Pool Suite Iris 3-slaapkamers

ca. 156 m², maximaal 6 volwassenen en 1 kind  
Gelegen aan zeezijde met een adembenemend uitzicht. De suite biedt een privézwembad, riant terras voorzien van ligstoelen, een hangmat en een ruime eettafel. Grote woonkamer met eetgedeelte, kitchenette en inloopkast. 3 ruime slaap- en badkamers. Deze villa kan tevens gecombineerd worden met de Grand Suite. Inclusief inchecken in de suite, butlerservice, inhoud minibar met non-alcoholische dranken en bier, ontbijt in de suite of in het Buon Giorno-restaurant, uitpak- en inpakservice, persen van maximaal 4 kledingstukken, exclusief gebruik van 2 buggies, 50 minuten Fit For You massage voor twee, champagne bij aankomst en enkele reis transfer van de luchthaven Palermo naar het hotel.

Pool Suite Iris 4-slaapkamers

ca. 230 m², maximaal 8 volwassenen en 1 kind  
Fraaie suite gelegen aan zeezijde met een adembenemend uitzicht. Riant privézwembad met 3 terrassen, voorzien van ligstoelen, een hangmat en een eettafel. Grote woonkamer met eetgedeelte, kitchenette en inloopkast. 4 ruime slaap- en badkamers. Inclusief inchecken in de suite, butlerservice, inhoud minibar met non-alcoholische dranken en bier, ontbijt in de suite of in het Buon Giorno-restaurant, uitpak- en inpakservice, persen van maximaal 4 kledingstukken, exclusief gebruik van 2 buggies, 50 minuten Fit For You massage voor twee, champagne bij aankomst en enkele reis transfer van de luchthaven Palermo naar het hotel.

Agata Villa

ca. 207 m², maximaal 6 volwassenen en 1 kind   
Gelegen op ca. 10 minuten van het hoofdgebouw. De 3 slaapkamers van deze schitterende moderne villa bevinden zich op de eerste verdieping en zijn direct toegankelijk vanuit het privézwembad. Elke slaapkamer heeft een eigen balkon met uitzicht op zee en een in marmer uitgevoerde badkamer. Gelijkvloers ligt de stijlvolle, open woonkamer in de volledig uitgeruste keuken en eetkamer. Riant terras en privétuin en zwembad. Inclusief buggy.

Smerarldo Villa

ca. 207 m², maximaal 6 volwassenen en 1 kind   
Gelegen op ca. 10 minuten van het hoofdgebouw. De 3 slaapkamers van deze schitterende en moderne villa bevinden zich op de eerste verdieping en zijn direct toegankelijk vanuit het privézwembad. Elke slaapkamer heeft een eigen balkon met frontaal uitzicht op zee en een in marmer uitgevoerde badkamer. Gelijkvloers ligt de stijlvolle, open woonkamer in de volledig uitgeruste keuken en eetkamer. Riant terras en privétuin en zwembad. Inclusief buggy.

Topiazo Villa

ca. 293 m², maximaal 8 personen en 1 kind 
Op 10 minuten van het hoofdgebouw gelegen. Deze indrukwekkende villa combineert het binnen- en buitenleven, met het privézwembad dat naadloos leidt naar de woon- en eetkamer, keuken en atrium op de begane grond met uitzicht op de kust. Op de 1e verdieping 3 slaapkamers met kingsizebed en 3 badkamers met schitterend uitzicht over zee. De vierde slaapkamer bevindt zich apart van de hoofdvilla en is toegankelijk via een aparte ingang. Inclusief buggy.

Corallo Villa

ca. 293 m², maximaal 8 personen en 1 kind
Op 10 minuten van het hoofdgebouw gelegen. Deze indrukwekkende villa combineert het binnen- en buitenleven, met het privézwembad dat naadloos leidt naar de woon- en eetkamer, keuken en atrium op de begane grond met schitterend uitzicht op zee en het resort. Op de 1e verdieping 3 slaapkamers met kingsizebed, en 3 badkamers met schitterend uitzicht over zee. De vierde slaapkamer bevindt zich apart van de hoofdvilla en is toegankelijk via een aparte ingang. Inclusief buggy.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here