Rustige ligging
 Kleinschalig boutique hotel
 Romantische setting
 Rustige ligging
 Kleinschalig boutique hotel
 Romantische setting

v.a. € 1.873, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Garden Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 15-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Quinta da Casa Branca, Madeira

Een heerlijke plek om van de rust, natuur en het aangename klimaat te genieten! Dit intieme boutique hotel gelegen in het hart van een ca. 2,8 ha grote, weelderige botanische tuin onderscheidt zich door zijn verrassende combinatie van historische en moderne architectuur. De oude 19e eeuwse Britse plantage is verbouwd tot een uniek designhotel dat prachtig mengt in de tropische omgeving. Quinta da Casa Branca met haar moderne bouwstijl, veel aardetinten en houtelementen biedt prima faciliteiten in een aangename en ontspannen sfeer. Het Manor House, het originele woonhuis van de familie, ademt de adelijke sfeer van weleer. De luchthaven ligt op ca. 23 km en het levendige centrum van Funchal ligt op ca. 20 minuten loopafstand.

Faciliteiten

De Quinta heeft een volledig in glas opgetrokken entree, welke een spectaculair uitzicht biedt over de weelderige tuinen en de oceaan. In dit gebouw huist de moderne receptie en sfeervolle lobby. In het midden van de tuin ligt een fraai (verwarmd) zwembad met ligbedden en parasols. Tevens is er een adults only zwembad gelegen naast het Manor House, in een ruime ligweide met ligbedden en parasols. De bijzondere botanische tuin wordt regelmatig bezocht door botanici vanwege haar enorme wereldse verscheidenheid aan planten en bloemen. Verder is er een ruime bibliotheek met internet. De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is mogelijk. In de Garden Pavilion bij het zwembad en gelegen in een modern gebouw bestaand uit glas, hout en groen marmer worden het ontbijt en de lunch geserveerd. Voor verfijnde cuisine kunt u terecht in het à la carte restaurant met terras in het Manor House waar u in een sfeervolle ambiance kunt dineren. Verder is er een bar waar u aan het einde van de dag onder het genot van een drankje heerlijk kunt ontspannen.

Wellness

Om te ontspannen kunt u terecht in healthclub 'Phytoceane' waar zich een kleine Spa bevindt voor massages en schoonheidsbehandelingen. Tevens vindt u hier ook de fitnessruimte, jacuzzi, Turks stoombad en sauna.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is mogelijk.
Casa da Quinta: voor diner met een verfijnde à la carte cuisine in een sfeervolle en klassieke ambiance. Het restaurant is gelegen in het oude gedeelte van het hotel en heeft een terras met fraai uitzicht over de stad en de bergen.
Garden Pavilion: bij het zwembad en gelegen in een modern gebouw bestaande uit glas, hout en groen marmer voor ontbijt en lunch.
Restaurant: voor verfijnde à la carte cuisine kunt u terecht in het à la carte restaurant met terras in het Manor House waar u in een sfeervolle ambiance kunt dineren.
Bar: aan het einde van de dag kunt u hier onder genot van een drankje heerlijk ontspannen.

Kamers & Suites

Quinta da Casa Branca telt 49 warm gedecoreerde kamers die of in het hoofdgebouw, bijgebouw of Manor House liggen. Alle kamers en suites zijn voorzien van airconditioning, tv, telefoon, wifi, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten en kluisje. Badkamer met bad/douche, badjassen en slippers.

Garden Kamer

ca. 37 m², maximaal 2 volwassenen + 1 kind t/m 12 jaar  Sfeervolle kamer met twinbedden en gelegen op het zuiden op de begane grond van het hoofdgebouw. Met terras en ligstoelen.

Premium Kamer

ca. 55 m², maximaal 2 volwassenen + 1 kind t/m 12 jaar 
Ruimere kamer met dvd- en cd-speler. Badkamer met bad en aparte douche. Terras of balkon met tweepersoons ligbed.

Deluxe suite

ca. 110 m², max 2 volwassenen + 1 kind t/m 12 jaar 
Ruime suite met aparte woon-, en slaapkamer. Badkamer met dubbele wastafel en jacuzzi. Balkon met ligbedden en zitje.

Manor House Suite

ca. 86 m², max 3 volwassenen
In traditionele stijl, gelegen in het Manor House met woon- en aparte slaapkamer. Marmeren badkamer met bad en aparte douche. Balkon of terras met tuinzicht.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here