Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Direct aan het strand
 Afwisselende dine-around
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Direct aan het strand
 Afwisselende dine-around

v.a. € 2.397, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Superior King Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 03-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah, Dubai

Het exclusieve Waldorf Astoria Dubai bevindt zich op het oostelijke deel van Palm Jumeirah. Het resorthotel biedt een spectaculair uitzicht over zee en op de lagune met de skyline van Dubai op de achtergrond. Dit fantastische resort biedt vele faciliteiten: signature restaurants, fraaie lagunezwembaden en de Waldorf Astoria Spa. Voor kinderen is er een volledig activiteitenprogramma. Op ca. 35 autominuten van de luchthaven Dubai.


Special

Tot 45% voordeel op uw verblijf
Van 01-03-2024 t/m 31-10-2024
Indien geboekt voor 01-04-2024
(is reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Twee zwembaden waarvan 1 lagunebad omgeven door zonneterrassen, ligbedden en parasols en een zwembad voor gasten ouder dan 16 jaar. Een 200 meter lang privézandstrand en tennisbaan. Tevens kinderbad. Kinderen worden goed verzorgd in de Coco’s Kidsclub (3-12 jaar) waar activiteiten georganiseerd worden onder professionele begeleiding.

Wellness

De 2.000 m² grote Waldorf Astoria Spa biedt signature behandelingen en andere verwenpakketten. Tevens stoombaden, sauna, jacuzzi en fitnessruimte (inclusief).

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is mogelijk in het restaurant Mezzerie.

Peacock Alley: is de beroemde Waldorf Astoria Tea Lounge naar het voorbeeld van de originele lounge in New York. De ideale plek om te genieten van vers gebak en een selectie van thee en koffie.
Social: dit signaturerestaurant staat onder leiding van Heinz Beck, de driesterren Michelin-chef uit Italië.
Mezzerie: een elegant all-day-dining restaurant, voor ontbijt, lunch en diner.
LAO: dit restaurant biedt een Aziatische cuisine, met innovatieve, eigentijdse gerechten.
Serafina: bar met een Venetiaanse inrichting. Hier worden signature cocktails geserveerd. In de avond livemuziek.
Palm Avenue: aan het zwembad met een terras voor cocktails en internationale gerechten.
Sunset 55: beachclub in bohemian stijl. Fantastische plek voor een drankje bij zonsondergaang. Regelmatig livemuziek.


Kamers & Suites

Alle 319 ruime kamers en suites zijn voorzien van een moderne inrichting en elegante meubels. Voorzien van de Waldorf signature bedden, inloopkast, Salvatore Ferragamo toiletartikelen, iPod-dockingstation, flatscreen-tv en Nespresso-apparaat. De ruime badkamers hebben een marmeren bad, dubbele wastafels en een separate regendouche. Groot balkon met uitzicht op zee of Palm Island.

Superior King Kamer

ca. 55 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Voorzien van kingsizebed, bureau en zithoek. Balkon met zijdelings uitzicht over zee.

Deluxe Kamer King Skyline

ca. 55 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Voorzien van kingsizebed, bureau en zithoek. Balkon met uitzicht over de Arabische Golf.

Deluxe Kamer Queen Zeezicht

ca. 55 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Voorzien van 2 queensizebedden, bureau en zithoek. Balkon met uitzicht over de Arabische Golf.

Deluxe Kamer King Palmzicht

ca. 55 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Voorzien van kingsizebed, bureau en zithoek. Balkon met uitzicht over Palm Island en de Arabische Golf.

Deluxe Kamer Queen Palmzicht

ca. 55 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Voorzien van 2 queensizebedden, bureau en zithoek. Balkon met uitzicht over Palm Island en de Arabische Golf.

Deluxe Kamer gedeeltelijk zeezicht

ca. 55 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Voorzien van kingsizebed, bureau en zithoek. Balkon met zijdelings uitzicht over de Arabische Golf.

Deluxe Family Kamer

ca. 110 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Deze familiekamer staat uit 2 ruime onderling verbonden kamers, een slaapkamer met een kingsizebed en 1 slaapkamer met 2 queensizebedden. Comfortabele zithoek, een bureau, een inloopkast en 2 stijlvolle marmeren badkamers met dubbele wastafel, ligbad en aparte inloopdouches. Kinderen beschikken over kinderbadjassen, slippers en kussens, een selectie van kindertelevisiekanalen. Balkon met zeezicht.

Pearl Club King Zeezicht

ca. 55 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Voorzien van kingsizebed, bureau en zithoek. Balkon met uitzicht over de Arabische Golf. Inclusief toegang tot de exclusieve ‘Pearl Club’ op de 5e verdieping, waar snacks en verschillende frisdranken, thee en koffie s worden geserveerd van 07.00 uur tot 22.00 uur. Van 15.00 tot 17.00 uur Afternoon tea, van 17:00 tot 20:00 cocktails  en van 18:00 tot 20:00 uur canapés. Privé in- en uitchecken, gebruik van computers inclusief printer en verhuur van cd's en dvd's. Opmerking: de Pearl Club Lounge is niet toegestaan voor kinderen jonger dan 12 jaar vanaf 17.00 uur. Als alternatief ontvangen ouders twee gratis drankjes in Peacock Alley tussen 17.00 en 20.00 uur.

Pearl Club Queen Zeezicht

ca. 55 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Voorzien van 2 queensizebedden, bureau en zithoek. Balkon met uitzicht over de Arabische Golf. Inclusief toegang tot de exclusieve ‘Pearl Club’ op de 5e verdieping, waar snacks en verschillende frisdranken, thee en koffie s worden geserveerd van 07.00 uur tot 22.00 uur. Van 15.00 tot 17.00 uur Afternoon Tea, van 17:00 tot 20:00 cocktails  en van 18:00 tot 20:00 uur canapés. Privé in- en uitchecken, gebruik van computers inclusief printer en verhuur van cd's en dvd's. Opmerking: de Pearl Club Lounge is niet toegestaan voor kinderen jonger dan 12 jaar vanaf 17.00 uur. Als alternatief ontvangen ouders twee gratis drankjes in Peacock Alley tussen 17.00 en 20.00 uur.

Deluxe Suite

ca. 100 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  Met aparte woon- en slaapkamer met kingsizebed. Groot balkon met eettafel en zeezicht. 

Pearl Club Suite

ca. 100 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Met aparte woon- en slaapkamer met kingsizebed. Groot balkon met eettafel en zeezicht. Inclusief toegang tot de exclusieve ‘Pearl Club’ op de 5e verdieping, waar snacks en verschillende frisdranken, thee en koffie s worden geserveerd van 07.00 uur tot 22.00 uur. Van 15.00 tot 17.00 uur Afternoon Tea, van 17:00 tot 20:00 cocktails  en van 18:00 tot 20:00 uur canapés. Privé in- en uitchecken, gebruik van computers inclusief printer en verhuur van cd's en dvd's. Opmerking: de Pearl Club Lounge is niet toegestaan voor kinderen jonger dan 12 jaar vanaf 17.00 uur. Als alternatief ontvangen ouders twee gratis drankjes in Peacock Alley tussen 17.00 en 20.00 uur.

Waldorf Astoria Suite

ca. 160 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. 
Deze exclusieve suite beschikt over een woonkamer met zithoek en eettafel. Slaapkamer met kingsizebed en fraaie badkamer. Groot terras met schitterend uitzicht over zee. Inclusief toegang tot de exclusieve ‘Pearl Club’ op de 5e verdieping, waar snacks en verschillende frisdranken, thee en koffie s worden geserveerd van 07.00 uur tot 22.00 uur. Van 15.00 tot 17.00 uur Afternoon Tea, van 17:00 tot 20:00 cocktails  en van 18:00 tot 20:00 uur canapés. Privé in- en uitchecken, gebruik van computers inclusief printer en verhuur van cd's en dvd's. Opmerking: de Pearl Club Lounge is niet toegestaan voor kinderen jonger dan 12 jaar vanaf 17.00 uur. Als alternatief ontvangen ouders twee gratis drankjes in Peacock Alley tussen 17.00 en 20.00 uur.

Deluxe Family Suite

ca. 155 m², maximaal 6 personen 
Een combinatie van een Deluxe Suite met een Deluxe Kamer. Voorzien van aparte woon- en slaapkamer met kingsizebed en 2e slaapkamer met 2 queensizebedden. Groot balkon met eettafel en zeezicht.

Waldorf Astoria Family Suite

ca. 210 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen
Deze Familie Suite met 2 slaapkamers is de ultieme luxe voor het hele gezin en biedt een schitterend uitzicht op de Arabische Golf en de wereldberoemde skyline van Dubai vanaf de balkons. De suite beschikt over een aparte woonkamer, een eettafel, een kleine keuken en een eigen slaapkamer met een kenmerkend kingsize Waldorf Astoria-bed. De aangrenzende deluxe kamer van 55 m² heeft een comfortabele zithoek, een bureau en twee queensizebedden. Verder twee stijlvolle marmeren badkamers met dubbele wastafels, ligbad en aparte inloopdouches. Kinderen beschikken over hun eigen kinderbadjassen, slippers en kussens, evenals van verschillende voorzieningen en een selectie van kindertelevisiekanalen. Inclusief exclusieve toegang tot de Pearl Club met een selectie aan drankjes gedurende de dag, ontbijtbuffet, afternoon tea, versnaperingen, lichte snacks en gratis drankjes uit een geselecteerde lijst. Kinderen van 12 jaar en jonger zijn na 17.00 uur niet meer welkom in de Pearl Club.

Presidential Suite

ca. 390 m², maximaal 4 personen 
Fraaie woonkamer, eetkamer, keuken, 2 slaapkamers waarvan 1 met 2 queensizebedden en 1 met een kingsizebed. Groot balkon met een adembenemend uitzicht op de Arabische Golf.Inclusief toegang tot de exclusieve ‘Pearl Club’ op de 5e verdieping, waar snacks en verschillende frisdranken, thee en koffie s worden geserveerd van 07.00 uur tot 22.00 uur. Van 15.00 tot 17.00 uur Afternoon Tea, van 17:00 tot 20:00 cocktails  en van 18:00 tot 20:00 uur canapés. Privé in- en uitchecken, gebruik van computers inclusief printer en verhuur van cd's en dvd's. Opmerking: de Pearl Club Lounge is niet toegestaan voor kinderen jonger dan 12 jaar vanaf 17.00 uur. Als alternatief ontvangen ouders twee gratis drankjes in Peacock Alley tussen 17.00 en 20.00 uur (luxe privé-transfer binnen Nederland inbegrepen).

Royal Suite

ca. 480 m², maximaal 6 personen 
Zeer fraaie Suite in duplex met groot balkon van 360°, jacuzzi en schitterend uitzicht. Voorzien van 3 slaapkamers met kingsizebedden, luxe marmeren badkamers met inloopdouche en signature bad. Grote woonkamer met dinertafel voor 6 personen en zithoek. Volledig ingerichte luxe keuken en fitnessruimte. Privélift. Inclusief toegang tot de exclusieve Waldorf Astoria Lounge: VIP check-in, gratis wifi,  ontbijtrestaurant, frisdrankjes en snacks, afternoon tea en cocktails en canapés van 17:00-20:00 uur. Vanaf 17:00 uur zijn gasten van 12 jaar en ouder toegestaan (luxe privé-transfer binnen Nederland inbegrepen).

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah in Dubai staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Hoe is de verzorging van Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah en zijn er restaurants?

    Het verblijf is op basis van logies/ontbijt. Halfpension is ook mogelijk in het restaurant Mezzerie.

    De restaurants en bars:

    • Palm Avenue: Aan het zwembad met een terras voor cocktails en internationale gerechten.
    • Peacock Alley: Is de beroemde Waldorf Astoria Tea Lounge naar het voorbeeld van de originele lounge in New York. De ideale plek om te genieten van vers gebak en een selectie van thee en koffie.
    • Sociale: Dit signaturerestaurant staat onder leiding van Heinz Beck, de driesterren Michelin-chef uit Italië.
    • Mezzerie: Een elegant all-day-dining restaurant, voor ontbijt, lunch en diner.
    • LAO: Dit restaurant biedt een Vietnamese cuisine, met innovatieve, eigentijdse gerechten.
    • Serafina: Bar met een Venetiaanse inrichting. Hier worden signature cocktails geserveerd. In de avond livemuziek.
  • Wat bieden de kamers van Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah minimaal?

    Alle 319 ruime kamers en suites zijn voorzien van een moderne inrichting en elegante meubels. Voorzien van:

    • De Waldorf signature bedden
    • Inloopkast
    • alvatore Ferragamo toiletartikelen
    • iPod-dockingstation
    • flatscreen-tv
    • Nespresso-apparaat
    • De ruime badkamers hebben een marmeren bad, dubbele wastafels en een separate regendouche

Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here