Hideaway hotel
 Romantische setting
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment
 Hideaway hotel
 Romantische setting
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment

v.a. € 2.615, - p.p.

  • 3 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Al Rimal Deluxe Pool Villa o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 24-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* The Ritz-Carlton, Al Wadi Desert , Ras al-Khaimah

Dit exclusieve woestijnresort lijkt op een majestueus Arabisch fort met de karakteristieke kenmerken van de vermaarde Ritz-Carlton hotelgroep en is woestijnluxe op zijn best. Hier kunt u genieten van sublieme zonsondergangen, een behandeling in de Aziatisch geïnspireerde Spa of de beachclub van het nabijgelegen zusterhotel. Het natuurreservaat wordt omringd door duinen en vegetatie en bewoond door vele dieren zoals de oryx en Arabische gazellen die in vrijheid in het reservaat rondlopen. Het centrum van Ras al-Khaimah ligt op ca. 20 km. De luchthaven Dubai ligt op ca. 50 autominuten.


Faciliteiten

Miniclub voor kinderen van 4 jaar en educatieve activiteitenprogramma’s voor kinderen van 6 tot 16 jaar als kamelentocht, observatie van vogels, boogschieten en videospellen. Verder beschikt het resort over een bibliotheek, fitnessruimte, luxe boetiek, valkerij en een stal met Arabische paarden. Er worden kameel- en woestijnsafari’s, begeleide wandelingen en fietstochten georganiseerd (tegen betaling). Voorts een Activity Center met informatie over de flora en fauna. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten van de Ritz Carlton, Al Wadi Beachclub met zwembad, ligstoelen en parasols (inclusief), bar, restaurant (op 20 autominuten, 3-5x per dag gratis shuttleservice). De 18-holes golfbaan Al Hamra biedt een unieke kans om te spelen onder de sterrenhemel (9-holes zijn verlicht).


Wellness

Schitterende Ritz-Carlton Spa met 10 behandelkamers, sauna’s, stoombad, ijsgrot, voetmassages en luxe douches die zorgen voor een totale ontspanning.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Half- en volpension mogelijk. De Al Khaimah Tented Pool Villa en de Sahari Tented Pool Villa worden aangeboden op basis van volpension.
Kaheela: restaurant voor internationale gerechten en lokale Arabische specialiteiten met buitenterras en uitzicht over de zandduinen.
Farmhouse: in Afrikaanse stijl opgezet. Staat bekend om de authentieke grillgerechten. Dineren is tevens mogelijk bij het kampvuur onder de sterren.
Samar Lounge: hier worden Arabische koffie en signature cocktails geserveerd.
Moon Bar: vanaf het schitterende dakterras kunt u genieten van het uitzicht, heerlijke drankjes en de shisha, de Arabische waterpijp.
Al Wadi Tower: gebouwd naar het voorbeeld van een traditionele wachttoren. Hier wordt een romantisch diner geserveerd (reserveren aanbevolen).

Kamers & Suites

Het resort bestaat uit een hoofdgebouw en 101 villa’s verspreid over een uitgestrekt woestijngebied. De  elegante villa’s zijn ontworpen in bedoeïenenstijl in Afrikaans geïnspireerde interieurs en hoge plafonds. Voorzien van een schrijftafel, flatscreen-tv, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten, ‘Bose’ Music player en iPod-dockingstation. Zeer luxueuze badkamer met separate douche en vrijstaand bad. Groot zonneterras met dagbedden en privézwembad.

Al Rimal Deluxe Pool Villa

ca. 158 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
De Al Rimal Villas liggen naast elkaar maar beschikken over veel privacy. Ingericht met aparte woon- en slaapkamer en luxe badkamer. Terras, dagbedden en privézwembad. Deze villas kunnen gecombineerd worden.

Rimal Enclosed Pool Villa

ca. 158 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Deze villa beschikt over meer privacy met omsloten terras met dagbedden en privézwembad. Ingericht met aparte woon- en slaapkamer en luxe badkamer.

Al Khaimah Tented Pool Villa

ca. 253 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Smaakvol ingerichte vrijstaande villa met de charme van een exclusieve bedoeïenentent. De villa beschikt over glazen gevels en is verdeeld in twee vleugels, die beide direct toegang bieden tot het grote terras en het zwembad. Slaapkamer met kingsizebed en fraaie badkamer. De villa wordt op basis van volpension aangeboden en 1 activiteit per persoon per dag is inclusief.

Al Sahari Tented Pool Villa

ca. 253 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Deze villa ligt verder in de woestijn, biedt veel privacy en is zeer smaakvol ingericht. De elegante villa beschikt over glazen gevels en is verdeeld in twee vleugels, die beide direct toegang bieden tot het grote terras en het zwembad. Slaapkamer met kingsizebed en fraaie badkamer. De villa wordt op basis van volpension aangeboden en 1 activiteit per persoon per dag is inclusief.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here