Top design hotel
 Zeer geschikt voor families
 Romantische setting
 Top design hotel
 Zeer geschikt voor families
 Romantische setting

v.a. € 5.649, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Beach Villa o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 18-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Niyama Private Islands, Malediven

Het paradijselijke Niyama Private Islands is verdeeld over twee eilanden: 'Play' en 'Chill' en is bedekt met 4.200 kokospalmen. Deze twee onberispelijk onderhouden eilanden zijn verbonden door een houten brug. 'Chill' is voor de romantici, terwijl 'Play' meer familiair aanvoelt. Van een overwater-Spa tot het trendy onderwater restaurant; dit is eiland chic op zijn best! Het natuurlijke landschap van het eiland staat vol met bananenbomen, banyanbomen en kleurrijke hibiscus. Het perfecte resort voor fine dining en een luxueuze strandvakantie. Op 40 minuten per watervliegtuig van Malé.

Special

20% voordeel op uw verblijf
Van 05-03-2024 t/m 08-01-2025
+ Upgrade naar volpension
Van 06-05-2024 t/m 30-09-2024
Indien geboekt voor 01-05-2024
(reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Zwembad en poolbar. Op 500 m uit de kust en op 6 m diepte ligt de ‘s werelds eerste onderwaterbar/restaurant, Subsix. De ramen geven veel lichtinval zodat u vrij uitzicht heeft op het exotische marineleven. Verder boetieks, bibliotheek en PADI-duikcenter. De kleinste VIP's zijn welkom in de Explorers Kids Club, gelegen in het hart van het eiland Play. Deze typisch Malediven kinderclub (3-12 jaar) dompelt kinderen onder in de adembenemende natuur en culturele schoonheid van de eilanden - van Dhivehi liedjes tot dolfijnenscouting. Meerdere keren per week entertainment en disco. Beachvolleybal, kajakken en snorkelen. Tevens filmavonden onder de sterren op het strand. Dagelijks snorkelexcursie per boot (tegen betaling). Elke villa heeft een persoonlijke thakuru (butler). Ze kunnen privéboottochten, duiken, jetskiën, paddle-boarding of snorkelen regelen. Niyama is ook een briljante surfbestemming, individuele lessen zijn mogelijk. Per fiets, voet of buggy bereikt men de sportschool, tennisbaan, badmintonbaan en het voetbalveld. Tevens ochtendyoga beschikbaar.

Wellness

De fraaie Spa heeft 6 ruime over-water behandelingskamers met uitzicht op de lagune, 2 behandelingkamers met privétuin. Voorts ontspanningsruimte, sauna, stoombaden, dompelbaden, jacuzzi's en Vitality sapbar. Biedt op maat gemaakte therapieën met producten van Anne Semonin. Tevens Spabehandelingen voor gezinnen en kinderen. Ook Yogalessen.


Wine & Dine

Het verblijf is op basis van logies/ontbijt. Half- en volpension zijn mogelijk. Voor de overige maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants. In-villa dining mogelijk.
Epicure: een à la carte- en buffetrestaurant met internationale gerechten. Voor ontbijt en diner.
Deli: een uniek afhaalrestaurant met heerlijke delicatessen, broodjes, bagels, smoothies
Tribal: een à la carte restaurant met Zuid-Afrikaanse, Zuid- en Midden-Amerikaanse gerechten.
Edge: over-water restaurant en loungebar, gelegen naast de onderwaternachtclub Subsix, biedt verse visgerechten en een groot aanbod aan uitstekende wijnen. Alleen per speedboot bereikbaar op 1 km van het eiland Niyama.
Subsix: daal 6 meter onder het water af om te dineren. Op het menu staat o.a. lokale kreeft met champagne.
Nest: Treehouse-restaurant gelegen in de boomtoppen. Biedt een Japans eetconcept in teppenyaki-stijl.
Fahrenheit: hoog gelegen bar met uitzicht over het grote zwembad.
Dune: de strandbar nodigt uit voor cocktails en geweldige zonsondergangen.
BLU: mediterrane keuken bij het zwembad.
Surf Shack: strandbar.


Kamers & Suites

De 134 studio’s en pavilions zijn in modern design en met speciaal voor het resort ontworpen meubilair ingericht. Voorzien van BOSE-geluidssysteem, flatscreen-tv, iPod-dockingstation, popcornmachine, airconditioning en koelkast met ijs. Zeer fraaie badkamer met signature bad en regendouche.

Beach Villa

ca. 135 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Modern ingericht aan het strand. Halfopen badkamer met signature bad en buitendouche. Groot zonnedek met ligstoelen en toegang tot het strand.

Deluxe Beach Villa

ca. 135 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Gesitueerd aan de rustige en ongerepte oevers van het eiland Play aan de oogverblindende baai. Groot zonnedek met ligstoelen en toegang tot het strand.

Beach Pool Villa

ca. 135 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Modern ingericht aan het strand. Halfopen badkamer met signature bad en buitendouche. Groot zonnedek met ligstoelen en (verlicht) zwembad.

Deluxe Beach Pool Villa

ca. 190 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind  
Schitterende villa met groot terras, ligbedden, zithoek en privézwembad. De slaapkamer met kingsizebed geeft direct toegang tot het terras en het poederwitte zandstrand. Luxe outdoor badkamer met regendouche, 2 wastafels en signature bad.
 

Family Beach Pool Villa

ca. 255 m², maximaal 3 volwassenen en 2 kinderen  
Riant ingericht met mooie ligging aan het strand. Aparte woon- en slaapkamer. Groot zonnedek met dagbedden en (verlicht) zwembad. Direct toegang tot het strand.
 

Deluxe Family Beach Pool Villa

ca. 255 m², maximaal 4 volwassenen en 1 kind
Deze elegante familievilla heeft een woonkamer met een sofabed voor twee kinderen. Slaapkamer met kingsizebed en gastentoilet. Gelegen aan een rustig strand en romantische zonsondergangen.

Beach Pool Pavilion 1-bedroom

ca. 400 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind 
Riant ingericht met mooie ligging aan het strand. Aparte woon- en slaapkamer, dinertafel. Groot zonnedek met dagbedden en (verlicht) zwembad. Direct toegang tot het strand en schitterend uitzicht over zee. Inclusief butlerservice.

Beach Pool Pavilion 2-bedrooms

ca. 515 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Schitterende villa, ruim en luxueus ingericht met direct toegang tot het strand. Woonkamer met dinertafel. Een slaapkamer met kingsizebed en een slaapkamer met 2 queensizebedden, 2 luxe badkamers met signature bad en regendouche. Riant zonnedek met dagbedden, buitendouches en groot (verlicht) zwembad. Inclusief butlerservice.

Beach Pool Pavilion 3-bedrooms

ca. 770 m², maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen 
Schitterende villa, ruim en luxueus ingericht met direct toegang tot het strand. Woonkamer met dinertafel en cocktailbar, 2 slaap- en badkamers met signature bad en regendouche. Riant zonnedek met dagbedden, buitendouches, 2 zwembaden en jacuzzibad. Inclusief butlerservice.

Water Pool Villa

ca. 180 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind   Over-water villa in open plan met slaapkamer, zithoek en groot zonneterras met ligstoelen en zwembad. Direct toegang tot zee.

Deluxe Water Pool Villa

ca. 200 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind   Over-water villa in open plan met slaapkamer en zithoek. Riant zonnedek met zwembad en jacuzzi. Direct toegang tot zee.

Ocean Pool Pavilion 1-bedroom

ca. 340 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Bijzonder mooie over-water villa met riante woonkamer met dagbedden, cocktailbar en slaapkamer met kingsizebed. Groot zonneterras met zwembad en jacuzzi. Direct toegang tot zee. Inclusief butlerservice.

Ocean Pool Pavilion 2-bedrooms

ca. 350 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Fraaie villa met riante woonkamer, aparte dinerhoek met cocktailbar en 2 slaap- en badkamers, een slaapkamer met kingsizebed en een slaapkamer met 2 queensizebedden. Groot zonneterras met zwembad en jacuzzi en dagbedden. Direct toegang tot zee. Inclusief butlerservice.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here