Algemeen
 Top design hotel
 Karakteristiek hotel
 Direct aan het strand
 Top design hotel
 Karakteristiek hotel
 Direct aan het strand

v.a. € 1.957, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Always ME Levelled Up Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 16-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* ME Ibiza, Ibiza

Het ME Ibiza is een trendy strandhotel met moderne architectuur gelegen aan een afgelegen fraaie baai op ca. 12 km van Ibiza stad. Hier beweegt alles op het ritme van mode, muziek en gastronomie in een levendige en sfeervolle omgeving. Een perfecte locatie voor hen die van entertainment en muziek houden. Naast het hotel bevindt zich het beroemde Nikki Beach. Het hotel ligt op ca. 1,5 km afstand van Es Canar en op ca. 4 km van Santa Eulália.

Faciliteiten

In de moderne lobby bevindt zich de receptie met zitjes. Verder vindt u een zwembad omringd door Balinese bedden, ligstoelen en parasols. Er worden vele activiteiten georganiseerd zoals kunsttentoonstellingen of live-optredens van DJ’s. Op het dak met schitterend uitzicht bevindt zich een infinitypool voor volwassenen met daaromheen Balinese- en ligbedden. Er is tevens een fitnessruimte.

Wellness

In de Thai Room Wellness & Spa gelegen naast de entree kunt u genieten van een zwembad, Turks bad, sauna en jacuzzi. Verder zijn er mogelijkheden voor diverses massages en behandelingen.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Origens Local Food: biedt traditionele mediterrane smaken, bereid met lokale en seizoengebonden ingrediënten.
The Radio ME Ibiza Rooftop Bar & Restaurant: 'the place to be' met een restaurant en bar waar u kunt genieten van een haute cuisine diner of cocktails vergezeld van goede muziek.
Bianco Mare Beach & Pool Bar: Voor een heerlijk ontbijt en mediterrane gerechten gedurende de dag.
24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

Het hotel biedt 205 ruime en lichte kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, minibar, telefoon, tv, kluisje, dockingstation, wifi en sfeerverlichting. De kamers hebben open kasten die een afscheiding vormen tussen het slaapgedeelte en de badkamer. Badkamer met regendouche, föhn, badjassen en slippers. Kamers met verbindingsdeur zijn mogelijk .

Always ME Levelled Up Kamer

ca. 28 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind
Gelegen op de 3e verdieping. Sfeervolle modern ingerichte kamer met panoramaraam en uitzicht op het landschap van Ibiza.

Always ME Kamer

ca. 28 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind
Gelegen op de 1e t/m 2e verdieping. Sfeervolle modern ingerichte kamer met panoramaraam en zicht op de natuurlijke omgeving.

Superior ME Kamer

ca. 28 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind
Gelegen op de 1e t/m 3e verdieping. Met uitzicht op Nikki Beach en/of gedeeltelijk zeezicht en panoramavenster.

Sea View Junior Suite Extra ME +

ca. 46 m², maximaal 3 personen Open plan suite met zitgedeelte. Badkamer met regendouche en bad voor het balkon. Balkon met zicht op Nikki Beach en/of zeezicht. Suitegasten ontvangen extra service zoals butlerservice en privé check- in/out in de suite. En een audio-entertainmentsysteem, Nespresso-apparaat, Playstation, Wii en persoonlijk ingerichte minibar in de suite.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van Me Ibiza op Ibiza staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Welke beach club ligt naast ME Ibiza?

    Naast het hotel bevindt zich het beroemde Nikki Beach. Het hotel ligt op ca. 1,5 km afstand van Es Canar en op ca. 4 km van Santa Eulália.

  • Wat voor soort hotel is ME Ibiza?

    ME Ibiza is een trendy strandhotel met moderne architectuur.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here