Hideaway hotel
 Honeymoon specials
 Romantische setting
 Hideaway hotel
 Honeymoon specials
 Romantische setting

v.a. € 4.237, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Beach Villa o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 27-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Baros Maldives, Malediven

Met zijn schitterende stranden, wuivende palmbomen en blauwe lagune biedt Baros misschien wel het meest fotogenieke plaatje van alle eilanden. Dit intieme resort biedt exclusieve faciliteiten w.o. het architectonisch spectaculaire Lighthouse restaurant en een zandbank voor een ontbijt of diner midden in de sprankelende lagune. De charmante villa’s bevinden zich ofwel boven de lagune of tussen het groen, op slechts een korte wandeling van het schitterende strand, het grote zwembad en drie fantastische restaurants. De kleurrijke onderwaterwereld wordt beschouwd als één van de meest indrukwekkende van het Noord-Malé Atol. Het resort is een perfecte uitvalsbasis voor een romantische vakantie. Kinderen zijn welkom vanaf 9 jaar. De luchthaven Malé ligt op ca. 20 minuten per speedboot.

 
Honeymoon in Baros:
  • fles mouserende wijn en chocalade bij aankomst in de villa
  • foto van bruidspaar in een lijst
  • 1 x candlelight diner
  • 1 x beddecoratie en speciale turn down service
 
Extra bij verblijf in Baros Suite:
  • romantisch ontbijt op het piano deck (bij min. 5 nachten)
  • transfer terug met upgrade naar luxe speedboot
  • welkomstgeschenk, champagne en fruit bij aankomst
  • toegewijde butlerservice
  • mogelijkheid tot ontbijt in uw villa
  • gratis cocktail in Light House gedurende één namiddag tijdens uw verblijf
  • persoonlijk afscheidsgeschenk
 
Extra bij verblijf in Baros Residence:
  • romantisch ontbijt op het piano deck (bij min. 5 nachten)
  • transfer terug met upgrade naar luxe speedboot
  • welkomstgeschenk, champagne en fruit bij aankomst
  • beste tafels in alle restaurants
  • toegewijde butlerservice
  • dagelijks ontbijt in uw eigen villa en dagelijks vers fruit
  • dagelijks kleine hapjes tegen einde middag op het Baros Residence Deck
  • wasservice
  • persoonlijk afscheidsgeschenk
  • verblijf in Business Class Lounge luchthaven Male bij vertrek
 
Extra bij verblijf in Baros Residence 2-slaapkamers:
  • zoals bij Baros Residence en extra:
  • 3 uur durende cruise
  • eenmalig privédiner

Special

Tot 35% voordeel op uw verblijf
Van 01-04-2024 t/m 31-10-2024
Indien geboekt voor 01-05-2024
(reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Lobby lounge, boetieks en riant zwembad. ‘s Avonds entertainment. Voorts een boetiek en bibliotheek. Begeleide snorkelsafari's en nachtsnorkelen. Baros heeft toegang tot enkele van de beste duikplekken en het onderwaterleven op de Malediven, met een ongeëvenaard huisrif vol tropische vissen, barracuda’s, mantaroggen, schildpadden en meer! In het Marine Center zijn tientallen jaren van onderzoek en zorg besteed aan het waarborgen van deze kostbare habitat. U kunt deelnemen aan snorkelen rond het rif onder begeleiding van een zeebioloog. Er is ook een 5*PADI-duikcenter vanwaaruit verschillende duikexcursies naar duikplekken van wereldklasse worden georganiseerd. Baros beschikt over een eigen zeilboot Nooma en een exclusief motorjacht Serenity. Aan het strand kanoën, windsurfen, snorkelen en catamaranzeilen. Het professionele duikcentrum onder Nederlandse leiding met PADI-gekwalificeerde instructeurs en marine-biologen bieden onderwaterfotosessies aan.

Wellness

The Aquum Spa is een inspiratie voor de zintuigen en biedt een uitgebreide selectie aan schoonheidsbehandelingen. Alles is hier ontworpen u te helpen uw balans te herstellen en uw rust te vinden, van dagelijkse yogasessies tot therapeutische massages. Tevens yogalessen, yogapaviljoen en fitnessruimte.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension mogelijk ( in Lime Restaurant o.b.v. à la carte) en korting bij de andere restaurants.
Met zijn 3 restaurants en 2 elegante bars vervult het Baros Resort bijna elke culinaire wens. Romantisch dineren in uw eigen villa met subliem uitzicht over de Indische Oceaan is tevens mogelijk.
Half board dine around: ontbijt in Lime restaurant, diner in Lime Restaurant of Cayenne Restaurant en 1 x diner in Lighthouse bij min. 4 nachten verblijf. 1 x zorgvuldig geselecteerde wijn per diner per avond, bezoek aan thema buffet Palm Garden
The Lighthouse Lounge: fine-dining restaurant. Hier kunt u niet alleen uitstekend eten, er zijn ook regelmatig exposities van lokale kunstenaars.
Sails Bar: een intieme lounge plek onder de palmbomen. Op de kaart lichte lunches, overheerlijke snacks, pizza's en cocktails, mocktails, uitgebreide keuze aan champagnes, whiskey's en cognac.
The Lighthouse Restaurant: magisch en intiem voor een onvergetelijke culinair avontuur. Hoog boven het water gelegen geniet u hier van zeevruchten en steaks tesamen met exotische smaken.
Lime: gastronomisch restaurant voor ontbijt, lunch en diner met mediterrane en Aziatische specialiteiten.
Cayenne Grill: halfopen restaurant voor dagverse zeevruchten maar ook lamsvlees- en Wagyu-rundvleesspecialiteiten.
Piano Deck dining: op een houten platvorm met wapperende gordijnen en kandelaars. Gelegen in de azuurblauwe zee ontbijten, lunchen of dineren met uw geliefde. Een onvergetelijke ervaring. (tegen betaling).
Nooma Dining: geniet van de zonsondergang en dineer onder de sterren tijdens de Sunset Dinner Cruise. Verzorgd door uw eigen butler geniet u van een gastronomisch menu dat exclusief voor u wordt bereid door de chef-koks.
Sandbank Dining:dineren op zuiver wit zand en omringd door kristalhelder water. Een culinaire ervaring voor twee op een afgelegen zandbank exclusief voor u. Met een discrete chef-kok en steward (tegen betaling).

Kamers & Suites

De 75 villa’s zijn schitterend geïntegreerd in de tropische vegetatie. Lokale architecten ontwierpen de villa’s met natuurlijke materialen. De inrichting is modern en aangenaam door een sfeervolle combinatie van kleuren en modern meubilair. De villa’s zijn voorzien van een yogamat, telefoon, strijkfaciliteiten, flatscreen-tv, cd/dvd-speler, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten, airconditioning, plafondventilator en wijncooler. Badkamer met buitendouche. Zonneterras met ligstoelen. Gasten vanaf 8 jaar welkom. Alle villa's beschikken over een villahost. Sparkling wine bij aankomst. Dagelijks water en vers fruit in de villa. Snorkelmateriaal inclusief. Alle villa's en suites voor max. 3 personen. Het residence met 2 slaapkamers voor max. 4 volwassenen en 2 kinderen.

Deluxe Beach Villa

ca. 89 m², maximaal 3 personen 
Individuele rietgedekte villa. Voorzien van kingsizebed, zithoek, open air badkamer met separate douche en toegang tot het strand. Terras met ligbedden.

Baros Villa

ca. 103 m², maximaal 3 personen  
Individuele rietgedekte bungalow, voorzien van hemelbed, tuin met buitendouche en directe toegang tot het strand.

Water Villa

ca. 92 m², maximaal 3 personen  
Over-water villa. Slaapkamer met hemelbed, terras met ligbedden en direct toegang via trap tot zee.

Baros Pool Villa

ca. 134 m², maximaal 3 personen  
Luxe villa aan het strand met groot terras, dagbed, zithoek en plungepool. 24-uurs villahost.

Water Pool Villa

ca. 126 m², maximaal 3 personen  
Schitterende over-water villa met veel privacy. Slaapkamer, selectie van dvd's, cd's, boeken, iPod-dockingstation en Bose-surroundsysteem. Hardhouten terras, dagbed, ligbedden, privézwembad en direct toegang tot de lagune. 24-uurs villahost.

Baros Suite

ca. 200 m², maximaal 3 personen  
Deze schitterende villa ligt direct aan het strand. Voorzien van woonkamer, door een schuifdeur gescheiden van de slaapkamer met hemelbed en Bose-surroundsysteem. Fraaie badkamer met regendouche en signature bad. Groot houten terras met dagbedden, buitendouche en privézwembad. Deze villa biedt veel privacy. 24-uurs villahost.
 

Baros Residence

ca. 270 m², maximaal 3 personen  
Deze luxe villa biedt veel ruimte en privacy. Omgeven door weelderige vegetatie. Aparte woonkamer en slaapkamer met hemelbed. Luxe badkamer met directe toegang tot het terras. Een selectie van dvd's, cd's, boeken, iPod-dockingstation en Bose-surroundsysteem. Overdekte veranda met privézwembad.

Baros Residence 2-slaapkamers

ca. 240 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen   
Een unieke en romantisch gelegen villa met veel ruimte binnen en buiten. Met een privéstrand en een privézwembad. Dagelijks ontbijt in uw villa. Inclusief 3 uur durende cruise per luxe boot; een romantisch privédiner op uw eigen terras.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here