Hideaway hotel
 Zeer geschikt voor families
 Karakteristiek hotel
 Hideaway hotel
 Zeer geschikt voor families
 Karakteristiek hotel

v.a. € 6.018, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Reserve Suite o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 09-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve, Bali

Het luxe Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve wordt omgeven door tropische heuvels, groene rijstterrassen en de Ayung-rivier. Te midden van deze unieke omgeving ervaren gasten van Mandapa aan de oevers van de Ayung-rivier momenten van bezinning, reflectie en rust. Het beroemde kunstenaarsdorp Ubud is het artistieke centrum van Bali en ligt op 10 min. De luchthaven Denpasar ligt op ca. 37 km afstand. Een aantal nachten in het luxe Mandapa voor het ultieme ‘onthaasten’, wellicht in combinatie met een verblijf in een van de luxe hotels aan het strand vormt een unieke vakantie­belevenis.

Faciliteiten

Stijlvolle entree met uitzicht over het resort en de omliggende vallei. Riant zwembad gelegen te midden van de rijstvelden en omringd door een zonneterras. Voor kinderen is er de Mandapa Camp kidsclub met een leerzaam ‘mini explorers’ activiteitenprogramma met veel aandacht voor de natuurlijke omgeving. Verder is er een modern fitnesscenter. De yogalessen vinden plaats op speciale locaties in het gebied, zoals in een paviljoen bij de rivier of op een platform in het midden van een rijstveld (inclusief). Met de fietsen van het hotel is er de mogelijkheid om het gebied op eigen gelegenheid te verkennen. Rond het resort zijn groene rijstvelden en terrassen die worden beheerd door het resort. Gasten kunnen leren van planten tot oogsten op de traditionele manier.

Wellness

De Mandapa Spa is een uitverkoren plek van rust en kracht. Bloembaden en traditionele Balinese behandelingen creëren rustgevende momenten en diepe ontspanning.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Aan de oevers van de Ayung-rivier liggen de twee restaurants.
Kubu: in dit restaurant kunt u op een originele manier dineren: zittend in geweven cocons langs het het stromende water van de Ayung-rivier. Het restaurant is gespecialiseerd in Westerse gerechten
Sawah Terrace: all-day dining restaurant met fraai terras en uitzicht op de rijstvelden. De groenten uit de organische tuin van de chef-kok vormen de basis voor lokale gerechten.
Poolbar: hapjes en drankjes zijn de hele dag verkrijgbaar aan de bar bij het zwembad.
The Library: voor een afternoon tea of lunch.
Ambar: Japanse keuken met live jazz-band.

Kamers & Suites

De 60 luxe suites en villa’s creëren een unieke omgeving dankzij het interieur en aan de natuur gerelateerde stijlelementen. De architectuur van Mandapa is een combinatie van traditionele Balinese stijl en modern design. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, kluisje, minibar en koffie-/theezetfaciliteiten. Ruime slaapkamer en zeer luxueuze badkamer met separate douche. Terras of balkon met schitterend uitzicht. 24-uurs butlerservice.

Reserve Suite

ca. 100 m², maximaal 3 personen 
In open plan woon-/slaapkamer met terras met loungebank en uitzicht op de rijstvelden en het regenwoud. Suites kunnen gecombineerd worden door middel van een verbindingsdeur.

Mandapa Suite

ca. 145 m², maximaal 3 personen 
Deze suite in Balinese stijl heeft een aparte woon- en slaapkamer met zithoek en eettafel. Groot terras met loungebank en uitzicht over de rijstvelden.

Pool Villa - 1 slaapkamer

ca. 430 m², maximaal 3 personen  
Vrijstaande villa met slaapkamer met kingsizebed, inloopkast en indoor living met loungebank. Luxe badkamer. Balinese tuin met zonneterras, privézwembad en buitendouche. Uitzicht op het regenwoud.

River Front Pool Villa - 1 slaapkamer

ca. 430 m², maximaal 3 personen  
Vrijstaande villa met slaapkamer met kingsizebed, inloopkast en indoor living met loungebank. Luxe badkamer. Balinese tuin met zonneterras, privézwembad en buitendouche. Uitzicht op de Ayung-rivier.

Reserve Pool Villa - 2 slaapkamers

ca. 995 m², maximaal 5 personen  
Deze villa heeft een spectaculaire ligging langs de rivier. Twee aparte paviljoens, elk met een slaap- en badkamer. Riante woonkamer en terras met ligbedden en groot privézwembad.

Mandapa Pool Villa - 3 slaapkamers

ca. 2.000 m², maximaal 7 personen  
Deze schitterende villa ligt langs de Ayung-rivier en bestaat uit 3 aparte paviljoens elk met een slaapkamer, badkamer en terras. Grote indoor living, tuin, terras met ligbedden en groot privézwembad.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here