Hideaway hotel
 Rustige ligging
 Actieve vakantie
 Hideaway hotel
 Rustige ligging
 Actieve vakantie

v.a. € 3.465, - p.p.

  • 5 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Premier Canyon Kamer o.b.v. halfpension
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 22-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort, Muscat

Het Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort ligt midden in het indrukwekkende Hajar-gebergte met zijn canyons op het Saiq-plateau. De fantastische locatie, 2.000 meter boven zeeniveau, op de gebogen rand van een grote canyon. De elegante architectuur weerspiegelt de artistieke cultuur van Oman. Deze plek, een paradijs voor avontuurlijke reizigers en natuurliefhebbers, biedt spectaculaire uitzichten, verlaten dorpjes, diepe kloven en steile ravijnen. Ver van de drukke hoofdstad Muscat heerst hier rust en stilte. Prinses Diana waardeerde ooit het uitzicht vanaf het observatiedek. Het resort is volledig geïntegreerd in de natuur. Dit is het onontdekte Oman! Op ca. 2.5 uur van Muscat per 4-WD.

Faciliteiten

Bijzonder is de infinity pool met uitzicht op het rotsachtige landschap. Bibliotheek met een uitgebreide collectie aan boeken en gratis gebruik van Apple pc's. Voorts (verlichte) tennisbaan en Diana’s Point, een beroemd uitzichtpunt. In het fort bevindt zich de Asfour Kids Club en Jabal Teens Club met veel activiteiten, speeltuin, klimrek met schommels en glijbaan. De Jabal Teens Club voor tieners voorzien van Xbox, biljarttafel en bordspellen. Het resort organiseert diverse activiteiten als ‘Rise & Shine' yogalessen, een Three Village Culture Walk o.l.v. een ervaren gids, een hike van ca. 6 km naar Wadi al Masdari en mountainbiking. U kunt ook deelnemen aan traditionele Spice Spoons kooklessen. Stap achter de schermen van de lokale gastronomie of ontdek Anantara's smaakvolle Thaise en Omaanse gerechten. De kookles begint met een privérondleiding door de tuin met de chef-kok, waarbij diverse kruiden geselecteerd worden (de activiteiten zijn tegen betaling).

Wellness

Anantara Spa met hamam, kapsalon, manicure & pedicure, stoombad, experience douches, ontspanningsruimten, verwarmd zwembad en jacuzzi. Traditionele wellnessbehandelingen die gebruik maken van de genezende krachten van rozenwater en granaatappel. De Spabar serveert snacks, vers fruit en kruidenthee.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. De restaurants serveren de de fijnste en traditionele smaken uit de regio. Exotische Arabische gerechten, speciale theesoorten en unieke kruidenmixen van onderscheidende Aziatische keukens. U heeft de keuze uit 9 restaurants en bars.
Al Maisan: een all-day dining restaurant met schitterend uitzicht op de canyon. U kunt kiezen uit Zuidoost-Aziatische, Indische en Arabische specialiteiten.
Al Qalaa: signature restaurant in het hart van het resort en serveert lokale gerechten.
Bella Vista
: voor authentieke Italiaanse gerechten met verse seizoengebonden producten.
Al Baha
: is de perfecte plek om te ontspannen bij een afternoon tea, verse sappen, creatieve cocktails en lichte maaltijden.
Al Burj: een Marokkaanse lounge, voor koffie, thee en premium drankjes vergezeld van Spaanse tapas.
Al Shourfa: op de binnenplaats is de shisha lounge.
Dine by Design: dineren op een speciaal plekje in of buiten het resort.

Kamers & Suites

Het resort beschikt over 82 kamers en 33 villa's. Sfeervol ingericht met Arabische ornamenten, handgemaakte meubels en kleurrijke stoffen. Voorzien van airconditioning, inloopkast, Interactieve tv, Bluetooth geluidssysteem, iPod-dockingstation, schrijftafel, theezetfaciliteiten en Nespresso-apparaat. Luxe badkamer met regendouche, bad en dubbele wastafels. Kingsizebed of 2 queensizebedden.

Premier Canyon Kamer

ca. 60 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind 
Gelegen op de begane grond en terras met uitzicht over de canyon.

Deluxe Canyon Kamer

ca. 60 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind 
Gelegen op de 1e verdieping van het resort. Balkon met uitzicht over de canyon.

Garden Pool Villa - 1 slaapkamer

ca. 178 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Deze ommuurde villa biedt veel privacy. Terras met privézwembad en ligbedden. Voorzien van een slaapkamer met kingsizebed en een aparte woonkamer. Luxe voorzieningen zijn onder meer toiletartikelen van Amouage en de nieuwste technologie. Fraaie badkamer met separate douche.

Deluxe Garden Pool Villa - 1 slaapkamer

ca. 178 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Deze ommuurde villa biedt veel privacy. Terras met privézwembad, eettafel en ligbedden. Voorzien van een slaapkamer met kingsizebed, inloopkast en een aparte woonkamer. Luxe voorzieningen zijn onder meer toiletartikelen van Amouage en de nieuwste technologie. Fraaie badkamer met separate regendouche. Eigen ingang en een parkeerplaats.

Cliff Pool Villa 1-slaapkamer

ca. 188 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind  
Deze villa biedt een spectaculair uitzicht. Zonnedek met ligbedden en infinity-zwembad. In Majlis-style ingerichte woonkamer, selectie van boeken en bordspellen. Slaapkamer met kingsizebed. Luxe badkamer met een regendouche en een apart bad. Inclusief de faciliteiten van een villahost.

Garden Pool Villa - 2 slaapkamers

ca. 300 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Deze ommuurde villa biedt veel privacy. Terras met privézwembad, eettafel en ligbedden. Voorzien van 2 slaapkamers waarvan 1 met kingsizebed en een met 2 twinbedden en inloopkast. Een aparte woonkamer met sofa's en zithoek met eettafel. Luxe voorzieningen zijn onder meer toiletartikelen van Amouage. Zeer fraaie badkamer met separate regendouche.

Deluxe Garden Pool Villa - 2 slaapkamers

ca. 300 m², maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen  
Deze ommuurde villa biedt veel privacy en heeft een privé entree en parkeerplaats. Terras met privézwembad, eettafel en ligbedden. Voorzien van 2 slaapkamers waarvan 1 met kingsizebed en een met 2 twinbedden en inloopkast. Een fraaie woonkamer met sofa's en zithoek met eettafel. Luxe voorzieningen zijn onder meer toiletartikelen van Amouage. Zeer fraaie badkamer met separate regendouche. Eigen ingang en een parkeerplaats.

Anantara Cliff Pool Villa 1-slaapkamer

ca. 188 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind  
Gelegen op de hoeken van het resort. Vanuit uw zwembad heeft u een schitterend uitzicht over de kliffen en canyon. Terras met ligbedden en privézwembad. In Majlis-style ingerichte woonkamer en slaapkamer met kingsizebed. Inclusief de faciliteiten van een villahost.

Royal Mountain Villa

ca. 700 m², maximaal 9 personen 
Schitterende villa, voorzien van 3 slaap- en badkamers, slaapkamer op de bovenste verdieping met een kingsizebed, 2e slaapkamer met een kingsizebed en 3e slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Voorts kleedkamer, een in Majlis-style ingerichte woonkamer met eethoek en schrijftafel. Kitchenette en Nespresso-apparaat. Luxe minibar met signature dranken. Groot terras met uitzicht over de omringende bergen. Zwembad met jacuzzi en buitendouche. Privé-ingang en butlerservice.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here