Top design hotel
 Direct aan het strand
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment
 Top design hotel
 Direct aan het strand
 Ruime keuze uit activiteiten/entertainment

v.a. € 2.978, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Resort Deluxe Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 02-09-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Jumeirah Al Naseem, Dubai

Jumeirah al Naseem ligt op een schitterende locatie tegenover Burj Al Arab aan een 2 km lang privéstrand. Al Naseem, Arabisch voor zeebries, is ontworpen en gebouwd met het oog op de allerhoogste internationale standaard. De architectuur is een elegante mix van modern design met Arabisch bouwstijlen. Het resort maakt deel uit van het hotelcomplex Madinat Jumeirah waartoe nog 4 andere hotels behoren. Gasten van Jumeirah Al Naseem kunnen gebruik maken van vrijwel alle faciliteiten met meer dan 40 restaurants, de sportfaciliteiten en het Wild Wadi Waterpark. Een schitterend resort voor jong en oud.

Special

Tot 44% voordeel op uw verblijf
bij min. 4 nachten verblijf
Van 01-04-2024 t/m 13-01-2025
Indien geboekt voor 01-05-2024
(is reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

In de tuin met veel waterpartijen liggen 5 zwembaden waarvan 1 voor volwassenen. Een beachclub met gebruik van ligstoelen, parasols en handdoekenservice. Een nieuw en exclusieve KiDS at Jumeirah Al Naseem-programma voor jonge gasten. Met innovatieve activiteiten en lokaal geïnspireerde ambachten, zorgt het gekwalificeerde personeel voor urenlang plezier in de ruime buitenruimte met splashpads, schommels en een uniek klimrek. Kinderen hebben ook gratis toegang tot de voortreffelijke Sinbad's Kids 'Club, een echte droomwereld voor kinderen, met meer dan 1.000 m² aan speelruimtes en zwembaden. Het Wild Wadi Waterpark naast het Jumeirah Beach Hotel is gratis toegankelijk. U kunt gebruik maken van de healthclub van Mina a’Salam met overdekt zwembad en fitnesscenter en de marina- en sportclub van het Jumeirah Beach Hotel met sauna’s, stoombad, 7 tennisbanen en squashbaan. Het watersportcentrum biedt zeilen, parasailing en een PADI-duikcenter.

Wellness

De fraaie Talise Spa bij het hotel Mina a'Salam biedt het nieuwste op het gebied van Europese en Aziatische massages en schoonheidsbehandelingen. Voorts is er de 'The Quay Healthclub' met fitnessenter, aerobicsstudio, een binnenzwembad, sauna en stoombad.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension mogelijk. Het Jumeirah complex biedt meer dan 40 wereldklasse restaurants, bars en lounges elk met een duidelijk thema. Onderstaand een selectie.
The Hide: voor Amerikaanse specialiteiten w.o. vele grillgerechten.
Rockfish: serveert de beste zeevruchten van Dubai.
Tortuga: voor de uitstekende Mexicaanse keuken.
Shimmers: gelegen op een van de beste locaties in Dubai, direct aan het privéstrand van Madinat Jumeirah met een spectaculair uitzicht op Burj Al Arab Jumeirah. Het gerenoveerde strandrestaurant biedt authentieke Griekse gerechten in een chique ambiance.
Al Hambra: een traditionele Spaans restaurant.
Hanaaya: betekent geluk in Arabisch. Hannaya is een elegant restaurant met een aantal kookeilanden voor een culinaire wereldreis met een smakelijke mix van smaken en lokale ingrediënten.
The Palmery: een combinatie van buffet- en a la carte gerechten voor het hele gezin. Mooi terras met uitzicht op Burj Al Arab.
Khaymat Al Bahar: gespecialiseerd in de authentieke Libanese keuken met live entertainment. Open voor lunch en diner.
Pai Thai: Oosters gourmetrestaurant. Heeft onlangs het Zuid-Aziatische Restaurant Award gewonnen (beste Thaise restaurant in Dubai).
Perry & Blackwelder's (P&B): een nieuw informeel dinerconcept gelegen in de Madinat Souk. Gespecialiseerd in BBQ-gerechten.
Trattoria: een van de beste Italiaanse restaurants in Dubai. Serveert Italiaanse delicatessen. Biedt een panoramisch uitzicht op Madinat Jumeirah.
The Noodle House: informeel restaurant gelegen in de Madinat souk. Gespecialiseerd in Aziatische gerechten.
Arboretum: internationale cuisine. Geopend voor diner.
Trattoria Toscana: serveert traditionele Italiaanse gerechten, waaronder pasta’s en pizza, bereid met typische mediterrane passie.
Il Borro: in de stijl van een Italiaanse bistro; een moderne interpretatie van de Toscaanse keuken.
Bahri: de perfecte plek om van het uitzicht te genieten. Serveert verfrissende cocktails en verse sappen.
Koubba: schitterende bar om van de zonsondergang te genieten.
Al Samar Lounge: voor afternoon tea en diverse drankjes.
The Agency: kreeg onlangs de Nightlife Awards 2017 en was tevens winnaar van de beste wijnbar.
Al Fayrooz Lounge: voor afternoon tea en een selectie van zoete traktaties. Met mooi uitzicht op de waterwegen en Burj Al Arab.
Kalsa: bar bij het familiebad van Jumeirah Al Naseem. Voor gezonde snacks en fruitsappen.

Kamers & Suites

De 387 kamers en 43 suites zijn ruim ingericht in moderne Arabische stijl met kunstvoorwerpen. Het moderne interieur weerspiegelt de natuurelementen zand, blauwe luchten en de zee. De balkons en terrassen bieden een spectaculair uitzicht op de zee, de tuinen en Burj Al Arab. Voorzien van zithoek, minibar, flatscreen-tv, airconditioning, Nespresso-apparaat en schrijftafel. Balkon of terras. Kingsizebed of 2 queensizebedden. Ruime badkamer met bad en separate douche. Kamers met verbindingsdeur mogelijk.

Bij een verblijf in een Club Kamer of Suite heeft u extra privileges waaronder gratis gebruik van The Orchid Lounge: ontbijt wordt geserveerd in de Lounge van 7:00 – 11:30 uur of in The Palmery. Afternoon tea en lichte versnaperingen van 15:00 - 16:30 uur. Sundowners en een selectie van canapés van 17:30 - 19:30 uur. Exclusieve toegang tot Summersalt Beach Club voor gasten van 12 jaar en ouder. 

Resort Deluxe Kamer

ca. 51 m², maximaal 3 personen 
Ruim ingericht met open badkamer en slaapkamer met kingsizebed. Schitterend uitzicht op de tuinen en zwembad. Kamers kunnen door middel van een tussendeur gecombineerd worden, ideaal voor families (op aanvraag).

Ocean Deluxe Kamer

ca. 50 m², maximaal 3 personen 
Ruim ingericht met halfopen badkamer. Schitterend uitzicht op zee.

Pool Terrace Kamer

ca. 55 m², maximaal 3 personen 
Slaapkamer met kingsizebed of 2 aparte bedden. Direct toegang tot de (adults only) pool vanaf het privéterras (kan afgesloten worden). Elegante en suite badkamer met regendouche.

Family Superior Kamer

ca. 60 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Deze ruime kamer is speciaal ontworpen voor een familieverblijf. Slaapkamer met kingsizebed en zitgedeelte met groot sofabed voor 2 personen. Deze ruimte kan gescheiden worden door een schuifdeur. Balkon met uitzicht op de weelderige tuinen en zwembaden van het hotel.

Ocean Club Terrace Kamer

ca. 51 m², maximaal 3 personen 
Ingericht met luxe Arabische meubelen. Gelegen op de vierde verdieping en met een schitterend uitzicht op zee en de iconische Burj al Arab. De kamer beschikt over een 21 m² groot terras.

Ocean Club Superior Kamer

ca. 60 m², maximaal 3 personen 
Ingericht met luxe Arabische meubelen. Voorzien van groot terras en mooi uitzicht op zee. Inclusief gebruik van de Club Lounge: ontbijt wordt geserveerd in de Lounge van 7:00 – 10:30 uur of in The Palmery. Afternoon tea en lichte versnaperingen van 15:00 - 16:30 uur. Sundowners en een selectie van canapés van 17:00 - 19:00 uur. Gedurende de dag thee, koffie en frisdranken. Van 19:00 - 22:00 uur alcoholische dranken (een selectie tegen betaling). De Club Lounge is gesloten van 10:30 tot 15:00 uur.

Family Suite

ca. 126 m² maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Deze suite is ideaal voor families. Voorzien van een woonkamer met een sofabed voor kinderen t/m 12 jaar. 2 badkamers waarvan 1 speciaal is ingericht voor kinderen. Riante slaapkamer met kingsizebed en groot terras. Inclusief gebruik van de Club Lounge: ontbijt wordt geserveerd in de Lounge van 7:00 – 11:30 uur of in The Palmery. Afternoon tea en lichte versnaperingen van 15:00 - 16:30 uur. Sundowners en een selectie van canapés van 17:00 - 19:00 uur. Gedurende de dag thee, koffie en frisdranken. Van 19:00 - 22:00 uur alcoholische dranken (een selectie tegen betaling). Exclusieve toegang tot Summersalt Beach Club voor gasten van 12 jaar en ouder. De Club Lounge is gesloten van 11:30 tot 15:00 uur.

Gulf Ocean Suite

ca. 126 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Ruim ingericht in moderne stijl. Gelegen op de begane grond met groot terras met ligbedden en uitzicht over strand en zee. Riante woon- en slaapkamer. Luxe badkamer. Inclusief gebruik van de Club Lounge: ontbijt wordt geserveerd in de Lounge van 7:00 – 11:30 uur of in The Palmery. Afternoon tea en lichte versnaperingen van 15:00 - 16:30 uur. Sundowners en een selectie van canapés van 17:00 - 19:00 uur. Gedurende de dag thee, koffie en frisdranken. Van 19:00 - 22:00 uur alcoholische dranken (een selectie tegen betaling). Exclusieve toegang tot Summersalt Beach Club voor gasten van 12 jaar en ouder. De Club Lounge is gesloten van 11:30 tot 15:00 uur.

Burj View Suite

ca. 135 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Ruim ingericht in moderne Arabische stijl. Groot terras met uitzicht over zee en/of hotel Burj Al Arab. Riante woon- en slaapkamer. Luxe badkamer. Inclusief gebruik van de Club Lounge: ontbijt wordt geserveerd in de Lounge van 7:00 – 11:30 uur of in The Palmery. Afternoon tea en lichte versnaperingen van 15:00 - 16:30 uur. Sundowners en een selectie van canapés van 17:00 - 19:00 uur. Gedurende de dag thee, koffie en frisdranken. Van 19:00 - 22:00 uur alcoholische dranken (een selectie tegen betaling). Exclusieve toegang tot Summersalt Beach Club voor gasten van 12 jaar en ouder. De Club Lounge is gesloten van 11:30 tot 15:00 uur.

Resort Suite

ca. 135 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Ruim ingericht in moderne Arabische stijl. Balkon of terras met uitzicht over de tuinen. Riante woon- en slaapkamer. Luxe badkamer. Inclusief gebruik van de Club Lounge: ontbijt wordt geserveerd in de Lounge van 7:00 – 11:30 uur of in The Palmery. Afternoon tea en lichte versnaperingen van 15:00 - 16:30 uur. Sundowners en een selectie van canapés van 17:00 - 19:00 uur. Gedurende de dag thee, koffie en frisdranken. Van 19:00 - 22:00 uur alcoholische dranken (een selectie tegen betaling). Exclusieve toegang tot Summersalt Beach Club voor gasten van 12 jaar en ouder. De Club Lounge is gesloten van 11:30 tot 15:00 uur.

Ocean Suite

ca. 135 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Ruim ingericht in moderne Arabische stijl. Balkon of terras met uitzicht over zee. Riante woon- en slaapkamer. Luxe badkamer. Inclusief gebruik van de Club Lounge: ontbijt wordt geserveerd in de Lounge van 7:00 – 11:30 uur of in The Palmery. Afternoon tea en lichte versnaperingen van 15:00 - 16:30 uur. Sundowners en een selectie van canapés van 17:00 - 19:00 uur. Gedurende de dag thee, koffie en frisdranken. Van 19:00 - 22:00 uur alcoholische dranken (een selectie tegen betaling). Exclusieve toegang tot Summersalt Beach Club voor gasten van 12 jaar en ouder. De Club Lounge is gesloten van 11:30 tot 15:00 uur.

Presidential Ocean View Suite

ca. 300 m², maximaal 4 personen 
Deze schitterende suite gelegen aan het strand bestaat uit twee royale slaapkamers met kingsizebed en 2 eenpersoonsbedden. Een minimalistisch ingerichte woonkamer en 2 luxueuze badkamers. Terras of balkon met uitzicht op zee en de Burj al Arab. Inclusief gebruik van de Club Lounge: ontbijt wordt geserveerd in de Lounge van 7:00 – 10:30 uur of in The Palmery. Afternoon tea en lichte versnaperingen van 15:00 - 16:30 uur. Sundowners en een selectie van canapés van 17:00 - 19:00 uur. Gedurende de dag thee, koffie en frisdranken. Van 19:00 - 22:00 uur alcoholische dranken (een selectie tegen betaling). Exclusieve toegang tot Summersalt Beach Club. Inclusief Bentley retourtransfers vanaf en naar Dubai Internationale luchthaven.

Royal Penthouse

ca. 750 m², maximaal 14 personen   
Het nieuwe Royal Penthouse herdefinieert luxueus wonen met  binnen- en buitenverblijf over een hele verdieping. Entree via een privélift. De suite is voorzien van op maat gemaakte meubels en op haute couture geïnspireerde afwerkingen. Een hal met hoog plafond verbindt vijf riante slaap- en badkamers met een eigen terras. Een eigen fitnessstudio binnen en buiten en een overloopzwembad van 11 m. Geniet van gratis drankjes en een schitterend uitzicht op de azuurblauwe zee en Burj al Arab. Een badkamer die stoom, aromatherapie en chromotherapie combineert voor een perfecte nachtrust. Een toegewijde Guest Relations Manager om onvergetelijke herinneringen te maken tijdens uw verblijf. Inclusief de faciliteiten van de Club Lounge. Retour limousinetransfers van / naar de luchthaven van Dubai Internationale luchthaven.

Royal Suite

ca. 500 m², maximaal 4 personen  
Deze paleisachtige suite beschikt over 2 royale slaapkamers met een kingsizebed en 2 aparte bedden, 2 badkamers, een riante woonkamer, een bioscoop, een fitnessruimte en een groot terras met een aangelegde tuin. Inclusief gebruik van de Club Lounge: ontbijt wordt geserveerd in de Lounge van 7:00 – 10:30 uur of in The Palmery. Afternoon tea en lichte versnaperingen van 15:00 - 16:30 uur. Sundowners en een selectie van canapés van 17:00 - 19:00 uur. Gedurende de dag thee, koffie en frisdranken. Van 19:00 - 22:00 uur alcoholische dranken (een selectie tegen betaling). Exclusieve toegang tot Summersalt Beach Club. Inclusief retourtransfers vanaf Dubai Internationale luchthaven.

Ocean Penthouse

Ca. 407 m², maximaal 2 volwassenen  
Deze schitterende suite biedt een riante woon- en eetruimte, met een grote bar voor gratis drankjes terwijl u uitkijkt over de oceaan. Terras met een infinity pool van 11 m en fitnessstudio. Badkamer met douche waarin stoom, geuren en licht worden gecombineerd. Inclusief de faciliteiten van de Club Lounge. Retour limousinetransfers van / naar de luchthaven van Dubai International luchthaven.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van Madinat Jumeirah Al Naseem staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Van welk hotelcomplex in Dubai maakt Jumeirah Al Naseem deel uit?

    Madinat Jumeirah Dubai dat meerdere bekende hotels heeft zoals Jumeirah Dar al Maysaf, Jumeirah Al Qasr en Jumeirah Mina A 'Salam.

  • Is het Jumeirah Al Naseem geschikt voor kinderen?

    Ja het is zeer geschikt voor kinderen, het hotel biedt het exclusieve Kids at Jumeirah Al
    naseem programma aan voor jonge gasten.

    Kinderen hebben ook gratis toegang tot de voortreffelijke Sinbad's Kids 'Club, een echte droomwereld voor kinderen, met meer dan 1.000 m² aan speelruimtes en zwembaden. Het Wild Wadi Waterpark naast het Jumeirah Beach Hotel is gratis toegankelijk.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here