Karakteristiek hotel
 Direct aan het strand
 Adults only
 Karakteristiek hotel
 Direct aan het strand
 Adults only

v.a. € 1.300, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Tweepersoonskamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 16-04-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

4*Superior Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa, Mallorca

Het elegante kasteelachtige gebouw van Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa (18+) ligt bijzonder mooi direct aan een zandstrand en wordt omgeven door fraai aangelegde schaduwrijke tuinen. Het is de ideale plek voor een zon-, zee-, en strandvakantie. Het interieur is een combinatie van klassiek design met warm meubilair en kleuren en is uitermate geschikt voor couples. Het adults only hotel (vanaf 18 jr.) biedt een vriendelijke service en ligt in het vredige dorp Paguera met winkels, bars en andere uitgaansgelegenheden op loopafstand. De hoofdstad Palma ligt op ca. 20 km en de luchthaven op ca. 36 km.


Faciliteiten

In de tuinen bevindt zich het zwembad, omringd door terrassen met ligbedden en parasols. Het beschikt over een tilhulp voor mindervaliden. Verder is er een kleine fitnessruimte, fietsenstalling en parkeergelegenheid. In de directe omgeving bevinden zich vier golfbanen zoals de Andratx golfbaan en er zijn verschillende watersportmogelijkheden. Ten slotte is er 24-uurs roomservice




Wellness

Het Wellness Center heeft een sauna, Turks bad, hydromassage bad, hydrotherapeutische douches en een verwarmd binnenzwembad. Hier kunt u terecht voor diverse massages.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Tevens te boeken op basis van halfpension of all-inclusive (Unlimited Luxury).
World Café Restaurant: internationale keuken met showcooking voor zowel ontbijt als diner in buffetvorm.
Restaurant Olio: voor de lunch met mediterrane keuken.
Barefoot Grill: voor snacks en met directe toegang tot het strand.
Restaurant Seaside Grill: seizoengebonden à la carte restaurant voor diner met internationale gerechten met een lokale touch.
Gohan: Sushi Bar voor geopend voor diner
Barracuda: bar gelegen naast het zwembad
Sugar Reef: de strandbar (seizoengebonden)
Pianobar: genieten van livemuziek onder het genot van een drankje of een exclusieve cocktail
Sky Bar: voor een perfecte avond onder de sterren, met zeezicht
Coco Café: voor heerlijke koffiespecialiteiten, hartige en zoete snacks, sapjes en ijsjes
24-uurs roomservice


Kamers & Suites

Het hotel telt 162 klassieke kamers die zijn voorzien van airconditioning, tv, wifi, tablet, koffiezetapparaat, minibar (tegen betaling) en kluisje. Badkamer met regendouche, badjassen en slippers. Niet alle kamers hebben een balkon of terras met zitje. De kamers bieden uitzicht op de straat, de tuinen of de Middellandse Zee.

Tweepersoonskamer

ca. 25 m², maximaal 2 volwassenen Comfortabele kamer met kingsize-, queensizebed of twee twinbedden. Met uitzicht op de boulevard.

Tweepersoonskamer Sea View

ca. 28 m², maximaal 2 volwassenen Comfortabele kamer met kingsize-, queensize- of twinbedden. Met zeezicht.

Garden View Deluxe Kamer

ca. 30 m², maximaal 2 volwassenen   Elegante kamer met tuinzicht.

Sea View Deluxe Kamer

ca. 30 m², maximaal 2 volwassenen  Elegante kamer met zeezicht.

Sea View Junior Suite Preferred Club

ca. 33 m², maximaal 3 volwassenen Ruimere open plan suite. Met zeezicht en gebruik van de Preferred Club Lounge. De kamers liggen in het meest exclusieve gedeelte van het hotel, concierge-service en persoonlijke check-in en check-out, Ontbijt in een afgescheiden gedeelte van het het World Café, hogere kwaliteit drankjes in de minibar, kussenmenu, butlerservice in de Preferred Club-zone, 's middags aperitief in de clublounge, gebruik van de computer in de clublounge en leeshoekje.

Sea View Deluxe Kamer Preferred Club

ca. 38 m², maximaal 2 volwassenen   Elegante kamer met kingsizebed en gebruik van de Preferred Club Lounge. De kamers liggen in het meest exclusieve gedeelte van het hotel, concierge-service en persoonlijke check-in en check-out, Ontbijt in een afgescheiden gedeelte van het het World Café, hogere kwaliteit drankjes in de minibar, kussenmenu, butlerservice in de Preferred Club-zone, 's middags aperitief in de clublounge, gebruik van de computer in de clublounge en leeshoekje.

Swim Up Kamer Preferred Club

ca. 38 m², maximaal 2 volwassenen Met kingsizebed en directe toegang tot het swim up zwembad. Zeezicht. Gebruik van de Preferred Club Lounge. De kamers liggen in het meest exclusieve gedeelte van het hotel, concierge-service en persoonlijke check-in en check-out, Ontbijt in een afgescheiden gedeelte van het het World Café, hogere kwaliteit drankjes in de minibar, kussenmenu, butlerservice in de Preferred Club-zone, 's middags aperitief in de clublounge, gebruik van de computer in de clublounge en leeshoekje.

Sea View Master Suite Preferred Club

ca. 45 m², maximaal 2 volwassenen, 3e volwassene op aanvraag Klassiek open plan suite met zitgedeelte en zeezicht. Badkamer met bad en aparte douche. Gebruik van de Preferred Club Lounge. De kamers liggen in het meest exclusieve gedeelte van het hotel, concierge-service en persoonlijke check-in en check-out, Ontbijt in een afgescheiden gedeelte van het het World Café, hogere kwaliteit drankjes in de minibar, kussenmenu, butlerservice in de Preferred Club-zone, 's middags aperitief in de clublounge, gebruik van de computer in de clublounge en leeshoekje.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van het Secrets Mallorca Villamil Resort & Spa staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Ligt het Secrets Mallorca Villamil aan het strand?

    Ja, het Secrets Mallorca Villamil ligt direct aan het strand (Platja Palmira).

  • Hoe ver is het rijden vanaf Secrets Mallorca Villamil naar Palma De Mallorca?

    Dit hoofdstad Palma is ongeveer 20 km rijden, de luchthaven ligt op ca. 36 km.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here