Zeer geschikt voor families
 Rustige ligging
 Kleinschalig boutique hotel
 Zeer geschikt voor families
 Rustige ligging
 Kleinschalig boutique hotel

v.a. € 1.883, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Junior Pool Villa o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 17-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Eagles Villas, Halkidiki

Het Eagles Villas behoort tot de bekende Griekse hotelier-familie Tornivoukas die ook het naastgelegen Eagles Palace managen. De 40 stijlvolle villa’s beschikken alle over een privézwembad, zijn rustig gelegen op een groene heuvel en bieden fraaie uitzichten op zee en de heilige berg Athos. Gasten van Eagles Villas kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het zusterhotel Eagles Palace. Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een stijlvolle villa met de service en faciliteiten van een vijfsterrenhotel. Uitermate geschikt om een relaxte vakantie door te brengen, ver weg van alle drukte en stress. De ligging nabij de heilige berg Athos maakt Eagles Villas tot een ideaal beginpunt van een privécruise langs de indrukwekkende kloosters die de kust van het schiereiland sieren. De luchthaven van Thessaloniki ligt op ca.1,5 uur rijden.


Faciliteiten

Fraaie entree met lounge en uitzicht op zee. Een binnen- en buitenzwembad omringd door zonneterras met ligbedden en parasols en tevens een kinderbad. Verder is er een separaat gedeelte voor Eagles Villas-gasten op het strand van Eagles Palace. Ook kunt u er gebruik maken van de uitgebreide Eagles Spa en de Kids Club. Tevens is er een padelbaan (tegen betaling).


Wellness

Gasten van Eagles Villas kunnen gebruik maken van de uitgebreide Spa van Eagles Palace.


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Armyra:
Griekse taverne bij het zwembad met gegrilde vlees- en visspecialiteiten, lunch en diner (geopend van juni t/m september).
Lofos Restaurant
: met terras. Serveert een internationaal ontbijtbuffet en à la carte gerechten voor lunch en diner.
De bar en lounge: bieden een ideale setting voor een romantische cocktail bij zonsondergang.

Daarnaast biedt het zusterhotel Eagles Palace u nog de keus uit de volgende restaurants:
Kamares by Spondi: à la carte restaurant met internationale gerechten voor lunch en diner.
Melathron: voor diner in buffetvorm.
Vinum: kleine al fresco keuken in de hoteltuin met Italiaanse gerechten en imposante wijnkelder (geopend van juni t/m september).
24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

De 42 geschakelde villa's zijn modern ingericht met smaakvol meubilair. Lichte natuurlijke kleuren en natuurlijke materialen vullen elkaar harmonieus aan. De ruime marmeren badkamer heeft een separate regendouche, ligbad en apart toilet. Alle villa’s beschikken over een flatscreen-tv, airconditioning, een kluisje en Nespresso-apparaat.

Junior Pool Villa

ca. 65 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Open plan woon-/slaapkamer met sofa, terras met zitje, ligbedden en buitendouche en privézwembad van ca. 12 m². Zeezicht.

Junior Pool Villa with private garden

ca. 65 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen  
Open plan woon-/slaapkamer met sofa, terras met zitje, ligbedden en buitendouche, privézwembad van ca. 12 m² en kleine tuin. Onderbroken zeezicht.

Ocean 1-bedroom Pool Villa

ca. 90 m², maximaal 5 personen  
Slaapkamer met en suite badkamer met ligbad en separate douche, woonkamer met zithoek en badkamer met douche. Terras met zitje, ligbedden en buitendouche en privézwembad van ca. 12 m². Zeezicht.

Ocean 1-bedroom Pool Villa with private garden

ca. 90 m², maximaal 5 personen  
Slaapkamer met en suite badkamer met ligbad en separate douche, woonkamer met zithoek en badkamer met douche. Terras met zitje, ligbedden en buitendouche, privézwembad van ca. 12 m² en kleine tuin. Onderbroken zeezicht.

Residential 2-bedroom Pool Villa

ca. 140 m², maximaal 6 personen
Twee slaapkamers met en suite badkamer, woonkamer met zithoek en badkamer. Terras met zitje, ligbedden en buitendouche en privézwembad van ca. 12 m². Via een trap bereikt u het dakterras. Zeezicht.

Residential 2-bedroom Pool Villa with private garden

ca. 140 m², maximaal 6 personen  
Twee slaapkamers met en suite badkamer, woonkamer met zithoek en badkamer. Terras met zitje, ligbedden en buitendouche, privézwembad van ca. 12 m² en kleine tuin. Via een trap bereikt u het dakterras. Onderbroken zeezicht.

Residential 3-bedroom Pool Villa with private garden

ca. 165 m², maximaal 6 personen  
Drie slaapkamers met en suite badkamer, woonkamer met zithoek en badkamer. Terras met zitje, ligbedden en buitendouche, privézwembad van ca. 12 m² en kleine tuin. Via een trap bereikt u het dakterras. Onderbroken zeezicht.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here