Zeer geschikt voor families
 Rustige ligging
 Karakteristiek hotel
 Zeer geschikt voor families
 Rustige ligging
 Karakteristiek hotel

v.a. € 10.464, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Spa Villa - 1 slaapkamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 15-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5*Deluxe Porto Zante Villas & Spa, Zakynthos

Gedurende het 15-jarig bestaan van dit resort waren al vele royals, regeringsleiders en celebrities te gast. De verfijnde Griekse, mediterrane en Aziatische keuken, het sprookjesachtige wellnesscenter, een groot scala aan activiteiten en persoonlijke service maken dit exclusieve verblijf tot een unieke ervaring voor jong en oud. Het luxe spa- en boutiqueresort ligt tegenover een privézandstrand en biedt een uitzonderlijk en panoramisch uitzicht op het nabijgelegen eiland Kefalonia, het schiereiland Peloponnesos en de eindeloze kristalblauwe Ionische Zee. Het dichtstbijzijnde dorp ligt op slechts een kilometer afstand van het resort. Porto Zante ligt in de omgeving van Tragaki, op ca. 8 km van de luchthaven van Zakynthos en ca. 7 km van Zakynthos stad.

 
 

Faciliteiten

Aan het strand worden dagelijks diverse yoga- en pilateslessen gegeven. Gasten van Porto Zante hebben gratis toegang tot de nabijgelegen tennisclub, op het resort is een fitnesscenter met moderne Technogym-apparatuur. Verder paard- en pony rijden, fietsen en hiken. Op het strand worden diverse watersporten aangeboden zoals suppen, kanoën, waterfietsen en snorkelen. In de Resort's Kids Club kunnen de kleine gasten kiezen uit een keur aan speelgoed en spelletjes, of deelnemen aan één van de activiteiten die speciaal voor hen georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld facepainting. Hier vindt u ook de Kids Corner; de leuke speeltuin.


Wellness

De Waterfront Spa biedt meer dan 20 spabehandelingen van over de hele wereld die zowel in de Waterfront Spa of in uw villa kunnen worden gegeven. De ervaren Spa-therapeuten voeren een unieke reeks holistische behandelingen uit, waarbij natuurlijke producten worden gecombineerd met een innovatieve aanpak en speciale massagetechnieken. Bij de behandelingen wordt gebruik gemaakt van producten van APIVITA Natural (Grieks) & BVLGARI (Italiaans).


Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Club House Restaurant: gelegen aan het water, hier geniet u van verrukkelijke Griekse en mediterrane gerechten.
MAYA Asian Restaurant & Bar: serveert signature cocktails en andere drankjes en biedt een Japanse ervaring van wereldklasse met heerlijke verse sushi, sashimi en Thaise opties. Voor jonge gasten heeft de chef een speciaal menu ontwikkeld.
Club House Bar: serveert cocktails, martini’s en andere verkoelende dranken. Regelmatig wordt er livemuziek ten gehore gebracht.
Dineren is tevens mogelijk in uw villa, er is 24-uurs In-Villa Dining-service.


Kamers & Suites

De 9 schitterende villa’s aan het strand in Porto Zante liggen tussen weelderige tuinen, zijn ingericht en gemeubileerd met geselecteerde stukken van Armani Casa & Gervasoni, schilderijen van vooraanstaande Griekse kunstenaars en zijn uitgerust met enkele van de beste exclusieve voorzieningen, waaronder Bang & Olufsen entertainment-systemen, Christofle Parijs bestek en glazen, Bernardaud designporselein en BVLGARI-gastenartikelen. Stijlvol ingericht en voorzien van airconditioning, iPod-dockingstation, iMac-desktop, Sony Playstation, B&O flatscreen-tv, Nespresso-apparaat, kitchenette (of keuken) met minibar en kluisje. Marmeren badkamer met ligbad, ruime inloopdouche met regendouche. Tuin met veranda, ligbedden, zitje en (verwarmbaar) privézwembad. Butlerservice en turndownservice.

Deluxe Spa Villa - 1 slaapkamer

ca. 85 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen
Luxe villa met tuin van 95 m² en privézwembad van ca. 28 m². Bestaande uit een ruime slaapkamer met kingsizebed en een open woonkamer met een kitchenette, een aparte extra woonkamer met een Gervasoni-slaapbank en een bureau met een iMac Desktop. Direct aan het strand gelegen.

ONE Royal Spa Villa - 1 slaapkamer

ca. 120 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen   
Slaapkamer met kingsizebed, bureau, inloopkast en en suite badkamer. Grote woonkamer met zithoek en eettafel, keuken en tweede badkamer. Tuin met veranda en privézwembad van ca. 45 m². Privégedeelte op het strand.

Presidential Spa Villa - 2 slaapkamers

ca. 170 m², maximaal 4 volwassenen en 3 kinderen     
Ruime en luxe villa met buitenruimte van maar liefst 180 m², welke is voorzien van o.a. een gazebo met eethoek, (verwarmd) privézwembad en ruim terras voorzien van ligbedden en parasol. Binnen vindt u op de begane grond een met woonkamer, eetkamer en
keuken. Voorts een slaapkamer met kingsizebed, welke middels de inkoopkast toegang geeft tot de en suite badkamer. Op de bovenverdieping een tweede woonkamer met sofabank, tweede slaapkamer met badkamer.

Grand Presidential Spa Villa - 2 slaapkamers

ca. 170 m², maximaal 4 volwassenen en 3 kinderen     
Als de Presidential Spa Villa, echter met buitenruimte van 300 m² én privéstrand.

Royal Infinity - 2 slaapkamer

ca. 200 m², maximaal 4 volwassenen en 3 kinderen     
Met een privézwembad en privéstrand. De villa heeft 2 woongedeelten en 3 badkamers.

Royal Spa Villa - 3 slaapkamers

ca. 270 m², maximaal 6 volwassenen en 2 kinderen    
Gelegen aan het strand en biedt een privégedeelte op het strand met persoonlijke ligbedden en parasols. De privé-ingang en achtertuin van de villa zijn indrukwekkend met hoge stenen muren en ijzeren hekken, beïnvloed door het Venetiaanse tijdperk, die het absolute statement maken van ultieme privacy en veiligheid. Deze schitterende villa heeft al een aantal van de meest prominente internationale gasten mogen ontvangen, waaronder vele royals, presidenten, kunstenaars, maar ook bekende artiesten. Villa met ruime hal, drie grote slaapkamers met kingsizebedden, drie en suite marmeren badkamers met aparte douche en een luxueus ingerichte woon- en eetkamer met open haard, een bureau met iMac Desktop en een keuken. De buitenruimte van deze villa bedraagt maar liefst 800 m² en beschikt o.a. over een privézwembad van ca. 60 m².

Grand Residence - 4 slaapkamers

ca. 370 m², maximaal 8 volwassenen en 6 kinderen
Grote villa verdeeld over twee verdiepingen. 4 tweepersoonskamers met kingsizebedden, 4 woonkamers (2 op elke verdieping) die eventueel dienst kunnen doen als slaapkamers. 6 badkamers en 2 privézwembaden. Ideaal voor verblijf van een groep vrienden of familie met volwassen kinderen.

Imperial Spa Villa - 4 slaapkamers

ca. 550 m², maximaal 8 volwassenen en 4 kinderen
De Imperial Spa Villa bestaat uit een villa met 3 slaapkamer en een 1-slaapkamervilla met ieder een eigen zwembad en verbonden door een pad dat tussen de tuinen loopt. Het unieke design stelt een familie, dan wel een groep vrienden in staat te genieten in ultieme privacy en comfort.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here