Top design hotel
 Kleinschalig boutique hotel
 Gunstig gelegen in de stad
 Top design hotel
 Kleinschalig boutique hotel
 Gunstig gelegen in de stad

v.a. € 993, - p.p.

  • 2 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Superior Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 22-10-2024

4*Deluxe La Fiermontina, Puglia

Deze schitterende 17e-eeuwse villa werd nauwgezet gerestaureerd en geniet een excellente ligging binnen de stadsmuren van Lecce. In minimalistische stijl ingericht en voorzien van zorgvuldig samengestelde kunstwerken uit de privécollectie van de eigenaar. Op loopafstand van het historische centrum en een ideaal uitgangspunt om de bezienswaardigheden van de stad te verkennen. Een stijlvol hotel waar het hedendaags comfort op bijzondere wijze is gecombineerd met de grandeur van het verleden. Een van de meest trendy en bekende adressen in Lecce. De luchthaven van Bari ligt op 165 km, de luchthaven van Brindisi op 47 km.


Faciliteiten

Rustig gelegen in een schitterende tuin met sinaasappel- en olijfbomen, zwembad, ligbedden en parasols. Diverse lounges, privéparkeerplaats en kleine fitnessruimte.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
La Fiermontina Restaurant: hier worden gastronomische Italiaanse gerechten geserveerd voor ontbijt, lunch en diner.

Kamers & Suites

De 16 unieke kamers zijn in moderne Italiaanse stijl, exclusieve materialen en kunstvoorwerpen ingericht. Voorzien van flatscreen-tv, minibar en airconditioning. Marmeren badkamer met bad of douche en biologische toiletartikelen. Sommige kamers met terras of balkon.

Superior Kamer

ca. 25 m², maximaal 2 personen  
Elegant ingericht met queensizebed. Badkamer met douche en klein balkon.

Deluxe Kamer

ca. 30 m², maximaal 2 personen  
Ruim ingericht met king- of queensizebed. Luxe badkamer met douche. Sommige kamers beschikken over een terras.

Junior Suite

ca. 30 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind
Bijzonder ingericht met kunstwerken van de eigenaar. King- of queensizebed. Fraaie badkamer met ruime douche.

Deluxe Junior Suite

ca. 30 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Bijzonder ingericht met kunstwerken van de eigenaar. In open plan met kingsizebed. Fraaie badkamer met vrijstaand bad en separate douche. Klein terras met zitje.

Suite Verticale

ca. 350 m², maximaal 2 personen   
Deze schitterende suite ligt nabij het hoofdgebouw in het Suites à Coté-complex. Beschikt over een eigen ingang een ruime slaapkamer met een kingsizebed en een comfortabele badkamer met een inloopdouche. 

Duplex Suite

ca. 35 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Deze bijzondere suite bestaat uit een woongedeelte met op de mezzanine een slaapkamer met kingsizebed. Fraaie badkamer met inloopdouche.

Suite Romantica

ca. 35 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind     
Deze mooie suite bevindt zich op de begane grond. Een korte stenen trap leidt naar een ruime houten mezzanine waar de slaapkamer met kingsizebed zich bevindt. De privétuin heeft een grote citroenboom en een origineel 18e-eeuws altaar met de afbeelding van Sint Antonius van Padua. De badkamer heeft een ruime douche en een apart vrijstaand bad.

1-slaapkamer Suite

ca. 45 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Zeer fraaie suite met designmeubelen. Aparte woon- en slaapkamer met queensizebed. Sofabed en luxe badkamer met vrijstaand bad of inloopdouche. De meeste suites beschikken over een terras met zithoek.

Suite Gelsomino

ca. 45 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Deze suite ligt aan de overkant van het hoofdresort, op het terrein Suites à Coté, en beschikt over een eigen ingang en tuin. Voorzien van een slaapkamer met kingsizebed, een aparte zitkamer en een ruime badkamer. De ruime badkamer heeft een vrijstaand bad en is voorzien van een dubbele wastafel.

Pool Suite

ca. 150 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Deze luxe suite ligt aan de overkant van het hoofdresort, op het terrein Suites à Coté. Beschikt over een eigen ingang en een tuin met terras, zithoek en een plungepool. De grote ramen van de vloer tot het plafond en de open douche vormen een aanvulling op het verfijnde, eigentijdse meubilair en vormen een mooi contrast met de traditionele stenen gewelfde plafonds. Er is een comfortabele design slaapbank voor twee personen aanwezig.

Suite Antonia

Ca. 550 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Via een korte stenen trap bereikt u de mooiste en meest ruime suite van het hotel. Slaapkamer met queensizebed, een aparte zitkamer en een ruime badkamer. In de aparte woonkamer bevindt zich een sofabed. Deze suite is ingericht volgens de stijl van het hele resort; een mix van modern en antiek , versterkt door het originele met sterren bekroonde plafond en een stenen open haard. Een privéterras met schitterend uitzicht op de tuin.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here