Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Top design hotel
 Gunstig gelegen in de stad
 Gourmet restaurant met Michelin-ster/kok
 Top design hotel
 Gunstig gelegen in de stad

v.a. € 2.127, - p.p.

  • 3 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Deluxe Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 27-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Kempinski The Boulevard Dubai, Dubai

Dit prestigieuze hotel is bijzonder fraai ingericht in een moderne, eigentijdse stijl. Kempinski The Boulevard Dubai is een lifestyle hotel op een schitterende locatie bij de Burj Khalifa, de fonteinattractie The Dubai Fountain en de indrukwekkende Dubai Opera. Via een voetgangerstunnel is er directe toegang tot de Dubai Mall, Fashion Avenue en het metrostation. De wijk Downtown Dubai biedt een bijna onuitputtelijk aanbod aan entertainment, winkels en restaurants. Naast een indrukwekkende lobby biedt Kempinski The Boulevard drie zwembaden met een waterval en een uitstekend Spacenter. Bovendien is de clublounge een van de beste in de stad. De voortreffelijke faciliteiten en de exclusieve kamers maken het hotel tot een uitstekende keuze voor de veeleisende reiziger. Op ca. 15 autominuten van de luchthaven. De prestigieuze golf­baan Montgomery ligt op ca. 9 km (korting op de greenfees).


Faciliteiten

Imposante lobby lounge en luxe boetieks. Het aantrekkelijke zwembad met waterval en kinderzwembad zijn met elkaar verbonden door verschillende niveau’s, omgeven door zonneterrassen en poolbar. Kinderen vermaken zich in de Qix Club (4-12 jaar). Geopend van 09:00-19:00 uur (2 uur inclusief tijdens verblijf).

Wellness

Schitterend Spacenter met een traditionele hamam, zout- en kruidenstoombad, Finse sauna, ontspanningsruimtes, manicure en pedicure, binnenzwembad en fitnessruimte. Een ruim aanbod aan signature schoonheidsbehandelingen en massages.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Halfpension mogelijk. Het hotel beschikt over een bijzonder dining-concept verdeeld over diverse restaurants gekoppeld aan een unieke setting, maar met dezelfde menukaart. Hier worden excellente gerechten geserveerd van oosterse en mediterrane cuisine tot het beste seafood en oosterse specialiteiten. Voor ontbijt, lunch en diner.
Elite Lounge: deze verfijnde lounch biedt diverse gerechten en drankjes, barista-stijl koffie en afternoon tea in een elegante omgeving.

Kamers & Suites

Het hotel beschikt over 196 ruime en moderne kamers en suites met schitterend uitzicht op de Burj Khalifa en de fonteinen. Alle kamers zijn luxueus ingericht met de meest geavanceerde faciliteiten en beschikken over een flatscreen-tv met dvd-/cd-speler, iPod-dockingstation, kluisje, minibar, koffie-/theezetfaciliteiten en Nespresso-apparaat. Fraaie badkamer met separate douche. Alle kamers beschikken over een balkon.

Deluxe Kamer

ca. 45 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Ruim en luxueus ingericht. Kingsizebed of 2 queensizebedden. Stadszicht.

Premier Landmark View

ca. 54 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Ruim ingericht met kingsizebed of 2 queensizebedden. Uitzicht op de Burj Khalifa.

Club Kamer

ca. 45 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Inclusief de faciliteiten van de Clublounge: eigen receptie, ontbijtrestaurant (met terras), snacks en frisdrankjes gedurende de dag, lunch en dinerbuffet, (alcoholische) drankjes van 12:00-21:00 uur, butlerservice, businesskamer, dagelijkse krant en strijken van 1 kledingstuk per persoon en 24-uurs check-in/out.

Club Landmark View

ca. 54 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Hoger gelegen kamer met uitzicht op de Burj Khalifa. Inclusief de faciliteiten van de Clublounge: eigen receptie, ontbijtrestaurant (met terras), snacks en frisdrankjes gedurende de dag, lunch en dinerbuffet, (alcoholische) drankjes van 12:00-21:00 uur, butlerservice, businesskamer, dagelijkse krant en strijken van 1 kledingstuk per persoon en 24-uurs check-in/out.

Premier Landmark View Suite

ca. 95 m² en maximaal 3 personen  
Voorzien van een woonkamer met sofa, privébar, luxe slaapkamer met kingsizebed en fraaie badkamer.

Premier Landmark View Club Suite

ca. 95 m² en maximaal 3 personen  
Voorzien van een woonkamer met sofa, privébar, luxe slaapkamer met kingsizebed en fraaie badkamer. Inclusief de faciliteiten van de Clublounge: eigen receptie, ontbijtrestaurant (met terras), snacks en frisdrankjes gedurende de dag, lunch en dinerbuffet, (alcoholische) drankjes van 12:00-21:00 uur, butlerservice, businesskamer, dagelijkse krant en strijken van 1 kledingstuk per persoon en 24-uurs check-in/out.

Executive Club Suite

ca. 115 m², maximaal 3 volwassenen en 1 kind
Elegante suite met gedeeltelijk uitzicht op de Burj Khalifa. Voorzien van slaapkamer met kingsizebed en badkamer met panoramisch uitzicht op de stad. Mooie woonkamer met sofa’s. Balkon. Inclusief de faciliteiten van de Clublounge: eigen receptie, ontbijtrestaurant (met terras), snacks en frisdrankjes gedurende de dag, lunch en dinerbuffet, (alcoholische) drankjes van 12:00-21:00 uur, butlerservice, businesskamer, dagelijkse krant en strijken van 1 kledingstuk per persoon en 24-uurs check-in/out.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here