Hideaway hotel
 Top design hotel
 Romantische setting
 Hideaway hotel
 Top design hotel
 Romantische setting

v.a. € 6.591, - p.p.

  • 5 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Water Pool Villa o.b.v. halfpension
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 23-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

6* Milaidhoo Maldives, Malediven

Gelegen op het kleine tropische eiland Milaidhoo op het Baa-atol biedt dit resort de ultieme combinatie van ontspanning, compromisloze luxe en echte gastvrijheid. Het eiland Milaidhoo wordt omgeven door poederwitte zandstranden en ligt in het hart van de UNESCO World Biosphere Reserve in de Baa Atol. Het kleurrijke koraalrif biedt fantastische omstandigheden om te snorkelen en te duiken. Dit juweeltje is uitermate geschikt voor koppels en honeymooners. Elke villa is zo ontworpen dat u optimaal geniet van de betoverende natuurlijke schoonheid van het eiland. De charmante rieten daken en 180 graden uitzicht over de Indische Oceaan dragen hieraan bij. Milaidhoo ligt op ca. 35 minuten per watervliegtuig van het hoofdeiland Malé.

Speciaal voor honeymooners (bij verblijf van min. 4 nachten):
- 1 x romantisch 3-gangen diner voor twee bij de villa
- een ster benoemen waarna een certificaat wordt meegegeven
- 1 x prachtig gedecoreerd bad met bloemen en kandelaars, fles champagne en chocolade
- 60 minuten spa-behandeling p.p. in de Serenity Spa


Special

Tot 45% voordeel op uw verblijf
Van 01-03-2024 t/m 22-12-2024
Indien geboekt voor 01-06-2024
(reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Infinitypool met bar en ligbedden. Fitnessruimte, bibliotheek, snorkelen, windsurfen, kajakken, catamaranzeilen en paddling. Dagelijks worden gratis yoga- en meditatielessen gegeven in het spa-pavilion met schitterend uitzicht op de oceaan.

Wellness

De over-water Serenity Spa biedt een Spa-menu met holistische en biologische behandelingen en producten van Elemis en TheraNaka.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van halfpension.
All-inclusive (Milaidhoo Gourmet Plan) mogelijk.

Milaidhoo Gourmet Plan is inclusief:
Dagelijks ontbijt in Ocean restaurant;
A la carte 3-gangenlunch in Ocean restaurant of Compass Pool bar;
Diner in Ocean restaurant of Shoreline Grill restaurant:
1x à la carte diner elke 5e avond tijdens verblijf at Chef's table (live Cooking)
Selectie van soft drinks, water, thee, koffie, smoothies, bier, cocktails en likeuren en wijnen gedurende de dag en bij de maaltijden.
(inhoud minibar, private dining en in-villa dining niet inbegrepen).
Ba'theli Restaurant: U dineert op een heuse Dhoni (lokale vissersboot) waarvan het dek is ingericht als een restaurant. De chef-koks bereiden een menu van lokaal geïnspireerde gerechten.
Ba'theli Lounge: geopend van zonsondergang tot laat. Voor cocktails en andere drankjes.
Shoreline Grill: biedt lokale specialiteiten van de grill en teppanyaki. Hier kunt u heerlijk vers gevangen vis en zeevruchten proeven. Dineren op het strand is tevens mogelijk of een avond bij de chef-kok's ‘teppanyaki’ table waar in overleg een maaltijd voorbereid wordt.
Wijnkelder: het is mogelijk om te dineren (inclusief wijnproeverij) in de wijnkelder.
Ocean Restaurant: voor ontbijt, lunch en diner. Hier worden gerechten uit de internationale keuken geserveerd.
Compass Pool Bar: voor drankjes en hapjes.

Kamers & Suites

De 50 elegante rieten dakvilla’s zijn schitterend ingericht met kunstvoorwerpen en designmeubilair speciaal ontworpen voor Milaidhu. Veel lichtinval door de hoge ramen. Voorzien van airconditioning, plafondventilator, koffie-/theezetfaciliteiten, minibar, wijnkoeler, flatscreen-tv en Nespresso-apparaat. Uitermate fraaie badkamer met signature bad, separate regendouche en luxe toiletartikelen van Acqua Di Parma. Riant zonnedek met privézwembad, zithoek en schommelstoel. Verder 24-uurs eilandhost, champagne bij aankomst, fles champagne in de villa, welkomstcadeau, dagelijks water en vers fruit. Gasten vanaf 9 jaar welkom.

Water Pool Villa

ca. 245 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Over-water villa gebouwd op palen in zee. Slaapkamer met kingsizebed en schitterend uitzicht over de oceaan. Grote badkamer met bad en tropische regendouche. Direct toegang tot zee. Privézwembad met zoetwater van ca. 40m².

Beach Pool Villa

ca. 290 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind  
Deze villa met rieten daken ligt direct aan het witte zandstrand tussen tropische palmbomen en tuin (ca. 66 m²). Ze biedt uitzicht op de oceaan en opent 180 graden naar het enorme zonnedek met privézwembad van ca. 36m², zithoek, dagbed en schommelstoel. Grote badkamer met signature bad en buitendouche. Terras van ca. 95 m². Hier geniet u maximale privacy.

Beach Residence 1-bedroom

ca. 490 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Voorzien van een aparte woon- en eetkamer. De slaapkamer heeft kamerhoge ramen vanwaar u uitzicht heeft op het strand en de zee. De comfortabele woonkamer heeft een aangrenzende kitchenette. In de grote badkamer een binnen- en buitendouche en signature bad. Half overdekt terras met zwembad (ca. 60 m²). Tijdens uw verblijf 1 x privé-bioscoop op uw terras en een privé-excursie van een halve dag naar keuze, 1 x een privé-diner op het strand en een persoonlijk geschenk op uw vertrekdag.

Ocean Residence 2-bedrooms

ca. 564 m², maximaal 6 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen 
Deze schitterende over-water villa is voorzien van twee ruime slaapkamers en twee badkamers en suite en een prachtig uitzicht op de oceaan. Op het riante zonnedek een schommelstoel, ligbedden en een infinity pool. De luxe en suite badkamer heeft uitzicht op de oceaan, tropische regendouche en een signature bad. Gelegen aan het einde van de pier en biedt veel privacy. Een chef-kok staat tevens ter beschikking. Tijdens uw verblijf 1 x privé-bioscoop op uw terras en een privé-excursie van een halve dag naar keuze, 1 x een privé-diner op het strand en een persoonlijk geschenk op uw vertrekdag.

Beach Residence 2-bedrooms

ca. 490 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Voorzien van een aparte woon- en eetkamer. De slaapkamer heeft kamerhoge ramen vanwaar u uitzicht heeft op het strand en de zee. De comfortabele woonkamer heeft een aangrenzende kitchenette. In de grote badkamer een binnen- en buitendouche en signature bad. Half overdekt terras met zwembad (ca. 60 m²). Tijdens uw verblijf 1 x privé-bioscoop op uw terras en een privé-excursie van een halve dag naar keuze, 1 x een privé-diner op het strand en een persoonlijk geschenk op uw vertrekdag.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here