Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 All-inclusive
 Zeer geschikt voor families
 Direct aan het strand
 All-inclusive

v.a. € 2.927, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Junior Suite Tuinzicht o.b.v. all-inclusive
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 25-05-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort, Cancun & Riviera Maya

Het ruim opgezette Dreams Playa Mujeres Golf & Spa Resort ligt op een fraaie locatie aan een met palmen omzoomd privéstrand en is omgeven door tropische vegetatie. Het resort biedt een scala aan faciliteiten en activiteiten die geschikt zijn voor de hele familie. Hier vindt u alles voor een plezierige en complete vakantie. De luchthaven van Cancun ligt op ca. 29 km.


Faciliteiten

U wordt hartelijk welkom geheten in de moderne lobby! In de fraaie tuin bevinden zich verschillende zwembaden (ca. 6000 m²) verdeeld over drie niveaus. Er zijn twee infinitypools, een ‘Lazy River’ zwembad en zes jacuzzi’s. Voor de kleinste gasten is er een kinderbad, een waterpretpark, de Explorer’s kidsclub (3 t/m 12 jaar) en de Core Zone Teens Club (12 t/m 17 jaar) met gameroom. Er worden voor jong en oud vele (sport-)activiteiten georganiseerd. Verder zijn er filmvertoningen aan het strand en themaparty’s. Green fees voor de golfbaan van Playa Mujeres zijn inbegrepen, exclusief gebruik gedeelde buggy, kosten voor drukke speeltijden en overige extra's (onder voorbehoud van wijzigingen).


Wellness

De uitgebreide Dreams Spa van Pevonia (1.500 m²) biedt massages en schoonheidsbehandelingen en heeft onder andere een Temazcal en hydrotherapiecircuit met jacuzzi. Tevens fitnessruimte.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van all-inclusive. Voor uw maaltijden heeft u de keuze uit meerdere restaurants (waaronder 7 à la carte restaurants ).
World Cafe: het buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner met internationale gerechten.
Maris:
biedt visgerechten en is geopend voor lunch en diner.
Tides: voor lichte lunchgerechten aan het zwembad.
L’Etoile: Franse gerechten voor diner (alleen voor volwassenen).
Tres Colores: authentiek Mexicaanse specialiteitenrestaurant
Fusion: biedt Japanse specialiteiten met Peruaanse invloeden.
Mézes: voor mediterrane gourmetgerechten.
Gaucho Grill: Braziliaans steakhouse.
That’s a Wrap: voor gezonde wraps, sandwiches en salades.
Dolce voor lekkere koffie, gebak en ijs.
Voor uw drankje kunt u terecht in de volgende bars: Sand Bar, Sealegs, The Grotto, Mermaid, Currents, Zen, Spin, Interlube, The Limelight, Preferred Club bar (exclusief voor Preferred gasten), Hideaway, The Zone (13 tot 17 jaar) en Crazy Straws (3 tot 13 jaar)

24-uurs roomservice.


Kamers & Suites

De 502 ruime en moderne suites met houten elementen zijn voorzien van airconditioning, kingsizebed of queensizebedden, zitgedeelte, kluisje, satelliet-tv, minibar, strijkfaciliteiten, Nespresso-apparaat, plafondventilator en wifi. Elegante badkamer met regendouche, badjassen en slippers. Terras of balkon met jacuzzi (behalve Swim out en Ocean Front Suites) en zitgedeelte. Bezetting is op basis van bestaande bedden.

Junior Suite Tuinzicht

ca. 56 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen  Ruime en elegante open plan woon-/slaapkamer met tuinzicht.

Junior Suite Zwembadzicht

ca. 56 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen  Ruime en elegante open plan woon-/slaapkamer met zwembadzicht.

Junior Suite Gedeeltelijk Zeezicht

ca. 56 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen
Ruime en elegante open plan woon-/slaapkamer met gedeeltelijk zeezicht.

Junior Suite Zeezicht

ca. 56 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen  Ruime en elegante open plan woon-/slaapkamer met zeezicht.

Preferred Club Junior Suite Zeezicht

ca. 58 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen 
Ruime en elegante open plan woon-/slaapkamer met zeezicht. Preferred Club Suites bieden onder meer: privé check-in en out, continentaal ontbijt,‘s middags warme en koude hors d’oeuvres en desserts in de Club Lounge. À la carte ontbijt in het restaurant Maris. Toegang tot de Lazy River in het preferred villagedeelte. Dagelijks een Engelstalige krant, upgraded minibar en balibedden aan het zwembad en op het strand. Ook privégedeelte aan het strand en exclusieve toegang tot de Hideaway Bar.

Preferred Club Junior Suite Swim-Out

ca. 58 m², maximaal 3 volwassenen 
Ruime en elegante open plan woon-/slaapkamer met directe toegang tot het zwembad en gelegen op de eerste verdieping met zeezicht. Preferred Club Suites bieden onder meer: privé check-in en out, continentaal ontbijt, ‘s middags warme en koude hors d’oeuvres en desserts in de Club Lounge. À la carte ontbijt in het restaurant Maris. Toegang tot de Lazy River in het preferred villagedeelte. Dagelijks een Engelstalige krant, upgraded minibar en balibedden aan het zwembad en op het strand. Ook privégedeelte aan het strand en exclusieve toegang tot de Hideaway Bar.

Preferred Club Junior Suite Frontaal Zeezicht met plungepool

ca. 58 m², maximaal 3 volwassenen
Ruime en elegante open plan woon-/slaapkamer met plungepool en direct toegang tot het strand. Preferred Club Suites bieden onder meer: privé check-in en out, continentaal ontbijt, ‘s middags warme en koude hors d’oeuvres en desserts in de Club Lounge. À la carte ontbijt in het restaurant Maris. Toegang tot de Lazy River in het preferred villagedeelte. Dagelijks een Engelstalige krant, upgraded minibar en balibedden aan het zwembad en op het strand. Ook privégedeelte aan het strand en exclusieve toegang tot de Hideaway Bar.

Preferred Club Master Suite Zeezicht

ca. 108 m², max. 3 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen  Ruime en elegante suite met woonkamer met eetgedeelte en aparte slaapkamer. Met zeezicht. Preferred Club Suites bieden onder meer: privé check-in en out, continentaal ontbijt, ‘s middags warme en koude hors d’oeuvres en desserts in de Club Lounge. À la carte ontbijt in het restaurant Maris. Toegang tot de Lazy River in het preferred villagedeelte. Dagelijks een Engelstalige krant, upgraded minibar en balibedden aan het zwembad en op het strand. Ook privégedeelte aan het strand en exclusieve toegang tot de Hideaway Bar.

Preferred Club Master Suite Swim-out

ca. 108 m², max. 3 volwassenen 
Ruime en elegante suite met directe toegang tot het zwembad en gelegen op de eerste verdieping met zeezicht. Preferred Club Suites bieden onder meer: privé check-in en out, continentaal ontbijt, ‘s middags warme en koude hors d’oeuvres en desserts in de Club Lounge. À la carte ontbijt in het restaurant Maris. Toegang tot de Lazy River in het preferred villagedeelte. Dagelijks een Engelstalige krant, upgraded minibar en balibedden aan het zwembad en op het strand. Ook privégedeelte aan het strand en exclusieve toegang tot de Hideaway Bar.

Preferred Club Master Suite Frontaal Zeezicht met plungepool

ca. 108 m², max. 3 volwassenen
Ruime en elegante suite met privézwembad en direct toegang tot het strand. Preferred Club Suites bieden onder meer: privé check-in en out, continentaal ontbijt, ‘s middags warme en koude hors d’oeuvres en desserts in de Club Lounge. À la carte ontbijt in het restaurant Maris. Toegang tot de Lazy River in het preferred villagedeelte. Dagelijks een Engelstalige krant, upgraded minibar en balibedden aan het zwembad en op het strand. Ook privégedeelte aan het strand en exclusieve toegang tot de Hideaway Bar.

Preferred Club Paramount Suite Zeezicht

ca. 460 m², maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen 
Ruime woonkamer met eetgedeelte en kitchenette. Slaapkamer met kingsizebed en badkamer met jacuzzi en aparte douche. Verder groot terras met zeezicht.

Preferred Club Presidential Suite Frontaal Zeezicht

ca. 824 m², maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen 
Ruime woonkamer met eetgedeelte, compleet ingerichte keuken. Slaapkamer met kingsizebed met frontaal zeezicht. Badkamer met jacuzzi voor twee. Verder gameroom, kantoor, extra badkamer en groot privézwembad en direct toegang tot het strand.

Preferred Club Villa - 2 slaapkamers

ca. 147 m², maximaal 5 volwassenen en 2 kinderen 
Woonkamer met eetgedeelte en twee aparte slaapkamers. Terras met jacuzzi en directe toegang tot de Lazy River.

Family Junior Suite Tuinzicht

ca. 112 m², maximaal 5 volwassenen en 3 kinderen 
Bestaand uit twee ruime en elegante Junior Suites met verbindingsdeur. 1 met kingsizebed en 1 met 2 queensize bedden. Open plan woon-/slaapkamer met tuinzicht.

Family Junior Suite Zeezicht

ca. 112 m², maximaal 5 volwassenen en 3 kinderen 
Bestaand uit twee ruime en elegante Junior Suites met verbindingsdeur.  1 met kingsizebed en 1 met 2 queensize bedden. Open plan woon-/slaapkamer met zeezicht.

Preferred Club Family Suite Zeezicht

ca. 165 m², maximaal 5 volwassenen en 3 kinderen 
Bestaand uit een ruime en elegante Preferred Club Master Suite Zeezicht en een Preferred Club Junior Suite Zeezicht met verbindingsdeur.  1 met kingsizebed en 1 met twee queensizebedden. Preferred Club Suites bieden onder meer: privé check-in en out, continentaal ontbijt, ‘s middags warme en koude hors d’oeuvres en desserts in de Club Lounge. À la carte ontbijt in het restaurant Maris. Toegang tot de Lazy River in het preferred villagedeelte. Dagelijks een Engelstalige krant, upgraded minibar en balibedden aan het zwembad en op het strand. Ook privégedeelte aan het strand en exclusieve toegang tot de Hideaway Bar.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here