Hideaway hotel
 Rustige ligging
 Sublieme wellness
 Hideaway hotel
 Rustige ligging
 Sublieme wellness

v.a. € 1.811, - p.p.

  • 7 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Laguna Suite o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 01-10-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* 7Pines Resort Ibiza, Ibiza

Het werkelijk schitterende 7Pines Resort Ibiza part of Destination by Hyatt ligt bijzonder mooi aan zee, kent een oppervlakte van ca. 56.000 m² en biedt, ondanks de alom aanwezige dennenbomen, geweldige zeezichten. De combinatie van luxe, comfort, hoogstaande culinaire creaties, maar vooral ook het hoge serviceniveau van het 7Pines Resort Ibiza maken van deze vakantie-oase een heerlijke ervaring. Het resort ligt aan de westkust van Ibiza, ca. 200 m van het strand van Cala Colodar. Ibiza Stad ligt op een afstand van ca. 25 km, de luchthaven op ca. 22 km.

Special

20% voordeel op uw verblijf
Van 26-04-2024 t/m 13-10-2024
Indien geboekt voor 01-05-2024
(reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Het hotel beschikt over een sfeervolle 24-uurs receptie met souvenirshop. Twee zwembaden, waaronder een infinitypool (voor gasten vanaf 16 jaar) met ligbedden en parasols in het hart van het resort en een Lagoon-pool (vooral geschikt voor families met kinderen) in The Laguna. Verder vindt u hier een kidsclub met verschillende activiteiten en een fitnesscentrum.


Wellness

In het Spacentre Pure for Life wacht u een scala aan behandelingen (tegen betaling), alsmede een buiten-hydromassagebad, wellnesscircuit met sauna’s, stoombaden en waterbedden. Tevens is er een kapsalon en beautycenter.



Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
The View: voor ontbijt en à la carte diner, met gebruik van vooral lokale producten. Geopend van woensdag t/m zondag.
Cone Club: voor lunch en diner - maaltijden uit de mediterrane keuken.
Het Pershing Yacht Terrace: vanaf 19.00 uur heerlijke cocktails en Japanse gerechten.
Lobbybar: voor een sapje of een kopje koffie/thee met iets lekkers.
Laguna Pool Bar: hier geniet u van een drankje en het klassieke Tex-Mex eten van de food truck.
Infinity Pool Bar: is er voor een verkoelend drankje met verse sushi, gezonde salades of fijne bites.


Kamers & Suites

Alle 44 suites in The Laguna en 144 suites met woonkamer en aparte slaapkamer in de Ibiza Village  beschikken over airconditioning, tv, wifi, koffie- en theezetfaciliteiten, telefoon, minibar. Slaapkamer met kingsizebed of twee aparte bedden. En suite badkamer met douche. Balkon of terras met zitje.
Villa Experience
De ultieme Ibiza-ervaring; speciaal voor een groep vrienden of een familie biedt 7Pines Ibiza de Villa Experience in Villa Bohemia,Villa Es Vedrà of Villa Infinity. De villa’s bestaan uit 2 of 3 units, elk met een eigen entree en geschikt voor max. 8 personen. Basiswaarden zijn hier ruimte en privacy, daarnaast geniet u van een aantal extra's: transfer van en naar de luchthaven op Ibiza, twee originele Ibiza handdoeken en een 7Pines strandtas, conciërgeservice gedurende uw verblijf, privécabana aan de infinity pool, softdrinks in de huisbar incl. dagelijkse navulling, dagelijkse ‘goodies’ zoals een hapje, drankje of presentje, wellness groepssessie in de Pure Seven Spa, 20 minuten durende oxygen bar sessie voor max. 8 personen in de Pure Seven Spa, 10% korting op de huur van het 7Pines jacht.

Laguna Suite

ca. 48 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar   
Op de begane grond met een ruim terras met ligbedden en directe toegang tot het Laguna zwembad.

Laguna Suite Infinity

ca. 48 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar   
Op de 1e verdieping met balkon en uitzicht richting zee.

Laguna Suite Swim Up

ca. 48 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar 
Op de begane grond met terras met ligbedden en directe toegang tot het semi privézwembad. 

Resort Suite

ca. 54 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 12 jaar    Gelegen op de 1e verdieping met tuinzicht.

Resort Suite Deluxe

ca. 65 m², maximaal 3 personen  
Gelegen op de 1e verdieping met tuinzicht.

Garden Suite

ca. 54 m², maximaal 2 volwasssen en 1 kind t/m 12 jaar  
Gelegen op de begane grond met een privétuin.

Garden Suite Deluxe

ca. 65 m², maximaal 3 personen 
Wat ruimer, op de begane grond met privétuin.

Villa Bohemia

voor maximaal 8 personen
Gelegen aan de rechterzijde van de Ibiza Village en bestaand uit 3 units, met elk een eigen entree. Op de begane grond bevindt zich unit 1 (ca. 119 m²) met 2 ruime slaapkamers met en suite badkamers, gastentoilet en een grote woon-/eetkamer. Terras met privézwembad. Op de bovenverdieping liggen unit 2 (ca. 54 m²) en unit 3 (ca. 65 m²) met elk een woonkamer, een slaapkamer,  badkamer en balkon.

Villa Es Vedra

voor maximaal 8 personen
Gelegen op de linkerhoek aan de (zee-)zijde van de Ibiza Village en bestaand uit 2 naast elkaar gelegen units, met elk een eigen entree. Voor de villa, slechts enkele meters verwijderd van zee, ligt een privé plungepool. Unit 1 (ca. 74 m²) met op de begane grond een open plan woon-/eetkamer met bar, een gastentoilet en terras. Op de 1e verdieping 2 slaapkamers, een badkamer en balkon. Unit 2 (ca. 124 m²) met op de begane grond een woon-/eetkamer, gastentoilet en terras. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, 2 badkamers en een balkon.

Villa Infinity

voor maximaal 8 personen:
Villa Infinity bestaat uit drie individuele eenheden die aan de buitenkant met elkaar verbonden zijn en in totaal vier slaapkamers, vier badkamers, ruime woonruimtes en voldoende ruimtes voor ontspanning of vermaak, inclusief een eigen tuin en een plungepool. Elke unit heeft een goed ingerichte huisbar met een royale eethoek, en is uitgerust met een minikoelkast, vriezer en het nodige gereedschap voor het maken van cocktails. De eerste verdieping biedt een spectaculair uitzicht op zee. De perfecte keuze voor een regelrecht Ibiza-verblijf!

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van het 7Pines Resort Ibiza staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Ligt 7Pines Resort Ibiza aan het strand?

    7Pines Resort Ibiza ligt aan de westkust van Ibiza, ca. 200 m van het strand van Cala Colodar.

  • Wat is de “Villa Experience” van 7Pines Resort Ibiza?

    De ultieme Ibiza-ervaring, speciaal voor een groep vrienden of een familie biedt 7Pines Kempinski Ibiza de Villa Experience in Villa Bohemia of Villa Es Vedrà. De villa’s bestaan uit 2 of 3 units, elk met een eigen entree en beide geschikt voor max. 8 personen . Basisvoorwaarden zijn hier ruimte en privacy, daarnaast geniet u van een aantal extra's.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here