Kleinschalig boutique hotel
 Romantische setting
 Direct aan het strand
 Kleinschalig boutique hotel
 Romantische setting
 Direct aan het strand
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* L’ea Bianca Luxury Resort, Sardinië

Dit aantrekkelijke boutique hotel ligt op een adembenemende locatie aan de geliefde Costa Smeralda. L'ea Bianca is gesitueerd op een rustige locatie in een heerlijk groene tuin aan de baai van Cala dei Ginepri. Het idyllische terras is de perfecte plek voor een romantisch diner. 
Het hotel staat bekend om de excellente cuisine en elegante ambiance. Een heerlijk hotel met een geweldige service. Het mondaine havenplaatsje Porto Cervo met zijn luxe boetieks, restaurants en de exclusieve 18-holes Pevero golfclub liggen op ca. 7 km (korting op de greenfees). De luchthaven van Olbia ligt op ca. 32 km afstand.

Vroegboekvoordeel

20% vroegboekvoordeel
van 01-04-2024 t/m 04-05-2024
Indien geboekt voor 01-05-2024
(reeds in de prijs verwerkt)


Faciliteiten

Het hotel ligt op een domein van 8 ha. In de fraaie tuin bevindt zich een zwembad omringd door zonneterrassen, ligstoelen en parasols. Tevens badhanddoekenservice. De mooie zandbaai grenst direct aan het hotel (ligstoelen en parasols inclusief). In de avond livemuziek. Boottochten langs de kust mogelijk vanuit Porto Cervo en Poltu Quatu.

Wellness

Klein wellnesscenter met sauna en diverse schoonheidsbehandelingen (tegen betaling).Tevens fitnessruimte.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van halfpension.
Lunaria: fine dining restaurant. Hier worden à la carte gerechten geserveerd, vergezeld van uitstekende wijnen uit de eigen wijnkelder. U geniet van de fijne Italiaanse keuken met de beste ingrediënten. Geopend voor diner zowel binnen als buiten op het terras. Tevens een uitgebreid en kwaliteitsvol ontbijtbuffet met verse producten.
Poolbar: serveert drankjes, snacks, smoothies en fruitcocktails.

Kamers & Suites

De 31 ruime kamers en suites zijn elegant en in moderne stijl ingericht. Voorzien van kingsizebed of 2 aparte bedden, bureau, zithoek, airconditioning, minibar, kluisje en flatscreen-tv. Fraaie badkamer met luxe badproducten. Balkon of terras.
Het hotel beschikt tevens over 5 unieke villa’s die achter het hotel tegen een heuvel liggen. Alle villa’s zijn in 2017 volledig gerenoveerd en een perfecte keuze voor families die op zoek zijn naar privacy. Alle voorzien van diverse terrassen met ligstoelen, parasols en schitterend uitzicht over zee.

Superior Kamer

ca. 28 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Elegant ingericht. Badkamer met douche of bad.

Superior Kamer Zeezicht

ca. 28 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Elegant ingericht. Badkamer met douche of bad. Balkon met zeezicht.

Deluxe Kamer

ca. 30 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Elegant ingericht. Badkamer met jacuzzibad en aparte douche. Balkon met zeezicht

Garden Deluxe Kamer

ca. 30 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
Voorzien van terras en privétuin. Directe toegang tot het zwembad. Riante badkamer met jacuzzibad en regendouche.

Junior Suite

ca. 35 m², maximaal 2 volwassenen en 1 kind 
In open plan met zithoek. Badkamer met jacuzzibad of regendouche. Balkon met zithoek en uitzicht op zee.

Suite

ca 66 m², maximaal 4 personen  
Voorzien van woonkamer en aparte zithoek met sofabed. Slaapkamer en 2 badkamers waarvan 1 met jacuzzibad. Terras met ligstoelen, privétuin en direct toegang tot het zwembad.

Villa Iris 3-slaapkamers

ca. 97 m², maximaal 6 personen 
Deze villa is verdeeld over 3 verdiepingen. Voorzien van een grote woonkamer met flatscreen-tv, gratis wifi, sofa's en airconditionig. 3 slaapkamers met en suite badkamers, waarvan 1 op de begane grond met terras en 2 met balkon. Ligstoelen en parasols. Volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat, koelkast en vaatwasser. Deze villa bevindt zich nabij de receptie en is derhalve bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. De villa wordt elke dag schoongemaakt.

Villa Ibiscus 3-slaapkamers

ca. 100 m², maximaal 6 personen
Deze villa is verdeeld over 3 verdiepingen. Voorzien van een grote woonkamer met flatscreen-tv, gratis wifi, sofa's en airconditioning. Priveparkeerplaats. Groot terras met ligstoelen en parasols. Volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat, koelkast en vaatwasser. De villa wordt elke dag schoongemaakt.

Villa Ortensia 3-slaapkamers

ca. 100 m², maximaal 6 personen 
Deze villa is verdeeld over 3 verdiepingen. Voorzien van een grote woonkamer met flatscreen-tv, gratis wifi, sofa's en airconditioning. Groot terras met ligstoelen, parasols en fantastisch uitzicht. Volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat, koelkast en vaatwasser. De villa wordt elke dag schoongemaakt.

Villa Bouganville 2-slaapkamers

ca. 77 m², maximaal 4 personen 
Deze villa is verdeeld over 2 verdiepingen. Voorzien van een grote woonkamer met flatscreen-tv, sofa's en airconditioning. 2 slaap- en badkamers. Groot terras met ligstoelen, parasols en fantastisch uitzicht. Volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat, koelkast en vaatwasser. De villa wordt elke dag schoongemaakt.

Villa Gardenia 2-slaapkamers

ca. 67 m², maximaal 4 personen  
Deze villa is verdeeld over 3 verdiepingen en ligt verscholen tussen het groen. Voorzien van een grote woonkamer met flatscreen-tv, gratis wifi, sofa's en airconditioning. 2 slaap- en badkamers. Volledig ingerichte keuken met keramische kookplaat, koelkast en vaatwasser. De villa wordt elke dag schoongemaakt.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.

  • Wanneer staat Silverjet voor u klaar tijdens de reis?

    24/7 bereikbaar volgens het WE CARE 24/7 principe

    Vanaf het eerste contact tot en met uw thuiskomst van L’ea Bianca Luxury Resort op Sardinië staan onze Luxury Travel Consultants en onze lokale vertegenwoordiging voor u klaar, dus ook ‘s nachts en in het weekend!

  • Ligt L’ea Bianca Luxury Resort in de nabijheid van een golfclub?

    De exclusieve 18-holes Pevero golfclub ligt op ca. 7 km van L’ea Bianca Luxury Resort. Bij een verblijf in L’ea Bianca Luxury Resort krijgt korting op de greenfees bij Pevero golfclub.

  • Biedt L’ea Bianca Luxury Resort villa’s aan?

    L’ea Bianca Luxury Resort beschikt over 5 unieke villa’s die achter het hotel tegen een heuvel liggen. Alle villa’s zijn in 2017 volledig gerenoveerd en een perfecte keuze voor families die op zoek zijn naar privacy. Alle voorzien van diverse terrassen met ligstoelen, parasols en schitterend uitzicht over zee.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here