Hideaway hotel
 Kleinschalig boutique hotel
 Direct aan het strand
 Hideaway hotel
 Kleinschalig boutique hotel
 Direct aan het strand

v.a. € 2.931, - p.p.

  • 4 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Al Bahar Pool Villa o.b.v. logies & ontbijt
  • Vliegreis incl. luchthavenbelasting en min. 20 kg bagage
  • Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf of Brussel
  • Privétransfer ter plaatse van en naar de luchthaven
  • Vertrekdatum 24-06-2024
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* The Ritz-Carlton, Al Hamra Beach, Ras al-Khaimah

The Ritz-Carlton, Al Hamra Beach is gesitueerd aan het schitterende witte zandstrand van Ras al-Khaimah. De letterlijke vertaling van Ras al Khaimah is: ‘top van de tent’, en verwijst naar het noordelijke punt van het schiereiland. Het is een van de zeven emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten en het enige emiraat dat beschikt over een diverse omgeving met zowel woestijn, mangroven, bergen als kilometers ongerepte kustlijn. Het emiraat is nog relatief onbekend bij veel reizigers. Het stijlvolle villacomplex Al Hamra Beach wordt omringd door palmbomen en een azuurblauwe zee. Het is een van de meest luxueuze resorts in de regio. Privacy is verzekerd in uw luxe villa. Het is het de perfecte plek voor een romantische vakantie. De villa’s zijn ingericht in Arabische stijl en zijn van alle gemakken voorzien. Geniet vanaf uw eigen terras, onder het genot van een diner, van het uitzicht op de Arabische Golf. De internationale luchthaven van Dubai ligt op ca. 45 minuten rijden. Het zusterhotel The Ritz-Carlton, Al Wadi Desert ligt op ca. 20 km. Een combinatie met een aantal nachten in het woestijnresort Al Wadi vormt een unieke vakantiebelevenis.


Faciliteiten

Receptie en lounge. Op een paar minuten per buggy ligt het zwembad met bar en een zonneterras met uitzicht op zee. Strandstoelen en parasols zijn beschikbaar op het strand. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van alle faciliteiten van het zusterhotel Al Wadi Desert (gratis shuttleservice). Daarnaast zijn er ook diverse sportieve activiteiten mogelijk. Uitgebreide fitnessruimte waar 24 uur per dag kan worden gesport. Maar ook snorkelen, duiken, vissen, kajakken, paddleboarden, yogalessen of hiken behoren tot de mogelijkheden die worden aangeboden in het resort (exclusief). Er is een shuttlebus beschikbaar naar Dubai Mall en Al Hamra Beach.


Wellness

Om weer even helemaal in balans te komen heeft het resort uitgebreide Spamogelijkheden. Er bevinden zich 4 privépaviljoens waar u voor tal van behandelingen terecht kunt. Er worden lokale ingrediënten aangewend zodat u volledig tot rust kunt komen.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt. Indien u op basis van half- of volpension boekt geldt een dine around inclusief de restaurants van het zusterhotel The Ritz-Carlton, Al Wadi Desert.
Shore House: U kunt genieten van een menu met zeevruchten en internationale gerechten. Voor ontbijt, lunch en diner.
De maaltijden kunnen ook binnen het comfort van uw villa worden genoten.


Kamers & Suites

De accommodatie bestaat uit 32 tentenvilla’s in bedoeïenenstijl. De villa’s liggen langs het strand en bieden veel privacy. Elke villa heeft ook een cabana op het strand met ligstoelen met uitzicht op de Arabische Golf.

Al Bahar Pool Villa

ca. 181 m², maximaal 3 volwassenen  
Vrijstaande villa ingericht in schitterende moderne Arabische stijl. Voorzien van kingsizebed of 2 queensizebedden, Nespresso-apparaat, thee-/koffiezetfaciliteiten, airconditioning, plafondventilator, minibar en kluisje. Badkamer met regendouche. Riant terras (ca. 90 m²) met privézwembad, zithoek, dagbedden, en  buitendouche. Overdekte zithoek en tafel voor een diner onder de sterren.

Al Naseem Pool Villa

ca. 181 m², maximaal 3 volwassenen  
Vrijstaande villa met nog meer privacy. Ingericht in schitterende moderne Arabische stijl. Voorzien van kingsizebed of 2 queensizebedden, Nespresso-apparaat, thee-/koffiezetfaciliteiten, airconditioning, plafondventilator, minibar en kluisje. Badkamer met regendouche. Riant terras (ca. 90 m²) met privézwembad, zithoek, dagbedden en buitendouche. Overdekte zithoek en tafel voor een diner onder de sterren.

Al Shamal Ocean View Pool Villa

ca. 194 m², maximaal 2 volwassenen 
Vrijstaande villa met veel privacy. Voorzien van kingsizebed, Nespresso-apparaat, thee-/koffiezetfaciliteiten, airconditioning, plafondventilator, minibar (inclusief) en kluisje. Badkamer met regendouche. Riant terras (ca. 90 m²) met privézwembad, zithoek, dagbedden en buitendouche. Overdekte zithoek en tafel voor een diner onder de sterren. Inchecken in de villa. Champagne bij aankomst, 1 gratis activiteit of 15 minuten voetmassage en het stomen van 2 kledingstukken per dag.

Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here